perjantai 1. toukokuuta 2009

GUTEN APPETIT!


6 kommenttia:

  1. Aiai, minä en ole syönyt tänään mitään kunnollista ruokaa, joten nälkä meinaa olla.. Kiitos tästä annoksesta! Ihana. Aurajuustoperunat maistuisivat kyllä juuri nyt!

    VastaaPoista
  2. Sooloilija, miten minusta tuntuu, että sun heikkous on suklaa ja makeat kuten minunkin...;-) Tehdään oma karkkipäivä, jolloin saa syödä vaikka Geisha-patukan, muuten syömme kunnon ruokaa. Tämä on helppo, herkullinen, edullinen ja sopii monen kanssa. Pidä uunissa ilman kantta.

    Tuliks sun vatsa nyt varmasti täyteen;-)

    VastaaPoista
  3. No liikaahan minä tätäkin söisin, niin, että vatsa pullistelisi! Jos tulisin tätä luoksesi syömään, niin valkosipulin saisit jättää ohjeesta pois: miun maha ei kestä sitä ollenkaan, jos syön valkosipuliruokaa, pitää olla vessa lähellä!! Se tulee läpi samantien! Eikä muuten naurata jos on esim. ulkona syömässä..vaikka tätä kirjoittaessa hieman hymyilyttääkin.

    VastaaPoista
  4. Sooloilijas, siinä Siirilän Juoksijassa, äiti oli ainoa, joka kommentoi miehen blogiin ja aina peräpukamista. Kerran joku kirjoitti mun facen seinälle: Joko sun ripuli on ohi!

    Miten valkosipuli voi semmosta aiheuttaa...mulla maitotuotteet elleivät ole hylaa. Mie teksin sit kaks aurajuustoperunalootaa, siul oma ja miul toine.

    VastaaPoista
  5. Nälkä tulee katselessa kyllä.

    VastaaPoista
  6. Anne, kun/jos tätä teet ja Sooloilija kans': Älkää pitäkö kantta päällä, niin tulee hyvää. Tänään tehtiin viimeiset perunat taas aurajuustoperunoiksi, kun Päämies pyysi. Nyt alkaa riisi- ja pasta-aika.

    VastaaPoista