torstai 7. toukokuuta 2009

KIITOS JAEL, IHANAINEN!


Sain Jaelilta tällaisen Blogiystävä -kuvan. Kiitos Jael, sinä päivieni Aurinko ja piristävä Appelsiini. Jael pitää hyvin kiinnostavaa blogia nimeltään Appelsiinipuun alla. Ja siellä on sitten erikseen semmoinen herkkublogi, joka on suorastaan vaarallinen, sillä Jaelin keittiössä kokataan koko ajan jotain liian hyvää... Minä en nyt saisi siellä käydä ollenkaan, mutta kun vähän kurkkasin, niin eikö taas jotain ihanaa rahkaherkkua siellä luoda...Siis se on Jaelin syy;-) jos häviän kadonneen vyötärön metsästyskisan!!!


Tästä Jaelilta saamastani kuvasta tulee mieleen lapsuudenkiiltokuvavihot. Tämä on just sellainen kiiltokuva, joita liimattiin vihkoihin ja sitten niihin kirjoitettiin joku värssy, vaikka: Sinä ystävä soma, ole aina mun oma!


Haluan ojentaa tämän kuvan edelleen Sooloilijalle, joka tekee aivan uskomatonta elokuvablogia. Hän arvostelee elokuvia suurella herkkyydellä ja tunteella, mutta myös kyeten uskomattomaan analyyttisyteen. Hieno nyanssi oli se, kun hän kertoi kuulleensa elokuvassa Revolutionary Road Kate Winsletin esittämän Aprilin hengityksen! Huomasin itse juuri saman asian ja se teki näyttelijätyöhön syvyyttä, jolla nostin Winsletin monta asteikkoa ylemmäs omalla näyttelijälistallani. Hän ei näytellyt Aprilia, hän oli April!


Kiitos Appelsiinipuun alla, ole hyvä Sooloilija!

3 kommenttia: