lauantai 6. kesäkuuta 2009

ELINIKÄENNUSTEENI ON 99,9 VUOTTA, MUTTA...

Elinikäennusteeni on 99,9 vuotta. Suvussamme on melkein aina jo nyt joku yli 100 vuotias. Olen nyt kuitenkin tullut siihen tulokseen, että minä delaan hyvin pian. Koneeni kävi viime viikolla kaksi kertaa huollossa eli en päässyt blogiini kahteen päivään tekemään mitään. Eilen sain koneen takaisin ja olin latautunut tarjoamaan teille tietyt kirjat, mutta nyt YLLÄTTÄEN koneeni ei liitä wordille kirjoittamiani tekstejä blogini hallintapaneeliin!!!

Pyydän ymmärrystä teiltä rakkaat lukijat ja teiltä ihanat kustantajat , joiden kirjoja saan arvostella!

Kunnes tämä vika taas selviää, en pysty laittamaan muuta kuin minkä nopeasti naputan hallintapaneeliin ja kuvia. Se on vähän se! Sydämeni vuotaa verta, koska juuri tänään piti laittaa uusintana Eve Rehnin, ystäväni ja Rainer Maria Rilken runojen kääntäjän kirja Tahto tahtojen/ Der Grosse Wille.

Lähden nyt kauppaan ja iltapäivän valmistan teille ruokaa, jonka kuvaus toivottavasti onnistuu.

Elämä on.

2 kommenttia:

  1. Älä nyt vaan delaa Leena hyvä, kyllä täältä ymmärrystä löytyy;-) Ja sillä välin jään odottelemaan kuvaa siitä ihanasta munakoisoruuasta.

    VastaaPoista
  2. Jael, tulin juuri ruokakaupasta ja sain kuulla, että Päämies oli ystävällisesti yrittänyt korjata vikaa sillä seurauksella, että koko omaan blogiin pääsyni estyi! Nyt se taas aukeni, että voin tehdä 'toistot' ja sitten toivon, että kone hengittää sen aikaa, että saan esiteltyä teille munakoisoherkkuni.

    IT-henkilö saatu puhelimen päähän, eikä hänkään tajua ollenkaan...kuvittele minua kirjoittamassa kirja-arvosteluja ensin käsin vihkoon ja siitä hallintapaneeliin;-)

    Jos, siis jos, Päämies saisi vian korjattua, häntä odottaisi seitsemän hunnun tanssi ja se hetki kirjasta Samarkand kun: "Onko huntu vielä ylläsi?" Vastaus: "Ainoa huntuni on yö."

    Miksei kellään muulla ole tällaista elimistöä rasittavaa draamaa!

    VastaaPoista