maanantai 22. kesäkuuta 2009

HEI! EN OLE POISSA, MUTTA....

Hei! Te kaikki Hyvät, Rakkaat Lukijani, jotka olette tottuneet kovaan tuotostahtiini, niin kerron, ettette luule minun poistuneen (lue: saaneen lopullista slaagia kiitos tietotekniikan maailman ihmeellisyyksien!), en ole seuraavina päivinä poissa ja käyn kyllä katsomassa teidän kommentteja, mutta luomiseen suuntautunut energia menee nyt kitkemiseen. I HATE WEEDING, BUT I LOVE GARDENING!

Yllä olevan kuvan olette jo nähneetkin, mutta suokaa sen tarjota valheellista lohtua, että minä muka lukisin tai nukkuisin puutarhassani, mitään kitkemiskuvia minusta ette tule näkemään. Ja tämä ei ole uhkaus, vaan lupaus!

Kuvitelkaa, että elämä on kuten tuossa suvipaussikuvassa: ajan mittaa kissankello, raukeus valuu pikkuvarpaaseen asti, aurinko lämmittää mukavasti ja kirjakin valuu syliin, sillä joskus tulee se suloinen suvipäivän pysähtynyt hetki, jolloin kaikki vain katoaa...

with love
Lena Snow

6 kommenttia:

 1. Jäin oikein miettimään mikä kesässä on rentouttavaa; kukkien kasteleminen, kahvin siemailu pihalla rauhassa, rannalla oleminen on rentouttavaa vain silloin kun ihan lähellä ei ole meluisaa lapsiperhettä tai muita meluisia ihmisiä.. Olen niitä ihmisiä, jotka eivät voi lukea jos on melua ja levotonta. Toiset pystyvät lukemaan missä vain, mutta minä en..

  VastaaPoista
 2. Sooloilija, suvessa on rentouttavaa kaikki sama kuin muulloinkin: että olisi pullossa se IT-ammattilainen;-)

  Ja tosi on, lukeminen käy vain rauhassa - multakin.

  VastaaPoista
 3. Suvipäivät on mukavia, niistä nautin monta kuukautta; maaliskuusta lokakuuhun... Joskus filtin alla mukavassa tuolissa.

  VastaaPoista
 4. Samma här! Ja joskus me grillataan jouluaaton aattona!

  VastaaPoista