tiistai 2. kesäkuuta 2009

TEKNISET NEROT JA MIESORJUUS

Minusta naisen elämä on nykyään rankkaa, jos on innostunut tietokoneella tapahtuvista kiinnostavista asioista, mutta aivoista puuttuu täysin tekninen osaaminen. Aamulla varhain kone lähti IT-'pojille', nyt kone tuli, mutta lähtee taas varhain perjantaiaamuna...Saa jonkun lisäosan tms., jonka IT-'pojat' ovat nyt tilanneet...Ehkä minä tarvitsisin lisäaivot...

Minun rauhoittava aamuni: Robert'sin suklaakahvin tippuessa avaan Rakkaan Tietokoneeni, joka sanoo minulle hauskasti 'huomenta' auetessaan. Jo äänestä kuulen, onko kaikki hyvin. Sitten otan ison mukillisen kahvia ja päivän lehden, että Tekninen Linjani saa rauhassa herätä aamupäivän koviin koitoksiin...

Kaikki, ihan kaikki olisi niin paljon yksinkertaisempaa, jos: JOKAISELLA EPÄTEKNISELLÄ NAISELLA VOISI OLLA KOTONAAN TARVITTAESSA KÄYTTÖÖN OTETTAVA IT-SUPPORTTI!

No, kerran onnistuin painamaan jotain nappuloita ja kaikki minun elämäni aikana kirjoittamat lehti- ym.jutut katosivat vuorokaudeksi! Tein hidasta kuolemaa. Päämies totesi lakonisesti: Leena, vain SINÄ pystyt tähän suoritukseen. Eräänä synkkänä marraskuun päivänä mikään ei toiminut koneellani (computer) ja yhtäkkiä ainoa ajatus oli hakea vasara. Miksi vasara? Siksi, että sinä päivänä, kun palovaroitin alkoi soimaan ja koira meni pitkin seiniä, enkä saanut sitä vehjettä millään irti katosta ja hain vasaran, niin johan tokeentui! Vasara toimii muaallakin kuin brittidekkareissa;-)

Naiset ovat olleet alistetussa asemassa tuhansia vuosia, eikö nyt olisi takaisinmaksun aika! Eikä me 'tietokoneaddiktit' edes vaadittaisi täyttä miesorjuutta, sillä kohde olisivat ainoastaan TEKNISET NEROT!

EI täysissä ruumiin ja sielun voimissa
Leena Lumi

2 kommenttia: