perjantai 10. heinäkuuta 2009

JAVIER BARDEM

This picture is much, much better to tell the focus than any of my words;-)

8 kommenttia:

  1. Ihana mies! Sympaattinen ja miehekäs. Naisenaan Penélope Cruz!

    VastaaPoista
  2. Katselin jo tänään aamulla Aamulehden VALO-ohjelmalehdestä tämän illan antia ja huomasin tämän enkä missään tapauksessa jätä sitä katsomatta.

    Nyt pakkaan. Lähden huomenna Nellin kanssa Pukkilaan pariksi viikoksi.

    Iltaa ja hienoa elokuvaa odotellessa

    Mukavaa päivän jatkoa!

    Eve

    VastaaPoista
  3. Sooloilija, minä oikein valkkasin tämän namikuvan ja sanoin Reimalle, kun lähdin vieraamme kanssa Viherlandiaan lounaalle, että 'Javier jää sitten tuohon tauluksi, jonka haluan nähdä heti kun tulen'. Hän käytti omaa konettaan;-) Miten niin Penelope on hänen? Sama maa: Espanja. Onko muuta yhteistä ja sitten tietty ammatit?

    Eve, televisio on meilläkin ollut hiljaa, mutta tänään aiomme katsoa. Tämä on hyvin tärkeä elokuva, mutta myös monipuolisesti kiinnostava.

    Hauskaa Pukkilan lomaa sinulle, Eve!

    VastaaPoista
  4. Leena; Javier ja Penélope ovat seurustelleet jo reilun parin vuoden ajan ihan vakavasti. Pitävät julkisuudessa matalaa profiilia suhteestaan, mutta ovat hyvin hyvin rakastuneita. Näin olen ymmärtänyt. Kaunis ja ihana pari ovat.

    VastaaPoista
  5. Näin tuon elokuvan parisen vuotta sitten ja se oli kovin vaikuttava kokemus!
    Javier Bardem on jännällä tavalla sellainen rumankomea mies.Parempi kuin vain komea mies....

    VastaaPoista
  6. Penelope ja Javier...hmmm...no comments...no more...

    Jael, minä katson aina uuudestaan ja tein myös hoitotahtoni (My Lat Will) tämä elokuvan herättämänä.

    Tässä kuvassa, jonka onnistuin jostain 'onkimaan' Javier on mies jonka, 'kyytiin' lähtisin;-), jos olisin sinkku. (äidinkileenopettajni rankaisisi minua edellisestä lauseesta, sillä liian monta sivulausetta samassa virkkeessä...)

    Jael: Nimenomaan PAREMPI KUIN VAIN KOMEA MIES.

    VastaaPoista
  7. En nukkunut yöllä silmällistäkään katsottuani tämän elokuvan.
    On järkyttävää ajatella kuinka niin moni meistä katsoo oikeudekseen olla Jumalan asemassa ja päättää toisen ihmisen elämästä ja jopa siitä kuinka tämän tulisi ajatella.
    30-vuotinen helvetti fiksulle ihmiselle, joka käsittää täysin oman tilansa, haluaa sille lopun, mutta on siinäkin asiassa toisten armoilla!

    Jos minussa on vielä ollut sitä vikaa, että puhun ihmisten suut ja silmät täyteen omia näkemyksiäni, niin se loppui viimeistään tähän elokuvaa! PISTE!

    Ja Javier Bardemissa on sellaista maskuliinisuutta, että hän saisi eloa leikkuupuimuriinkin! :) Lucky Penelope! :)

    VastaaPoista
  8. Eve, näin tämän elokuvan heti kun se ilmestyi. Ostin sen heti, kun se tuli myyntiin. Nyt olen tehnyt hoitotahdon...avustava henkilö on olemassa (ei Reima!) ja meillä on kahdensuuntainen diili.

    Mutta Javier...aaaah!, en ole edes leikkuupuimuri, mutta tuo kuva pitäisi olla koko ajan näkyvissä ja värinöissä löytyy. Meinasin tehdä siitä näytönsäästäjän, mutta en raatsi laittaa Olgaa pois. Koiruuteni tulee aina ennen ketä tahansa miestä;-)

    VastaaPoista