keskiviikko 14. lokakuuta 2009

DAAMIEN KUUKAUDEN RAVINTOLA

Meitä on vaihtelevan kokoinen joukko naisia, jotka käymme yhdessä syömässä jossain lähiseudun ravintolassa kerran kuukaudessa. Tällä kertaa valintamme oli Jyväskylän Harjun Vesilinna http://www.vesilinna-restaurant.fi
Kuvassa jonkun alkupalat, ei minun, sillä minulla oli suppilovahverokeitto. Mitähän tämä olikaan...

10 kommenttia:

  1. kateenkorvaa brien päällä? no ei, vitsi. ainakin brietä tai camembertia tai vuohenjuustoa alla näyttäisi olevan.

    Toivottavasti teillä oli mukava ilta!

    VastaaPoista
  2. Kuule, ihan tosi en muista, kun tämä ei ollut mun alkupala...

    Kiitos, ilta oli mukava ja oltiin korkeella eli Harjun Vesilinnassa, josta näkee yli kaupungin.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva tapa tuollainen,mennä ystävien kanssa kerran kuussa jonnekin syömään!

    VastaaPoista
  4. Alkupala oli Maa-artisokkamoussea, ankanmaksalla täytettyä kaalia ja seesamsiirappia. Oli herkullista, pehmeää ja pyöreää.

    VastaaPoista
  5. Jael, kai siinä vaikka vähän tuulettuu - olen ainakin irti koneelta. Ja onhan koettu myös ruokaekämyksiä.

    Kiitos Nette, tästä sen kaikki nyt saavat nähdä. Tuo oli kuvissa ainoa onnistunut alkupala.

    VastaaPoista
  6. Valkokaalia ja pinaattia vaikka vuohenjuuston päällä..

    VastaaPoista
  7. rupes tekeen ankkaa mieli..

    VastaaPoista
  8. Mun tekee koko ajan mieli suppiksia ja kuhaa. Taas laitetaan viikonloppuna.

    VastaaPoista