perjantai 16. lokakuuta 2009

THIS OLD BOOK SELF FOR THE OLD BOOKS...

is also from the skip, but I didn't want to restore it: sometimes the touch of life is the most beuatiful.

14 kommenttia:

 1. Ihana nurkkaus ihan mun mieleen.

  VastaaPoista
 2. ...semmoista viiskytlukua ja kolonialismia sekaisin...I hope! Nähtyäni Minun Afrikkani elokuvan, tulivat Karen Blixen verhot eli ne ylipitkät ja rottinki kaikissa muodoissaan, muuten pidän vanhasta ja usein myös kuluneen näköisestä.

  Hannele, mulla on VAALEANSININEN SOFFA, mun teini-iän lempiväri, nyt se sais olla pinkki tai jopa hurja punainen, jonka ostin takkahuoneeseen. Postaan SULLE vielä mun light blue soffan. Sun pinkki on ihanampi!

  VastaaPoista
 3. Meillä on tummansininen soffa kirjastossa (molemmat tykätään, mutta lasten mielestä meiän pitäisi ostaa uusi :)

  VastaaPoista
 4. Huom: Minun on ihan VAALEANsininen. Saa siirtyä jossain vaiheessa kirjasto/toimistooni, koska pois ei voi laittaa: liian hyvin tehty ja tyyriskin oli. Siihen on aivan ihana käpertyä huovan alle kirjaa lukemaan...

  VastaaPoista
 5. (meiän sohva halpa, joku takajalka vinos ja saatiin laittaa. Tähän siniseen käperryn joskus kun katellaan filmiä, muuten on tuo pinkki sohva minun lempipaikka)

  VastaaPoista
 6. Anne, nyt Merja huomas tuon oranssin kaktuksen...pakko viedä poikaset silloin, kun mennään...enkä laittanut edes sitä lähikuvaa siitä kukasta...

  Halpa ja vanha ei sulej pois mukavuutta. Se pinkki sohva on Dame Hannelen luxusmesta.

  VastaaPoista
 7. (siis se tummansininen halpa ;)
  Koska se näyttelukappale pikku vialla.

  VastaaPoista
 8. Sehän oli sitten hyvä ostos. Minä ostan järkyttävän kallita Kivituikkuja tehtaan myymälästä...sen takia niitä on kaikkialla.

  VastaaPoista
 9. meillä on jonkin verran vanhoja kirjoja, hypistelen niitä usein :)

  VastaaPoista
 10. Leena! meillä on myös noita Anni Talvion kirjoja, noita vihreitä, Ja onko tuolla kansojen historiaa ja katri valan runoja? Mitä ovat nuo kirjat, joiden selkämys on harmaa ja siinä teksti on sinisellä pohjalla? Minusta mummilla on sellaisia.

  VastaaPoista
 11. Tuure, nuo vihreät ovat MAILA Talvion kootut ja kaikki olen lukenut ja pitänyt. Katri Valan runot näet siinä, mutta Kansojen historia on kirjastossa. Luin uuten Kansojen historiat ennen ylppäreitä ja kirjoitin täydet pisteet. Kun minusta piti tulla hissanope...Sulla pelaa tuo näkökin...;-)

  VastaaPoista
 12. Niin, Mailahan se ...
  Joskus otan varmaankin Projekti Grimbergin tehtäväkseni, luen nuo kansojen historiat. Vaikkakin tieteellinen arvo olisi pieni, kaikkea oppisi.

  VastaaPoista
 13. Tuure, Kansojen historia on kirjoitettu niin elävästi, että on kuin lukisi jotain seikkailukirjaa.

  VastaaPoista