keskiviikko 4. marraskuuta 2009

JA MEILTÄ TOPI SAI MAURI KUNNAKSEN ROBIN HOODIN

Topi on nykylapseksi harvinainen, sillä lahjatoivomukset ovat sekä järkeviä että kohtuullisia. Suosituin toivekirja oli Mauri Kunnaksen Robin Hood (Otava, 2009), jonka hän sitten meiltä saikin. Suosittelen kirjaa kovasti muillekin lasten vanhemmille. Tässä siis kirja sekä tytöille että pojille! Huomatkaa hauska Jaska Jokunen -kortti ja arvatkaapa, kuka rakastaa näitä Schulzin hahmoja aina vaan...

16 kommenttia:

 1. Robin Hood on meilläkin kirjastosta lainattu. Voi että on hyvä kirja! Ja niin mieluinen! Täytyy kai omaan kirjahyllyyn hankkia.

  VastaaPoista
 2. Nämä Kunnaksen 'historialliset' kirjat ovat parasta Kunnasta Joulupukin ja suomalaisen tonttukirjan jälkeen. Oma lempparini on ikuisesti Suomalainen tottukirja. Sen myötä meille tuli Saunatonttu Nippe Nokinokka ja Välikaton Feetu.

  VastaaPoista
 3. Jaska Jokunen ja Robin Hood ajattomia..

  VastaaPoista
 4. Eikö vain! Minulla on aina Jaska Jokunen tarroja tässä pöydällä. Meni ihan mönkään se sun kirje, kun tuli liian pieni kuori, ei ollut tussia ja unohdin laittaa kaikki mun tarrat...Mun tarttee saada revanssi;-)

  VastaaPoista
 5. Minusta kyllä Seitsemän koiraveljestä on paras! Se viikinkikirja oli surkea minusta.

  VastaaPoista
 6. Tuure, minun täytyy myöntää, että ihan kaikkia näistä uusimmista en ole lukenut, mutta mahdatko muistaakaan Suomalaista tonttukirjaa...ja sitä Joulupukkia tehtiin ainakin englannksi, koska lähetin sitä ulkomaisille ystävilleni jouluksi. Tänä vuonna lähtee Ghanaan Marylle Kunnaksen Santa and the Magic Drum.

  VastaaPoista
 7. Juu, omistetaan me, siinä on oikein signeeraus! Tonttukirja on kiva!

  Hieno joululahja!

  VastaaPoista
 8. Se on must! Ja meidän välikatolla asuu Feetu ja minä saankin Välikaton Feetulta joka joulu lahjan.

  VastaaPoista
 9. Meillä fanitetaan Kunnasta!
  Tuure et vo kieltää etteikö se Wursti Makkaravarvas ollut hauska! Ei toki ollut parhaita,Seitsemän koiraveljestä innoitti meillä lukemaan oikeankin. Sitä sitten muutama ilta luettiin iltasaduksi :) Itse pidän myös Koiramäen Martta ja tiernapojat kirjasta. Kaikki ne on kivoja ja aina niihin palataan.

  VastaaPoista
 10. Niin ja synttärilahja kirja yliveto, suosittelen! Se on jo luettu kahteenkin kertaan :)

  VastaaPoista
 11. Tuure, usko Annea, hän on Mauri Kunnas Asiantuntija Yksi;-)

  VastaaPoista
 12. No sitten myönnyn! Minä muistan kuinka pienenä katsoin joka joulu Joulupukin ja noitarummun ja pidin kovasti :) Sain mummilta tuon Ruuneperi-kirjan silloin kun se ilmestyi, pidin kovasti.

  VastaaPoista
 13. Se Ruuneperi oli hauska. Aikuisellekkin ;)Tonttukirja ihan must! Ja meillä katsotaan Joulupukki ja noitarumpu välillä juhannuksenakin.

  VastaaPoista
 14. Kunnas on tehnyt kyllä melko mukavia kirjoja!

  VastaaPoista