torstai 3. joulukuuta 2009

APUA!:JOS JOKU TÄSTÄ JOTAIN YMMÄRTÄÄ, AUTTAKOON...

TAPAHTUI 25.11.2009, ETTÄ SAIN HALLINTAPANEELIINI VAROITUKSEN, KUN OLIN LATAAMASSA KUVAA: KÄYTÖSSÄSI ON 158 MB (15 %) KIINTIÖRAJASTASI, JOKA ON 21 504 MB:TÄ. KLIKKASIMME SUPPORTTINI KANSSA KOHTAA JA SIELLÄ GOOGLE TARJOSI LISÄÄ TILAA RAHALLA. OSTIMME LISÄÄ TASAN 20 000 MB:TÄ JA LASKIMME, ETTÄ TUOLLA TYÖSKENTELEN VIISI VUOTTA. NYT ON KULUNUT RUNSAS VIIKKO JA TAAS TULI PANEELIIN ILMOITUS: KÄYTÖSSÄSI ON 158 MB:TÄ, MUTTA NYT PROSENTTI OLIKIN JO NOLLA!

20 gigaa, mikä on todella paljon kuvatilaa, näkyy minulla koko ajan olevan käytössäni googletilillä, vaikka hallintapaneeli vilkuttaa nollaa! Aion nyt pistää pääni pensaaseen ja jatkaa entiseen malliin, sittenpähän näemme, mitä tapahtuu...

JOS SIIS MINUSTA EI KUULU, OLEN JOUTUNUT JOHONKIN, JOSTA EN YMMÄRRÄ MITÄÄN. TUNTEEKO KUKAAN YHTÄÄN ELÄVÄÄ GOOGLE-IHMISTÄ, JOLLE VOI SOITTAA?

NÄINKÖ UNTA, ETTÄ PETRI KOKKO ON NIMITETTY GOOGLEN MAAJOHTAJAKSI?


JOS JOKU TIETÄÄ PUHELIMEN, JOHON SAA KIINNI ELÄVÄN IHMISEN, JOHON VOIN VALITTAA, ETTÄ MAKSU ON MAKSETTU, MUTTA TAVARA EI TOIMITETTU KUIN PARIKSI PÄIVÄKSI ELI PILAANTUNUTTA. ILMOITTAKAA SE TÄHÄN POSTAUKSEEN!

ONKO GOOGLE, JOKU KASVOTON, NIMETÖN, JOKA VOI LASKUTTAA, MUTTA JOSTA EN SAA VASTAUKSIA...


RAHAT MENI, TAVARA EI TULLUT!

ELINIKÄODOTTEENI ON 99,9 VUOTTA, MUTTA TUSKIN SAAVUTAN TÄSSÄ TEKNIIKAN ITSEVALTIAASSA MAAILMASSA EDES KUUTTAKYMMENTÄ...

21 kommenttia:

 1. Et nähnyt unta. Petri Kokko nimitettiin ja lähtee perheineen Piilaaksoon kesällä. Tietäisi vain hänen numeronsa!

  Sinun pitää ottaa yhteyttä sinne, minne maksoit laskun ja tehdä niille reklamaatio eli näyttää taivaan merkit!

  VastaaPoista
 2. Eve, olen tehnyt kaksi meilireklamaatiota! Tämä kasvoton rahastaja toimii vain dollareilla, eikä anna edes postiosoitettaan!

  Yritin soittaa Petri Kokolle, ei vastausta. Jätin hänelle tekstiviestin ja linkin blogiini.

  Mitä vielä voin tehdä!

  VastaaPoista
 3. Ei varmaan muuta kuin odottaa Petrin soittoa...

  VastaaPoista
 4. Taitaa se Google vaan olla kasvoton ikävä kyllä,tällaisissa tapauksissa.Tuliko postilaatikkoosi jonkinlaista kuitintapaista siitä ,että maksoit ? Ota ýhteyttä Googlen ihmisiin ,supportiin,tässä linkki,joudut kirjoittamaan sinne englanniksi.
  http://www.google.co.il/quality_form?q=google+support+center&hl=en

  Mutta sullahan on pakko olla tiedossa joku instanssi,jonne rahat menivät,sinne pitää olla yhteydessä.Heille ei voi soittaa,ei sitten mitenkään,joten vain emailien ja heidän sivuillaan olevien lomakkeiden avulla se hoituu.

  VastaaPoista
 5. Eve, saas näkkee...

  Jael, kuitit on!

  Yritin jo kirjoittaa, mutta mitään ei ole tapahtunut. Supporttini on nyt töissä niin ylityöllistetty, että hänestäkään tuskin apua löytyy...

  Jael, tapahtuuko tämmöistä muille?

  VastaaPoista
 6. Minä en ymmärrä tästä mitään, ihmettelen vaan.

  Kuulin myös uutisista, että Kokko lähtee googlen johtajaksi Kaliforniaan. Ehtiiköhän hän ottaa sinuun yhteyttä ? ;D

  Toivottavasti saat selvyyden jossain vaiheessa tähän asiaan..ja toivotaan, että sinua ei olisi 'lyöty retkuun'.

  VastaaPoista
 7. Soolis, voit arvata ajatukseni...Huomautus on nyt tehty englanniksi. Jos on ns. 'vesdetty retkuun', herää kysymys: kuka? Kaikki pelittää niin kuin näissä viesteissä googlelle, mutta silti ei toimi.

  VastaaPoista
 8. Suosittelen myöskin minä tuota työskentelyn jatkamista - en osaa muuta sanoa. Aivan kamalaa.

  VastaaPoista
 9. Tuure, ihanaa, että tajuat!: Tämä on niin kamalaa! Reima sanoi, että nyt jatkat vaan...en tiedä, mitä seuraa, mutta onko vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 10. Yhden lohduttavan sanan voin sanoa: ei tapahdu mitään vaarallista, blogisi ei häviä avaruuteen.. eikä mitään mene pilalle.

  VastaaPoista
 11. Kuule, musta tuntuu, että mulle vois käydä niin. Sanoin juuri Reimalle, että mun blogi pitää ottaa tikulle. Kaikki, ihan kaikki on mahdollista. Jos en muut aole tämän koneen kanssa oppinut, niin tuon julman totuuden.

  VastaaPoista
 12. (Minä radio-haastattelussa hiljattain, ja haastattelumme ainoa minkä hän onnistunut hävittämään avaruuteen, juttu pakko tehdä uusiksi :)

  VastaaPoista
 13. Siinäs näit! Kaikki on mahdollista, joten en tässä turhaan fobioi;-)

  VastaaPoista
 14. Sinun tektisi oli jo niin bittimaailmasta, että menin sekaisin. Eli tarkennus eli oletko maksanut luottokortilla jotain tietokoneella tilattua ja nyt ei kuulu maksulle vastinetta. Jos näin on, voi vitsit. Tulee ikävä kyllä mieleen, että nyt ne veti nenästä. Nykymaailma on todella sellaista, että mistään ei saa ihmistä kiinni ja siksi tällaisia pääsee tapahtumaa. Mitä enemmän teemme itse, sitä enemmän vähennämme työllisyyttä-mutta meidät pakotetaan siihen tai meiltä ei edes kysytä. Toivottavasti asia selkenee.

  VastaaPoista
 15. En tiedä, onko selvinnyt. Minä menen eteenpäin kunnes pinemee! Ketään ei saa oikeasti kiinni. Tämä on fakta. Tein vahinkoilmoituksen englanniksi, jossa valitin 'pilaantuneesta tavarasta'. Ja kerroin myös, että maksu on meiltä velottu. Elämme outoja aikoja...

  VastaaPoista
 16. Hi, Leena.

  I cannot comment about why you did not get the extra storage space that you paid for. I believe they (this mythical Petri Kokko, who appears to be overworked) will eventually process your request.

  Now here is a housekeeping item: you may need to archive your oldest blogs. That is, you may need to remove them from the blog and save to your own computer. You could even leave the pages, but remove the images (images are memory pigs). Maybe put a note saying that images have been removed to save space and to contact you if they really need to see the image.

  Leena, I have the software to make images smaller. Just let me know the specific images and I will make them smaller.

  Auli from Regina, Kanada

  VastaaPoista
 17. Hi, Auli!

  Auli, you know me: I don't understand anything about technics and I don't know the word 'patient'. I have the system to make pictures (this problem is only with picutres!) smaller, but I rather rush towards to wall than learn to make new TECHNICAL things. So, Reima is always making our own photos in two sizes: big and small. But: I use also other pictures like the book covers, which I need very often and Reima is usually out of home, so...

  BUT: Now we had paid for the more space and this happened, nobody understands! You should live us, so you could translate all my Finnish text in English and also make all my pictures smaller one...

  Now, go to the Lottery and leave there some mark. Perhaps just you will win First Snow, the most beautiful book of this year. It has been written in English and in Finnish.

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Petri Kokko is the new country manager of Finnish Google. He'll move in to Silicon Valley soon...

  VastaaPoista