tiistai 1. joulukuuta 2009

FREDDY MERCURY 1946 - 1991

http://www.youtube.com/watch?v=edzN9zKYQhI

13 kommenttia:

 1. Niinpä Freddy; Show must go on... tapahtui sitten mitä tahansa!

  VastaaPoista
 2. Eve, sehän levy minulle tuli eka mieleen, mutta hiukan vaikuttaa nämä videotkin ja tässä oli sellainen uhmakas ilottelu, että en voinut vastustaa kiusausta. Katsoimme Merin kanssa televisiosta yhden hänen viimeisistä konserteistaan, jossa esiintyi valkoisessa puvussa eikä mistään viiksistä tietoakaan. Ei se mennyt kyynelehtimättä läpi, mutta upeeta oli.

  Sinulle päivän suositus: Uhma!
  Huomiselle: Terve Kiukku!
  Koko ajan: To Eve with Love from Leena
  Ja älä unohda: Kaikki on mahdollista!
  (Jos mun postaus teki sut surulliseksi, muistele kaikkia minun teknisiä sähläyksiäni tietokoeen ihmeellisessä maailmassa...;-)

  VastaaPoista
 3. Suosituksesi veivät suruni! Kieltämättä meillä on Freddyn kanssa jotakin samankalaisuutta elämässämme; kummallakin sairaus (tosin eri), jota on vaikea voittaa.

  VastaaPoista
 4. Viimeistä sanaa ei ole vielä sanottu ja se on: Ihme!!!

  Suurin osa selviää, pane vain peliin kaikki sisäiset voimavarasi ja niitähän sinulla on. Toivottavasti edes yllätten kasvanut kissalaumasi saa sinut hurjaan voimantuntoon.

  VastaaPoista
 5. On saanut jo voimantuntoon, sillä en mitenkään voi jättää niitä tänne yksin. Ne ovat niin kertakaikkisen suloisia ja tunsivat minut heti ja hyppäsivät syliin. Vedet tulivat silmiini.

  VastaaPoista
 6. Freddie oli valovoimainen!
  Hän salasi aidsin vuosia. Bändikaverit ovat kertoneet, että hekään eivät tienneet sairaudesta ennenkuin viimeisten viikkojen aikana. Silloin Freddie kertoi KAIKILLE - MYÖS KOKO MAAILMALLE. Ja hän kuoli vuonna 1991.

  VastaaPoista
 7. No niin, Eve, kissasi olivat sinulle elämäksi. Minä vähän tätä aavistinkin...,olet nyt pääsemättömissä;-)

  Soolis, muistatko sitä ihmeellistä konserttia, joka tuli televisiosta. Freddy oli valkoisessa puvussa ja siinä oli piano ja sitten vielä mukana laulamassa joku kuuluisa, värillinen naislalaja, jonka nimeä en millään muista. Se oli kuin jotain oopperaa. Miten minsuta tuntuu, että se tuli talvella, joulun aikoihin...Miksi minä olin niin vaikuttunut. Ehkä vain upeasta musiikista. Kaunis musiikki saa minut kyynelehtimään, mutta...ehkä kaikki tiesivät jo silloin. TAI: Se tuli televisiosta hänen kuolemansa jälkeen...,jolloin...

  VastaaPoista
 8. Freddy Mercury on duetoinut ainakin oopperalaulajatar Montserrat Caballén kanssa. Esitys oli kertakaikkisen upea.

  VastaaPoista
 9. Kyseessä varmaan sitten hän...koska oopperasta oli kyse. Sinähän olet oikein tietopankki.

  VastaaPoista
 10. No, vihdoinkin joku huomaa kuvan! Minä oikein etsimällä etsin kuvaa, jossa Freddyllä ei olisi viiksiä. Tämä on aika makee...

  VastaaPoista
 11. Enpä hoksannut todeta, mutta katsoin minäkin, että Freddie siinä kuvassa on nuoruuden voimissaan 70-luvun glitteriä yllään!

  VastaaPoista
 12. No, sitähän minä ihmettelin, kun et kuvaa heti kommentoinut...Tein todella töitä, että löysin kuvan ilman viiksiä.

  En tykkää karvoista miesten kasvoilla. Taitavat peittää heikkkoa leukaansa ja/tai luonnettaan;-)l karvoilla.

  VastaaPoista