torstai 3. joulukuuta 2009

HAVE A NICE WEEKEND AND DON'T FORGET THE LOTTERY!


http://i-kuvat.blogspot.com/2009/12/joulukuu-kukkii.html

16 kommenttia:

 1. Hauskaa viikonloppua ja yhvää itsenäisyyspäivää.....

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua, itsenäisyyspäivää ja joulukuun jatkoa sinulle ystäväni!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin ja mahtavaa matkaa aurinkoon, valoon, lämpöön!

  VastaaPoista
 4. Lunta sataa, vihdoinkin, ihanaa! Sataako teillä lunta?
  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva! Arvonta-kirjoituksesi yhteydessä ilmoittelinkin tulleeni ensivierailulle ja voisin jäädä lukijaksi. Vuosia (ja vuosia...) sitten kirjallisuutta opiskelleena vietin juuri hyvän tovin lukien kirjoituksiasi kirjoista.

  VastaaPoista
 6. Kuva on kaunis kovasti, mutta Iineksen blogista. Hän on ihmenainen kuvaamaan!

  Lumiomena, meillä on sitten vahvat linkit: lumi ja kirjallisuus! Kerro, muuttuuko blogisi nimi? Mistä löydän sut?

  VastaaPoista
 7. Soolis, pieni pakkanen ja kaunis kuura peittää kaiken. Jos teillä lunta, niin tulee meillekin. Ihanaa! I just love snow!

  Kiitos samoin, rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Meidän pakkaaset meni jo...... taas ikävän märkää ja pimeää...

  VastaaPoista
 9. No, en mää sit viittikä muuttaa koskaa Raumal.

  VastaaPoista
 10. Hei! Lumi ja kirjallisuus ovat suosikkiasioitani :) Samoin toki kynttilät, punaviini, omenat, hyvät keskustelut, pienet kaupunkilomat ym. Mietin vielä, että jos sittenkin jatkaisin Lumiomenassa kirja/kulttuuriblogin pitämistä. Se toinen on enemmänkin pienten lasteni juttuja käsittelevä. Mutta ilmoittelen, jos/kun aktivoidun taasen. Muuten - luetko vanhojen kirjoitustesi kommentteja? Jos et, niin ensisilmäysten jälkeen ranskalaisin viivoin:
  - Upeaa, että John Irvingistä riittää muillekin (osin hän on minunkin, koska joskus 14-15 vuotta sitten tein hänestä proseminaariesseen!)
  - Satu Kukkameri ja lumen ihme löytyy Joulupukin kontista tyttärelleni, odotan innolla sen lukemista
  - kuin myös Vanhan kartanon Patin

  Tunnelmallista lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 11. Tylsä paikka. ei tääl oo koskaan kunnon talvee( tai oli , kun olin pieni), mut nyt ei enää---

  VastaaPoista
 12. Lumiomena, hienoa ettet muuta tuota herkullista ja persoonallista nimeäsi! Minäkin näin sen vasta ekakerran ja heti kiinnitti huomioni, missä olinkaan, Mian blogissa kai.

  Mulla on häly eli tulee ilmoitus sähköpostilleni eli luen myös vanhat kommentit ja vastaan niihin. Mutta ihan blogin alussa sitä ei vielä ollut...

  No, Lumiomena, me jaetaan Irving, tässä kimpassa on mukana jo monta;-) Miksi et julkaise tuota essetä blogissasi! Olenhan minäkin julkaissut kääntäjä Eve Rehnin pitkän ja kiinnostavan luennon Rainer Maria Rilkestä.

  Sama täällä: viini, kynttilät, hyvä ruoka, ehkä Conchan musiikkia...muuten omenat, kirjat, kaupunkilomat, Savonlinnan ooppera ja muikut, Irlanti, puutarha, Salzburg, pitkät keskustelut, koiruudet, kuutamouinnit,issikkaratsastus,suppilovahverot, joulu...

  Lumiomena, sun pitää lukea Katharina Hagenan Omenasiementen maku! Samoihin aikoihin, kun hän oli Hesassa, minä tein yötä päivää omenahilloa, melkein hukuin omenahilloon. Kerroin sen hänellekin, kun sain tavata meilillä, sillä en päässyt häntä nyt Hesaan tapaamaan (este ei omenat, vaan rakas, vanha koira).

  Otan sun blogin nyt lukulistalleni, sillä ajatuksella että se on enempi kirjallisuutta ja vähempi muuta, mutta ole oma ittses vaan!

  VastaaPoista
 13. Voi Leena, taidan sit jäärä tänne;-)

  VastaaPoista