tiistai 28. syyskuuta 2010

LORETO-TÄDIN PIMPPI, HAUTAJAISVÄRSSYJÄ, SIILIN ELEGANSSI...

Kävin siis pienellä blogikierroksella, sillä päivä on ollut vähän outo ja ajattelin etsiä rauhaa...Menin Ilsen luokse ja siellä luki semmoinen ihmeellisyys, että nyt blogissa on ominaisuus, josta voi nähdä, millä hakusanalla bloginpitäjää on eniten etsitty.

Olisi pitänyt unohtaa koko asia, mutta mitä sitä itselleen voi...etenkin kun päivä on ollut monivaiheinen niin että puhelin on pudonnut yläkerrasta alakertaan ja mennyt neljään osaan, oma sisko on vesiselvänä kävellyt päin kotinsa tiiliseinää ja näyttää jyrän alle jääneeltä, eräs ihana Chiquitita viettää synttäreitä, oma hurmaava gynekologini jotenkin piti minua edelleen vaativimpana asiakkaanaan, mutta pilke kertoi muuta... ja sitten vielä tämä! Luulin, että minut löytää hakusanoilla Leena Lumi, kirjat, koirat, runot, kynttilät, puutarha, ruoka, tunnelma, intohimo...Haluaisin vieläkin luulla niin!

Minun hakusanojani ovat kuitenkin: Leena Lumi, Loreto-tädin pimppi, hautajaisvärssyt, Siilin eleganssi, Ketunmorsian, pimppi ja Eroottiset runot. Minusta tuntuu nyt, että menen nukkumaan, eikun siis lukemaan.

Onneksi Hänen Majesteettinsa kuiskasi minulle, että olen Leena Lumi, Kirja, Runo, Koiruudet, Kynttilät, Intohimo, Tunnelma, Puutarha, Tuuli, Ruska, Syksy...
On päiviä ja päiviä. Tänään oli ruskasamppanjapäivä! Huomenna olen arvokas kirjablogi, joka lupaan kevennystä vasta kun seuraava kirja on tehty. Ei sisustusta, ei ruokia, ei koiria...vain luovan nerouden välähdyksiä!

16 kommenttia:

 1. Olet ihana!Ruskan iloa ja energiaa huomiseenkin!

  VastaaPoista
 2. Hihii, olipa päivä! Aikamoisilla sanoilla sinun luoksesi on tie löydetty (!)

  On kivaa lukea muistakin asioista kuin kirjoista, joten älä ota paineita;)

  VastaaPoista
 3. ;=)

  Mukavaa syksyistä viikkoa !

  VastaaPoista
 4. Maria, siis kiitos!, mutta usko tai älä joskus vähempikin riittäisi. Nyt lähetin oman rauhoittumiskirjani sisarelleni hauskoin saatesanoin...

  Mia, sen täytyy johtua siitä latinomiehestä, kaikki liian ylivyöryvä on latinojen syytä! Teinhän sen Juan Manuel de Pradan kirjan Pimpit ja olen uusinut sen molempina vappuina. Ensi vappuna taidan laittaa vain jonkun jännittävän simanteko-ohjeen.

  No, eihän tämä maata kaAda, mutta yritän säilyttää kirjallista blogiuskottavuuttani. Silti: Mitä olisi blogi, edes kirjablogi, ilman koiruuksia: Sydämen väräyttäjine puutetta!

  VastaaPoista
 5. Tuija, just niin;-) Kiitos samoin!

  Tänään vietän slow lifea...

  VastaaPoista
 6. Aivan mainio postaus! Minä tutkin omaani ja ihan järkytyin: vaikka mulla melkein puolet on muuta kuin kirjoja, on luokseni löydetty lähinnä Coelhoon liittyvillä hakusanoilla. Erityisen surulliseksi tämän tekee se, että Coelho on niitä harvoja kirjailijoita, joiden tekstiä en voi sietää. Huomasin myös, että ne hakusanat muuttuvat päivittäin ts. Blogger laatii tilastot aina uudelleen.

  Ja pimppi on kuitenkin elämän alkulähteitä, joten eipä siitä voi paljoa valittaa!

  Jos haluat vielä kevennellä, niin esitin blogissani pienen toiveen sinulle. Sen saman me olemme tehneet jo Facebookissa. Että no hurry!

  VastaaPoista
 7. Lumiomena, kiitos jos oli!

  Hyvä sinun on, koska edes Coelho, joka kuulostaa tyylikkäämältä kuin Loreto-tädin pimppi ja hautajisvärssyt. Surullista sinlle se, että se sattui olemaan Coelho eikä Irving!

  Arvasin, että se laaditaan uudelleen, mutta mksi tuo vappuhauska pimppijuttu vieläkin pyörii siellä.

  Oletkos katsonut, mitä juttua sulla on käyty eniten katsomassa, mulla se oli uudet lenkkitossuni ja kaalilaatikko;-)

  Onneksi oli tuo Siilin eleganssi mukana - edes. Siitä taitaa muuten tulla kaikkien aikojen enien kommnetoitu kirja blogissani.

  Käyn blogissasi kahvin ja Hesarin jälkeen...En kiirehdi enää ollenkaan, en ollenkaan.

  VastaaPoista
 8. Loreto-tädin pimppi;hih rupesi naurattamaan....;D

  VastaaPoista
 9. Ah, ruskasamppanjaa! Ihana sana.

  Kiva, että sait muuta ajateltavaa päivän koettelemusten jälkeen. :)

  Jään odottamaan luovan nerouden välähdyksiä...! :)

  VastaaPoista
 10. Minua etsitään kultaotsa-ahvenena.

  VastaaPoista
 11. Jael, kaikki on latinomiehen syytä! Katso yllä...

  Ilse, minäkin odotan koko ajan sitä nerouden välähdystä;-) Juu, sinänsä siis hyvä, että osuin siihen postaukseesi ja arvaatkin, että avasin juuri sen, koiruuden takia.

  Allu, sinä onnenkala! Minä olisin vaikka usvaotsa-ahven, kunhan en Loreto-tädin pimppi...Olet selvästi elämän sunnuntailapsi.

  VastaaPoista
 12. Leena ♥ Katselin eilen illalla myöhään blogiani sulkiessa siitä blogipäivityslistasta, että mitäs kummaa se Leena on blogiinsa päivitellyt;) Että vain sinä ole niin monipuolinen, että voisit huoletta yhdistää postaukseesi jotain niin kaukana toisistaan olevaa kuin Loreto-tädin pimpin ja Siilin eleganssin:)

  Pitääpä mennä katsomaan, mitä Tilastot minun blogini suhteen ovat keksineet ;)

  VastaaPoista
 13. Nyt oli pakko kommentoida näistä hakusanoista. Mun blogiin on löydetty useammin kuin kerran hakusanoilla "vanhempaa naisseuraa" ja "virolaista teinihuoraa". Masentaa, koska kirjoitan kirjoista. Kun olin kirjoittanut Elina Tiilikan romaanista Punainen mekko, oli joku pelästynyt aviomies (?) tullut bloggini hakusanalla "Elina Tiilikan asiakkaat":)

  Sain muuten luettua Ketunmorsiamen. Ihan hauska kirja, mutta aika raivostuttava joltain osin.

  VastaaPoista
 14. Susa, pidät minua villimpänä kuin olenkaan;-) Minä odotan, että sinäkin julkaiset, millä hakusanoilla sinut tällä hetkellä löydetään!

  Susa P., hurjaa!!! Yritä silti nauraa asialle. kai sinulla on kommenttivalvonta...lähdenkin tsekkaamaan.

  Susa P., katso NYT mun Ketunmorsiamen kommentteja! Siellä on uutta. Siis, jotka minut tuntevat, tietävät, että ylitin itseni, kun kuitenkin osasin nauraa Ketunmorsiamelle. Kirjahan haki hyväksyntää tietynlaiselle häntäheikkeilylle. Kai se nyt kumminkin kävi kirjoituksestani ilmi, toivon minä. Sitä voi todella ihmetellä, miksi yksi hakusanani oli Ketunmorsian eikä esim. Viikonloppu...

  VastaaPoista
 15. En ole tiennytkään, että tuollainen hakulista on olemassa.

  Sinulla se on hauska lista, joilla blogiasi etsitään. Oikein nauratti, kun luin.

  Pakko minunkin oli mennä katsomaan omaani. Yksi oli viinasika. Sitten oli nukenvaunut, Arabian ruusukupit, Viola juustolasit...


  Iloista keskiviikko iltapäivää sinulle!!

  VastaaPoista
 16. Viinasika! Sehän kuulostaa...hauskalta, ronskilta...Sait sentään Arabian ruusukupit. Muistan Viola -juustolasit;-)

  Kai sentään luit kommenteista, mistä minun listani johtui...siitä yhdestä kirjasta Pimpit, jota olin vappuhauskana vielä uusinutkin. Se ei ole pornokirja, vaan todella hauskasti tehty kirja, joka lähestyy pimppiä kaikella kunniotuksella, mutta myös vähän leikkimielellä.

  Kiitos samoin, Ulla-Kristiina!

  VastaaPoista