lauantai 14. huhtikuuta 2012

OUT OF OFFICE...ELI BLOGIADDIKTIN TUSKAA


Hei!

Olosuhteiden uhrina ilmoitan olevani poissa blogimaailmasta maantaihin tai jopa tiistaihin saakka. Meiltä meni modeemi ja vain sen takia R. on viettänyt tämän päivän Elisalla, joka on luvannut toimittaa uuden, todella nopean yhteyden meille viimeistään tiistaina. Seuratkaa nyt kaikki, miten tämä asiakaspalvelu toimii!

Näpytän tätä R.:n koneella, joka on minulle ihan outo. Tätä ei kukaan kestä sekunttia kauempaa. Ilona, ellen pääse nyt sinulle, viittaan viestiisi, niin tulen visitiille sinulle ekana, kunhan saan oman koneeni vauhtiin.

Jotenkin menin aamulla sekaisin, kun en voinut edes kommentteja avata...Sitten vaelsin kaupoissa, kun R. oli siellä Elisalla ja ostin LILAT kengät! Kotona olin taas levoton tuhkimo ja R. keksi paistaa hänen ihania pitsireunalettujaan, joita sitten söimme sen unelmaisen kaneliomppuhilloni kanssa. Nyt olen niin rauhoitettu hiilihydraateilla, että voisin vaikka tässä jatkaakin...

Siis kun tästä taas selvitään, ollaan entistä ehompia tai ainakin vahvempia. Ties vaikka innostuisin laittamaan vielä arvonnan toukokuulle....

Pidän tästä lauseesta: "Pimeys on vain auringon kulkua joka tekee meille tepposet." Kirjasta Lasi maitoa, kiitos.

Sataa...mustarastaat saapuivat tänään ja punarinnat myös. Kun olen palannut, talvi saa siirtyä oikean palkin alakertaan, sillä alamme selvästi vihdoinkin käydä kohden kevättä. Yksi vain vielä puuttuu: Jääurut!

Love
Leena Lumi

PS. Kuunelkaa minun muistolleni Gloria Gaynorin biisi I Will Survive...Dingon Levoton Tuhkimokin kyllä käy;-)

PPS. Tänään 17.4 klo 14.46 kaikki sai uuden muodon, sillä mieheni sai Elisalta tekstiviestin, jossa lukee näin:

"Hei. Kaapelivikaa löytynyt, joka vaikuttaa kymmeniin asiakkaisiin. Korjaustoimenpiteet aloitettu tänään. Tästä johtuen teidän yhteys ei ole toiminut."

Olen siis edelleen motissa, jonka äärettömyyttä en tiedä. Istun ja ihmettelen täällä Suomen Ateenassa, että olisko tämä mahdollista Helsingissä, sillä olemme olleet ilman nettiyhteyttä lauantaista alkaen. Kärsimys on tietenkin suhteellinen käsite ja maailmassa on isompiakin murheita kuin nettiyhteyden puuttuminen, joten kestäkäämme tämäkin riesa - yhdessä.

*****

Aion tänään alkaa katsoa tv1 klo 21 alkaen sarjaa Mildred Pierce, jossa yhdessä pääosassa suosikkinäyttelijäni Kate Winslet. Sarja on vain viisi osaa, joten sitä voisi kutsua minisarjaksi, mutta tähän Kate Winslet paukauttaa: "Tässä ei ole mitään miniä!" Ja jatkaa Suomen Kuvalehden tv Maailmassa Kalle Kinnusen jutussa Mestariteos:

"Ajattelin tämän olevan televisiotuotanto noin kolmen sekunnin ajan. Sitten suhtuduin siihen kuin mihin tahansa elokuvaan. Viiden tunnin kesto vaan on ylellisyys, jota elokuvissa ei ole."

Mildred Pierce sai viisi Emmyä mutta ehdokkuuksia tuli peräti 21.

Sarja kertoo aikakaudesta, jonka olisin halunnut elää. Ehkä elinkin sen jonain toisena...Ihanaa, että Kate tuo HBO:n filmatisointiin brittiläisen säväyksen. Ehkä koemme myös musiikkia, joka vie jonnekin pois...

52 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika! Voin ymmärtää tuskasi erityisen hyvin, mutta kengät oli hyvä juttu :) Aina jotain hyvääkin seuraa kaikesta...Kevättä tosiaan odottaen, tulee varmaan vauhdilla kun tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Sitä herää ihanaan lauantaihin ihan hyväuskoisena, mutta tekniikka vetää taas kaikki luulot pois. Tekniikka lopulta vähentää myös elinaikaodotettani, joka onkin turhan pitkä eli 99,9 vuotta.

      No juu, tänään kengät, lettuja ja suloista sadetta, kohta saunaa, kynttilöitä ja Midsomeria.

      Ihanista viikonloppua sinulle, Harmonian Valtiatar!

      Poista
  2. No voih....mutta jos tuon harmin jälkeen tulee paljon nopeampi yhteys,niin ehkä sillä oli tarkoituskin;D
    Ja onnittelut liilojen kenkien johdosta! Ja ah,nuo letut,kuulostavat taivaallisilta!
    Mukavaa viikonloppua Leena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, nyt tulee ja vähän muitakin 'herkkuja'. Olisin enemmin sisustanut tms.,mutta en itse pärjää ilman näitä koneita enää.

      Kiitos! Ne eivät ole sitten yhtään sitä mun softia lilaa;-) En tiedä, mikä minuun meni...Sinäkin olisit syönyt sata! Harmi,että mun mahtava omppuhillo on nyt loppu.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  3. No kengät kuulostavat mahtavalle ja ne letut voisin myydän sohvani tällä hetkellä niiden tähden, mutta naisen on oltava vahva houkutuksien edessä, sorrun vasta huomenna:):)
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin...mikäpä voittaisi letut;-) Nainen on vahva, nainen on heikko ja milloin mitäkin...Unelmat ovat toteutettavaksi ja houkutukset langettavaksi, mutta jos sinulla on nyt tänään sisu päällä: Ole lujana!

      No kengissä ei muuta ärjyä nyt kuin väri eli ei edes niittejä. Siis helpot katukengät juuri tälle ajalle.

      Huomasithan, että löysin yhteiset tekstimme. Kiitos!

      Sun syy, että en voi unohtaa sitä pinkkiä jääkaappia!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Minusta se voisi jo armahtaa...

      Mukavaa viikonloppua: Nyt on satanut niin, että saamme kunnon kevään.

      Poista
  5. Sepäs muuten onkin hankalaa blogata toisen koneelta, kun sitä on niin tottunut omaan tietokoneeseensa! Vaihdoin joku aika sitten vanhan tietokoneeni poikaystäväni Macbookiin, kun hän osti itselleen uuden koneen, ja kokonaan erilainen käyttöjärjestelmä vaati hieman totuttelua, jopa bloggaamisessa!

    Minulla on ollut tässä pientä blogitaukoa, kun en ole saanut luettua erästä paksua kirjaa kuin pieniä pätkiä kerrallaan, mutta tenttikirjoja sitäkin enemmän. Ja on ollut esseitä, esityksiä, vaikka mitä :( Onneksi kesä on tulossa, saan vähän pitää taukoa opiskeluista.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura, tämä on ihan kauheeta!

      Kiinnostavaa sitten nähdä, mitä tiiliskiveä olet lukenut. Näkymätön silta olisi saanut minun puolestani olla tulpaksumpi.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  6. Voin kyllä kuvitella miten hyvin lilat kengät sopivat sinulle :) otapas oikein kuva. Toivottavasti saat homman pian pyörimään, ettei tule meille kovia vieroitusoireita. Ihanasti on täällä blogissakin kevättä ilmassa, vaikka nyt ei tuo aurinko ole näyttäytynytkään pitkään aikaan. Toivottavasti huomenna paistelee.Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarppu, nämä eivät ole korkkarit! Olen kaikki tyylikenkäni sekä yhdet lenkkarit ja kumisaappaat blogissani esitellyt;-) Katsotaan nyt jos löydän oiken vireen...

      Minulle tämä on rankkaa...

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  7. Harmin paikka....täällä sinua odottelemme...:)

    VastaaPoista
  8. Heips Leena:
    viel' täälläkin haluan kiittää sinua♥

    Pimeys on valon leikkiä, oli ihana lause, vai kuin se menikään..

    Ajattelin, että ensi kesänä, kun menen katsomaan sukulaisiani Muurameen ja Jyväskylään, haluasin tavata sinutkin, jos ajat vain sopisivat?? Mikäli saan Pilkun hoitoon ja raaskin jättää..
    ihanat uudet kengät antavat särmää päivälle, etenkin kun harmituksia on ..

    Söin torstaina maailman ihanampaa juustomarjakakkua..Onneks sain reseptin...Nyt vain pian leipomaan..
    Halauksia sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne, ole hyvä♥ Minä johdattelen sinua...haluat tai et;-) Helene on niiin ihana.

      Olen aina innokas tapaamaan, jos vain saan Olgalle varman hoidon siksi aikaa. Tämä omaishoitajuus vie nyt voimiani, mutta Olga on antanut ja antaa niin paljon. Meilataan siitä, niin eiköhän se järjesty. Voithan sinä poiketa meilläkin tai mennään lounaalle Viherlandiaan, jossa nykyään tapaan monia, sillä R. ei ole niin ahkera siivoamaan kuin pitäisi;-) Hän on luvannut, että minun ei tarvitse enää imuroida eikä pestä ikkunoita, mutta, mutta...Toisaalta voisit hurmioitua meidän lehdostamme...

      Aaaah, rakastan kaikkia juustokakkuja!

      Poista
  9. Ai kamala, kaikki nettiongelmat ovat rasittavia! Toivottavasti saatte pian uuden ehomman yhteyden!

    Mulla lilat kengät kyllä kuulostavat kyllä ihanalta hemmottelulta tällaisen takaiskun lohduksi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia, viimeistään tiistaina pitäisi kaikki olla toisin.

      Aika hurjat, paitsi nyt ei korkeita korkoja, kuten minulla on liiankin usein. Kyllä kenkä- ja laukkuhankinnat parantavat monta ongelmaa;-)

      Poista
  10. You will survive! Blogitauko voi tehdä vaikka hyvää. Tekis itse asiassa mullekin tosi hyvää, mutta josko sitten kesällä töiden ja puutarhahommien alettua.

    Ihanaa viikonloppua joka tapauksessa.

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuija, surely! Tekeekö se;-)

      Sinähän ehdit olla facessakin, minä en. Kiitos kaikista tykkäämisistä♥

      Kuule, nyt jo oikein odotan päästä istuttamaan. Kun saaan oman koneen/yhteyden käyn katsomassa vaalenapunaista jouluruusuasi. Kuvaa sitä nyt ahkerasti. Jokohan voisin vappuna istuttaa omani ulos vai paleltuukohan se, jos tulee vielä kylmiä öitä...

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  11. Kenkäsi ovat varmasti hienot. Väri ainakin on ihan upea.
    Inhottavia nuo yhteyshommat. Toivottavasti yhteytenne saadaan toimiin pian, sillä täällä luonasi on niin mukava käydä.
    R. osaa sitten hemmotella ihanasti:)
    Mukavaa leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne, mutta ne ovat nyt matalat, sillä muistathan sen mun lumityöviikon ja mitä silloin tapahtui...,mutta tämän on oltava väliaikaista, sillä olen korkokenkätyyppiä.

      Tiistain on nyt toivoa täynnä! Ja kiitos!

      R. tietää, mille härkä on perso: herkuille, kengille, laukuille, oikeanlaisille kukille, läsnäololle, palvomiselle...

      Kiitos samoin sinulle!

      Lue tarkkaan Hesarin mielipidesivu, siellä on jotain Luvialta. Ei niin ylentävää...

      Poista
  12. Hymmyilyttää :D
    Jotain tarvii sattua, että osataan pitää muutaman päivän blogitauko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepi, tässä ei nyt auta edes kiukku.

      Ja minä hymyilen vieläkin sitä sun sitkeää lumipolkuasi Lillaan;-) Se kertoo sinusta enemmän kuin tuhat sanaa!

      Blogimaailmassa on kaksi henkilöä, jotka ilmoittavat pitävänsä blogitauon ja sitten ovat jo seuraavana päivänä koneella...;-)

      Hirveitä energiapiikkejä ja sitten välillä on hetken ihan poikki. Mutta kuvittele, miten paljon ihanampaa on virtaava vesi kuin pysähtynyt lammikko, jossa vesi jo haisee.

      Poista
    2. Voi niin, totta!
      Nyt tuntuu ihan lammikolta kun on ollut ihan melkein pysähdyksissä!
      ....muutaman päivän!

      No, kassi fillarin koriin ja kohti Lillaa :)
      Eikä tarvi enää edes rämpiä!!!

      Tosi outoa kun ei sinulta tule päivitystä, vaan hiljaistapa on täälläkin...

      Poista
    3. Oletko sinäkin muuttunut lammikoksi! Se ei vetele;-) Uusi yritys - molemmilta.

      Muutama päivä ja on sinun ja minun kalenterissa pitkä aika;-)

      No nyt sun sitkeyspolkusi on sitten sulanut, mutta hyvä, että kuva jäi.

      Yritän kohta, mutta siinä Elisalla ei ole mitään ansiota!!!

      Mikä sut nyt on hiljentänyt, oleks sää sairas...Tuunpa käymään.

      Poista
  13. Tsemppiä tulisielu! Se on siis pidettävä pakkotaukoa, ensiapuna aikas hyvä kaikenlainen herkuttelu ja mieluisat hankinnat;)

    Kevättä rinnuksiin!

    t. Hymytyttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hymytyttö! Mikä muu mut pysäyttää kuin pakkotauko;-) Tulisieluilla on tapana palaa nopeasti loppuun täysillä.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  14. Hello Leena,
    very beautiful pictures!
    A hug

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antonio, thanks and I hope so. I've now terrible technical problems...only Tuesday can change all.

      Poista
  15. Voihan kökkö! Teknikka ja sen kamaluus ja muka helpottaa elämää, ehkä juuri silloin kun toimii. No, yritä nauttia tauosta vaikka pakotettuna se on hankalaa. Olet löytänyt jotain kivaa siis, lilat? Mistä? Keskiviikkona nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne, just niin! Ainoa lohtu, että tämän jälkeen on luvattu monta helpotusta versus aikaisempaan.

      Minähän en siedä pakkoa;-)

      Juu, ihan täyslilat. Kenkälöytöjä teen nykyään Mekassa. Tapaamisiin!

      Poista
  16. Tsemppiä Leena ja kyllä se vielä paremmaksi muuttuu! Minäkin hankin eilen ihanan keväiset, kevyet kengät, mutta ei liilat vaan mustat ja niissä on kiva korko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, kiitos! En ole vielä kuollut;-)

      Ooooh, haluan nähdä sut korkokengissä!

      Naisen lääkkeitä, jos suklaa otetaan pois, ovat kengät ja laukut ja...mitä niitä nyt olikaan.

      Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Huomenna tai tiistaina pitäisi olla piuhat yhdistettynä, jos Elisa seisoo lupaamansa palvelun takana.

      Poista
  17. Niin se vain on, kun yhteydet ei toimi, tuntuu kuin päivät(t) olisivat pilalla ja aika matelisi. Minä olen myös aivan onneton, kun netti on joskus reistaillut. Onneksi minulla on insinööri käytettävissä. Soitan heti hänelle. Usein auttaa, kun otan virrat muutamaksi minuutiksi pois päältä. Kuumeneehan nämä koneet tässä jatkuvassa pyörityksessä.
    Toivon nopeaa palvelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arleena, minulla ei aika ikinä matele, sillä liian iso talo, liian iso tontti ja vanha koiruus kyllä pitävät minut menossa. Minä tosin pelkään ikävystymistä, ehkä siksi luen;-)

      Minua tämä harmittaa, sillä luonteeseeni ei kuulu kärsivällisyys ja asioiden pitää sujua. Nyt tätä tilannetta en voi päättää, en määrät.

      Mieheni on tekniikan alan tehtävissä, mutta nyt ei mikään auta. Virratkin on otettu pois niin monta kertaa ettei ikinä. Kuumana toki käyvät, sen aivan kuulee;-)

      Kiitos!

      Poista
  18. Tsemppia, ja toivotaan etta nopeaan saavat sinulle yhteyden jalleen toimimaan :)
    Ja vanhana Dingon superfanina kuuntelen mielellani pyynnöstasi Levottoman Tuhkimon ;)

    Olipas muuten ihanaa kun kaupungista lakaisivat hiekat pois jalkakaytavilta, ei enaa korot lipsu soralla vaan voi korot kopisten matkaansa taittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karoliina, kiitos, yritän kestää. Katso uusi info alla;-)

      Kiva, että pidät Dingosta, niin minäkin.

      Niin tein ennen aina eli korkeilla koroilla, mutta taisin mennä hieman äärettömyyksiin...ja sitten se mun polvi...Mikään ei voita korkeita korkoja! Voin kuvitella, miten korkosi piiskaavat juuri lakaistuja katuja ja kevättuuli hulmauttaa hiuksiasi. Minä täällä sain tänään lumisadetta eli sitä julman huhtikuun todellisuutta.

      Poista
  19. Voihan Netti. Kerronpa oman kiukkuni. Meillä on langaton yhteys. Tosi kätevää. Olen siis liukunut läppärini kanssa minne sattuu. Asettuen vaikkapa olohuoneen pöydälle. Tietokoneen ympäristöön alkaa kasaantua kamaa. Matkakirjoja, kahvikuppia jne. Lopulta keksin itselleni loistavan työpisteen keittiöön, ikkunan alle. Hain Ikeasta pöytätason. Ostin sopivan korkuisen tuolin. Mies kiinnitti pöytälevyyn jalat. Lakkasin. Laitoimme pöydän paikoillemme. Asettelin korit ja muut tykötarpeet. Lopuksi koneen ja kovalevyn. Ihailin. Se oli niin täydellinen! Sitten keitin kahvit ja päätin aloittaa. Ja arvaa mitä? Netti ei ylety siihen! Ei millään keinolla. Nyt hieno työpöytäni seisoo tuolla ja yllätys yllätys, minä, kirjani, koneeni ja kuppini keikumme täällä keittiön sivutasolla. Aina ei voi voittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mine, luin tämän ääneen Lumimiehelle ja hän nauroi, että 'eihän tuo voi tapahtua kuin sinulle.' Hän siis tarkoitti minua.

      On niin täydellistä yrittää elää 'todella upeeta' ja sitten joku mitätön tekninen ongelma pilaa tyädellisyytemme...

      Ei voi voittaa aina ja 'elämä on.'

      Poista
  20. Hei liilat kengät ovat varmasti huput. Saat kaikkien katseet kääntymään!

    Kiitos tuosta Luotojen kirjaesittelystä. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja herkullisia kuvia. Niitä ei ole koskaan liikaa. Tuo leppoisa filosofia uppoaa kyllä minuun hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivottavasti!

      Eikö olekin mahtava kirja ja olen aivan kiitollinen, että sain tarjota riittävästi kuvia. Minustakaan kuvia ei koskaan ole liikaa. Minäkin yritän upottaa sitä itseeni. Ehkä tämä tietoyhteyksien toimimattomuus on harjoitusta uudeksi minuksi;-)

      Poista
  21. Nyt pitkä hengitys sisään. Ja sitten vanhan ilman puhallus ulos. Voi että miten ärsyttävää ja ikävää, arvaan, että herne on kaivertunut jossain vaiheessa syvälle hengityskanavaan...

    Tästä täytyy seurata jotain hyvää, kun nyt näin koetellaan. Usko ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, olen tehnyt jo kaikki joogahengitykset, mitä ikinä muistan. Jotain siellä on jumissa, mutta ajatteles jos tulenkin tästä tilanteesta ulos uutena minuna;-) Kuulen naurusi...

      No ilman muuta: Uusi Leena ja lukijoille arvonta! Minä aina uskon sinua!

      Poista
    2. Olen itse aina supernopee hermostuja juuri näiden tietotekniikoiden kanssa (siis jos ne ei toimi). En tajua niitä, joilla into kasvaa kun ongelmat vaikeutuu.. Mutta ehkä maailma on mielenkiintoisempi kun toiset pihisee ja toiset hykertelee ;-)

      Olen yrittänyt opetella kuvankäsittelyohjelmaa, ilman ohjeita tai ohjausta ja voit arvata kuinka savu nousee kun en tajua tai osaa... Aika kuluu ja mitään ei saa aikaiseksi. Voi mikä turhautuminen. Mutta vielä mä tainnutan sen s...kelin ohjelman ja opin ne jujut.

      Parempaa loppuviikkoa sinulle <3

      Poista
    3. Birgitta, mää kuolen: Elisa ilmoitti tänään, että se kaapelivika voi olla asfalttitien alla!!!

      En opi ikinä kuvankäsittelyä. M.O.T.

      Kiitos, mutta minulla ei ole tiedossa parempaa loppuviikkoa. Usein olen high, nyt vain down.

      Poista
  22. Minä ostin itselle viime viikolla mustat "nahkaiset" ballerinatossut :) Eipä vaan näillä keleillä laiteta niitä vielä jalkaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ajattelen pitkästä aikaa ballerinoja, vaalenapunaisia...

      Tänään laitoin ne lilat kun lähdin räpäskäkelissä kaupungille, sillä ne ovat kengät juuri tälle ajalle.

      Huomenna on päivä uus...

      Poista
  23. Hienoa, että yhteydet saadaan korjattua.

    Vasta tänään katsoin Mildred Piercen ensimmäisen jakson, jäin heti koukkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelma, ei mitään tietoa: Tänään Elisa ilmoitti, että vika voi olla asfaltin alla olevassa kaapelissa. Tämä on kuin jokin painajaisuni...josta en pääse heräämään.

      Ensin Downton Abbey ja nyt Mildred Pierce: Great!

      ***

      Olen blogiaddikti, sillä mun on ikävä mun kaikkia lukijoita ja tietenkin myös Valkoisen Varjoliljan Valtiatarta♥

      Poista
  24. Voi, onpa katkos kestänyt kauan. En tiedä Helsingistä, mutta täällä Vantaan melkein-maaseudulla meillä kesti kerran pari viikkoa, että modeemiasia saatiin kuntoon (kaapelivika on vielä toki eri juttu). Toivottavasti et joudu odottamaan niin kauan!

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kukapa olisi uskonut...Äiti tulee ensi viikolla ja ajattelin silloin olla irti koneelta ja sitä ennen painaa sikana.

      Mikään ei ole vieläkään kunnossa, mutta pystyn tekemään tätä hieman vaikeasti puhelimen kautta. Tai siis yritän. Elisa ei saa minulta kiitosta ollenkaan.

      Poista