sunnuntai 11. marraskuuta 2012

KRUUNUN HURMAA NYT MYÖS MAKKARISSA

Eilen oli siis ihana Pop up -päivä Ilonalla, jonne Riikka toi myyntiin ja hipelöitäväksi kaikkea houkuttavaa. Nyt siis kerron, mitä tuli hankittua eli
sain vihdoinkin myös makuuhuoneeseemme kruunun. Riikka tilasi sen minulle Tanskasta ja tein valinnan vahvasti ajatellen päätyseinän tummaa tapettia, Salaista puutarhaa (Borås), jossa tummalla pohjalla kukkaköynnöksiä hennonvaaleanpunaisin kukin.
Kun kruunussa on valot, kuvat eivät oikein anna kruunua itseään 'ulos', joten tässä ilman valoja. Vasemmalla siis minun modernit yöpöytähyllyni Ikeasta ja oikealla arvokkain huutokauppaostokseni ikinä, joka toimii R:n yöpöytänä.
Kruuun lisäksi ostin lisää Talven taikaa -kirjoja. Yksi lähtee palkinnoksi seuraavaan arvontaani ja loput joululahjoiksi. Kruunun lisäksi mukaan lähti kaunis jouluinen sohvatyynyn päällinen, joka löysi heti paikkansa takkahuoneen sivustavedettävältä sängyltä. Pakko todeta, että samalla hetkellä kun kruunu oli katossa, alkoi kuulua lumivyöryn ääntä ja eräs makuuhuoneen sisustuselementti katoaa tänään lopullisesti. Sen tiimoilta teinkin jo Riitalle lisätilausta;-) Katoaja on hirvitys vaateripustinteline, jota R. on raahannut mukanaan ties kuinka kauan. Nyt kun se lähtee, tulee lisätilaa ja kiviseinään iskemme patinoituneet koukut kylpytakeille. Olen aina sanonut, että suuri makuuhuoneemme näköalalla lehtoomme, on kotimme viimeisin remonttikohde ja tämän päivän jälkeen tuo asia vain vahvistuu: Nyt makkarimme on kuin uusi ja odottaa enää vain luonnonvalkoista nukkamattoa, joka on erikoiskokoa ja kestää tulla neljä viikkoa!
Minulla on aika paljon ihania kuvia Ilonalta, mutta jätetään sokerit pohjalle eli nyt lähden sitomaan yhtä  isoa syreeniä, että se selviää talven lumikuormasta, sitä ennen brunssi, joka on pahasti myöhässä ja kun hämärä putoo, me asetumme nauttimaan isänpäivän ateriasta. Palataan!

Love
Leena Lumi

PS. Tässä Salainen puutarha Boråsin sivuilta:

20 kommenttia:

  1. Nätti tapetti ja upea kruunu! Vaikutti olevan antoisa reissu Ilonan luona. Jään odottamaan niitä kuvaihanuuksia, mutta viettäkäähän ennen sitä mahtava isänpäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annika, kiitos. Pidän itse kovasti.

      No olisi kyllä tarkoitus;-) Tänään olisi vaikka kuinka asiaa...

      Kiitos samoin!

      Poista
  2. Ihana, ihana tapetti! Mietimme tuota omaan makkariimme, mutta päädyimme toiseen Boråsin malliin. :) Ja tuo kruunu on kaunis, kerta kaikkiaan. Minun tekisi mieleni vaihtaa (vaihdattaa... mies vaihtaa...) makuuhuoneemme lamppu.

    Talven taikaa tulossa seuraavaan arvontaasi? Salama ei iske kahdesti samaan paikkaan, mutta aion kokeilla onneani. Nimittäin Talven taikaa on kirja, jonka ostamista mietin, mutta koetan nyt elää säästellen tämän marraskuun.

    Hyvää isänpäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, meillä oli parikymmentä vuotta sama Stockmannin suosikkivalaisin ja minä kypsyin siihen todella. Nyt koko makkarin tunnelma on ihan eri ja kunhan se matto tulee, niin...

      Juu, tulee palkinnoksi siihen kaunein kirjan kansi -arvontaan. Tiedätkö, on se iskenyt;-) Ainakin Pepillä ja keitäs muita niitä olikaan...

      Niin...mutta minä en nyt pysty, kun on tätä patoutunutta sisustuspainetta.

      Kiitos samoin!

      Poista
  3. Tuosta teidän kauniista tapetista pidän;ja se on luonnossa vieläkin nätimpi.Upea kruunu;tuo sopiikin hyvin makuuhuoneeseenne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos. Olen samaa mieltä: Kuvat eivät tee tälle tapetille oikeutta.

      Odotas vaan! Ja sitten tuo oikea seinä kaipaa...tiedät kyllä mitä;-)

      En muista esittelinkö sinulle tuon pikkutaulun keskellä seinää: Sillä on iso tunnearvo, kuvan nimi on Erottamattomat, mutta sitä ei voi ihan kaikille näyttää..., sinulle kyllä.

      Poista
  4. Oi, miten ihana tunnelma makkarissanne on. Minä en varmaan raaskisi lähteä muualle ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna, kiitos.

      Makkarimme on lehtomme puolella, joten lisäbonusta tulee keväisin kaarisillan alitse kohisten virtaavasta vedestä, lintujen laulusta ja haapojen havinasta. Pitää nukkua ikkuna auki, että saa luonnon musiikin. Osaan arvostaa...

      Poista
  5. Juu, on iskenyt kahdesti :D - ja meinaan kyllä luottaa onneeni jatkossakin, no...yrittää ainakin :)

    Ihana tuo uusi kattokruunusi, kruunut on ihan parhautta!!
    Mä niin tykkäisin kun olis iso kylppäri (tai siis mulla on, mutta SE ei riitä) jossa olis tassuamme ja kattokruunu!
    Melkein voisin luopua jopa saunastakin...

    Suloista sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepi, sinut muistan;-), mutta joku muukin voittanut kahdesti...

      Kruunut ovat vain niin ihania!

      Sun pitäisi nähdä Ilonan kylppäri...Mikä harmi, että en huomannut pyytää lupaa sitä kuvata. Olen ihastuksesta mykkänä. Kruunu kyllä kruunaisi kylpyhuoneenkin...

      Välillä minäkin kyllästyn saunomiseen eli en ole siinä ollut koskaan mikään intoilija, mutta kun se remontti meni niin nappiinsa, niin olemme kehittäneet saunomisesta jotain vähän uutta pienellä ylellisyydellä. En viitsi nyt tähän sitä...;-)

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
    2. Ilona on joskus esitellyt kyllä kylppäriäänkin, ne saunan ovet ovat jotain.....WAU!
      Mutta se Ilonan kuisti!!!!

      Poista
    3. Pepi, lue seuraava juttuni niin tajuat, mitä tarkoitan.

      Poista
  6. No passaa erinomaisesti tapettiin ja tunnelmaann, kruunu siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne, kiitos. Ja verhotkin ovat tummat. Olen pudonnut sellaiseen unitutkimustietoon, että muualla voi olla vaikka kuinka paljon valkoista, mutta makkarissa mieluusti tummaa.

      Poista
  7. Leena, oli ihan mahtava nähdä pitkästä aikaa. Tuo lamppu on kuin tehty teille. Tapetti on lämmin ja voimakas samalla kertaa, ihana. Nukkamatto kruunaa varmasti makkarin ja voiko tuolla nukkua muuta kuin suloisia unia.
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilona, kiitos samoin! Täysin samaa mieltä: Lamppu aivan heräsi kun se oli ripustettu. Ja koko makkari samantien.

      Ehdottomasti luonnonvalkoinen nukkamatto. Se on muillakin kestänyt koirat ja pesu ja imuroinnit.

      Varmaan sinäkin siellä kauriidesi valvomana...

      Poista
  8. Oi, rakastan tuota teidän uutta kruunuanne!
    Tapetti on myös ihana, vaikka itse oamlle seinälle hieman vierastaisin..
    suloinen , tunnelmallinen, pehmeä, kodikas on makuuhuoneenne.
    ihania unia siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne, kiitos, niin minäkin;-)

      En minäkään ikinä voinut kuvitella mitään kukkatapettia, mutta nyt kaikki on toisin. Turkoosi Laura Ashley vierasmakkarissa on myös kukkaköynnöstä, mutta siitä pitäisit ehkä turkoosin värin takia...

      Kiitos, ihmekös että nukumme hyvin ja pitkään viikonloppuisin, molemmat.

      Poista
  9. Mahtava tapetti sinulla. Onnea vaan kauniille makuuhuoneelle. Meilläkin on kristallikruunu (mummon jäämistöä), josta en luovu millään. Siinä on niin sopivan herkullinen hohde, joka saa huokailemaan valon välkettä ja kauneutta. Joskus pidin siinä mummon punaisia pikku varjostimia, mutta tunnelmasta tuli liian *** ja sain kommentteja naapureilta ;-) Että silleen.

    Sulla on ekoissa kuvissa valkoinen runko ja myöhemmissä musta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, tykkään hirveästi. Ja kuten Jael totesi, tämä Salainen puutarha on livenä kauniimpi kuin kuvissa. Kiitos.

      Juu, ymmrrän kruunusi ihanuuden ja myös ne punaiset pikkuvarjostimet ja mitä niistä kommentoitiin...Sinäkin voisit ottaa kodistasi kuvia ja laittaa blogiin! Että silleen, juu. Jos tyttö on vilkas ja iloinen, se on silleen.

      Selitä sinä se! Kaikki sisäkuvaus tekee mut hulluksi. Valot päällä väri vääristyi. Se on tumma, tämä makkarin kruunu. Olkkarissa on se mattavalkoinen.

      Poista