sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suviarvonnan voittajat ovat...

Kesä on tullut! Kohta siirrymme myös Lumissa kesäaikatauluun, mutta sitä enen julistan Suviarvonnan voittajat, jotka ovat: Maria Kinnunen, Sanna, Arleena, Rva Kepponen ja Anu/Kirjaston kummitus! Onnea♥ Nyt voitte voittajajärjestyksessä valita palkintokirjanne täältä ja sen jälkeen ilmoittakaa valintanne sekä postitusosoitteenne minulle leenalumi@gmail.com Heti kun Maria on valinnut, laitan kirjan kohdalle 'varattu' huomiovärillä, joten sen jälkeen valitsee vapaana olevista Sanna etc.

Odotan voittajien ilmoittautuvan huomisiltaan ma 7.7. klo 18 menessä, sillä tiistaina minulla on jo muuta ohjelmaa. 

Kiitos kaikille osallistujille♥

Tunnen terassilta houkuttavaa grillatun kalan tuoksun, joten...
...ihan pieni paussi.

Love
Leena Lumi

33 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos samoin sinulle suloista suvisuunnuntaita.

   Poista
 2. Ooo - ihana paussi! Mitä jos pitäisitkin paussia (mediapaastoa) koko loppuillan? ;-) Nyt nautitaan kesästä...
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, usko tai älä, olen ihan kohta ottamassa 2-3 viikon paussin. Nyt lopuuilta ei riitä ja ajankohta on arvontani takia huono, mutta....tekisi hirveästi mieli kysyä sinulta jotain puutarhaan liittyvää privaatisti...

   Kiitos psta!

   Poista
  2. Onnellista ja virkistävää kesälomaa!

   Poista
 3. Kiitos onnettarelle, että onni suosi minua.
  Odottelen valintojen etenemistä ja valitsen omani. Muuten linkki ei toiminut Suviarvontaan tässä postauksessa, mutta vieritin itseni kirjalistalle ja lueskelin jo listaa.
  Mukavaa lomailua nyt tässä poutakesässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arleena, onnea ja ole hyvä!

   Yritän saada Mariaa kiinni...Tänään on ollut ihan hirveitä linkkiongelmia, yritän saada sen kuntoon: Kiitos vinkistä!

   No, en ihan vielä lomaile muuta kuin muutaman tunnin terassilla: Oli muuten vähän lämmintä;) ja jotain pientä, mutta kohta olen poissa muutaman viikon. Tiedän, että et usko, mutta 'watch me!'

   Kiitos samoin sinulle: Tämä on kivaa vaihtelua räntäkuuroille...

   Poista
  2. Arleena, nyt on sun vuorosi....

   Poista
 4. Lukuisia kaimoja, myös lukijoissasi, omaavana pitää kysyä, että onko se minä Sanna vai joku toinen Sanna? Luulen, että joku toinen, mutta pitäähän se varmistaa...;) (jos blogger sallii tämän lähettämisen, argh!)

  Hei, hyvää lomaa sinulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, ei mikään toinen Sanna vaan sinä;) Valitse nyt tai huomenna heti klo 18;) Nyt kaikki tuli outoon saumaan: Katso tarkemmin eli laitoin sinulle meiliä.

   Kiitos, kiitos, mutta en jää ihan vielä. Vielä kaksi kirjaa ja sitten sanon muutamaksi viikoksi näkemiin.

   Poista
  2. Sanna, sun vuoro, sillä Maria valitsi jo.

   Poista
 5. Ihanaa. Minä odottelen kovasti milloin oma valintavuoroni tulee :) Olen kännykän varassa, mutta eiköhän sitä tälläkin pysy mukana.

  Terveisiä aurinkoisesta Vaasasta. Olemme ensimmäistä kertaa täällä. Hotellihuoneessa kuorsaa hyvin Tropiclandiassa uineita naperoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rva Kepponen, heti Arleenan jälkeen. Annan hänelle kohta vinkin. Minäkin kohta vain iPadin varassa, mutta eiköhän kaikki tästä...järjesty.

   Kiitos. Siellä paistaa aina eniten. Oi, muistan nuo Tropiclandia -reissut lasten kanssa...;) Hauskaa jatkoa ja pysyhän linjoilla: Olisi kiva saada tietää kirjat tänä iltana. Mulla on sitten pari päivää vähän kiireitä.

   Poista
 6. Onnittelut voittajille, iloisia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 7. Tämä oli kyllä eilen mukava yllätys väsyttävän työpäivän jälkeen. Odottelen vielä kiltisti, että muut voittajat ovat ennen minua valinneet kirjansa. Nyt näyttäisi vain kaksi varattua olevan, mutta eiköhän jossain vaiheessa tule minunkin vuoroni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, kiva kuulla ja onnea! Jätin Arleenalle jo viestiä...odotellaan. Pysy linjoilla;)

   Poista
 8. Heh, luulin muka jo jotain voittaneeni kunnes tajusin että Arleena onkin blogin nimi, sattuu vain olemaan minun etunimeni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, no voi...;) Arleena on ainakin minulle kaunis ja ennen kuulematon etunimi.

   Mukavaa suvem jatkoa, Arleena!

   Poista
 9. Onnea voittajille =)

  Pieni tauko tekee hyvää, nautiskele täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos psta.
   Kiitos, vielä jotain ja sitten muutaman viikon loma.

   Poista
 10. Itsekin juuri eilen mietin, pistäisikö blogistanian oven ihan kokonaan kiinni lopuksi heinäkuuta... Tekisi kyllä hyvää, vaikka bloggaustahtini ei muutenkaan ole huima. Lisäksi tuntuu, että suurin osa lukijoistakin tuntuu liitelevän lomilla. Toinen blogini onkin ollut kesäteloilla (ihan huomaamatta) kohta jo kuukauden, taidan ottaa lomaa toisestakin..

  Toivottelen ihanaa heinäkuuta, Leena, jos todella päätät pitää kolmen viikon loman. Sinä olet sen totisesti ansainnut! Nauti sydänsuvesta täysin sydämin ja sieluin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa Reetta, minä yritän sen tehdä ihan pian...Nyt vain käväisin poissa. hetken. Tuntu, että kaikki ovat nyt jossakin. Suvi, suiv, se vie suomalaisia.

   Kiitos samoin sinulle, Kaisa Reetta. Ymmärrän, et usko: Watch me!

   Poista
  2. Leena, minä uskon sinua! :)
   Tänään alkaa minun lomani. Vietän osan päivästä vielä ihanissa blogeissanne ja sitten läppäri menee kiinni, sillä varauksella, että kirjoittelen blogiloman aikana muutaman kirjajutun puhtaaksi...

   Ja tässä täytyy vielä hehkuttaa yhtä kirjaa, josta sinäkin olet kehunut usein: luen juuri Siri Hustvedtin kirjaa Kaikki mitä rakastin. Aluksi se ei tuntunut aukenevan fiksua taiteilijaromaania enemmäksi, mutta kun pääsin eteenpäin, esimerkiksi siihen moniselitteiseen M & M - pyöritykseen, kirja alkoi elää.. <3

   Poista
  3. Hah-hah;) Minäkin olisin halunnut aloittaa tänään, mutta vielä yksi kirja ja sitten...Minulla on sama suunnitelma eli jos olen 2-3 viikkoa blogistaniasta pois, enhän kuitenkaan ole lukematta. Arvelen, että kaksi kirjaa menee loman aikana wordille.

   Oijoi, siinä vasta kirja! M&M on kova juttu ja luin jostakin tai sitten se oli siinä Sirin tv-haastattelussa, että toinen M. olisi saanut alkunsa Paulin aikaisemman avioliiton pojan ongelmista yms.

   Parasta lomaa ikinä sinulle, Kaisa Reetta♥

   Poista