tiistai 30. syyskuuta 2014

Lupasin teille esitellä ponchoni ja kirjamessulippujen voittaja on...

Täällä lupasin esitellä teille Peter Hahn ponchoni ja tässä nyt muutama kuva kovassa tuulessa otettuna tänään.
Kerrankin tunnen saaneeni hinnalle vastetta, sillä tämä poncho on ihan mun juttu.
Kirjamessuliput arvonnassani on voittanut Tiia K. Onnea Tiia♥  Ilmoitatko minulle osoitteesi, niin laitan sinulle tulemaan messuliput avec.

Rannalle patikoi eräs tuttu herra ja niinpä hän otti meistä kuvan, jossa taidamme olla ihan itsemme näköisiä.


Love
Leena Lumi

36 kommenttia:

  1. Iiks minäkö voitin ne. Ihanaa, kiitos taas tuhannesti. :)

    Ja kaverikin mukaan, yes.

    Sydämelliset kiitokset Leena.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, Lumimies arpoi. Ole hyvä.

      Eihän sitä nyt yksin....

      Poista
  2. Ihana kuva teistä yhdessä <3 Ja kiva poncho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkko, kiitos♥ Jos olisimme tienneet, että pääsemme yhteiskuvaan, olisi R:lläkin ollut jotain muuta yllä kuin...;) Nyt minusta tuli ponchotyyppi! Noita saa nyt Hahnilta ja kerrankin hinta on siedettävä.

      Poista
  3. Kiva poncho ja värikin lämpöinen, syksyinen. Kelpaa tuolla herrastella. ja ihanm vain muutenkin pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummeli, se on kiva, mutta sellainen aika ohut eli parempi suven iltoihin kuin Päijänteen kylmiin tuuliin, mutta kiva myös sisällä pidettäväksi. Kameli on yksi suosikkivärini. Toden sanot: Tämä jos mikä on herrastelua: Hahnin neule! Mutta tätä vain harvoin...

      Poista
  4. Onpa hieno poncho - tyylikäs ja rento samalla kertaa! Ja kivoja kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kiitos. Oikeastaan sanoit just ne maagiset sanat, joista pidän vaatteissa: tyylikäs ja rento. Kiitos: Kuvat ovat hetken lapsia, sillä R. ei tiennyt 'pääsevänsä' kuvaan ja vaatteet sitten ovat sen mukaiset eli 'hyvin rennot'.

      Tilaa sinäki, sillä tämä on nyt tarjouksessa. Hahnin sivuille vain kyllä se sieltä löytyy. Sain idean Allulta ja me otimme vielä saman värinkin. Kiitän kyllä tästä häntä!

      Poista
  5. Hienoja kuvia sinulla ja ponchokin vaikuttaa ihanalta. Harmi, kun en itse osaa moisia käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri, kiitos. No, tämä on minun ensimmäinen poncho, joten vielä sinäkin ehdit. Eka viitta tuli kaksi vuotta sitten, joten kyllä vanhakin koira oppii uusia temppuja;)

      Poista
  6. KIva poncho ja ihanat kuvat teistä:)
    Mulla on varmaan joku 8 ponchoa;ja talvella tykkään käyttää niitä.,Perusta ostamani 3 ponchoa ovat tosin niin kevyet ettei niillä silloin tarkene.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, tajusin heti, että sinä olet ponchotyyppiä. Ei tälläkään hienoudella tänään kunnolla tarjennut, kun tuuli taisi olla pohjoisesta eli tuossa laiturilla oli aika kylmä. Minulla oli toinenkin neule mukana ja se näkyy nyt facessa, sillä tarkeni.

      Poista
    2. Jael, ja kiitos. Katso, mitä R:llä on yllään: ihän me tiedetty, että saadaan sinne kuvaaja;) Meillä on muutama kiva sun ottama kuva meistä.

      Poista
  7. Ihana tuo pontso. Minä myös tykkään pontsoista ja jätti neulehuiveista, niihin on ihana kietoutua. Hyviä kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkis, oikein kiva vaate ja mukava kun on pehmeä. Sama täällä: Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Kiitos.

      Poista
  8. Todellakin, tuo ponzo sopii sinulle myös värinkin suhteen.
    Nyt on tuulista ja sateista, hetki sitten kärvistelimme auringossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arleena, kameli on mun väri. Olen kuluttanut sen värisen ulsterinkin joskus ihan loppuun. Minusta taisi nyt tulla tällainen ponchotyyppi;)

      Kaikki tapahtui hirväen nopeasti, se jotenkin verotti voimia eikä vain minulta, olen kuullut. Olisi saanut olla lämmin, kaunis, pitkä syksy ja sitten marrskuulla vasta kylmempää ja puhdasta, uutta, kaunista, hellää lunta.

      Poista
  9. Sovitte niin hyvin yhteen kaislikon kanssa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paluumuuttajatar, oli tarkoituskin, että minä ja poncho olisimme yhtä kaislikon kanssa. Jos R. ja minä olisimme olleet kuvassa kaislikon puolella, olisi tullut enemmän valoa kuvaan. Päijänteen vesi on hyvin tummaa eli ei kirkasta kuten vaikka Puruvesi.

      Poista
  10. Ihania kuvia muuten ja ihana tuo poncho. Komea pari olette. Kiitos vielä lipuista. 💜

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos, kiitos♥

      Ole hyvä. Ilmoita minulle sitten vain osoitteesi.

      Poista
  11. Kivat kuvat! Sinä sovit ponchoinesi mainiosti veden äärelle... ja Lumimies myös. Minulla on ollut elämässäni yksi poncho. Kerran se oli todella tarpeen yhdessä kylmässä luentosalissa.
    Pitäisikö ottaa uusi luku ponchoiluun :) Tuo kamelinväri on ihana, sopii mainiosti farkkujen kanssa.
    Lempeää lokakuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulia, kiitos samoin! Well...Lumimies onkin kodin kirjoissa Kippari;) Aloita ponchoilu uudestaan. Sain idean Allulta blogista Dit und Dat, kun hän lähti pitkälle lennolle ja sanoi ponchon olevan just oikea vaate tuohon lentomatkaan. Minä taas mieluusti pidän sitä pitkillä automatkoilla, syyssuvesta kaduilla ja myöhemmin kotikäytössä sitten loppuun. Kameli on just farkkujuttu.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  12. Oi, onpa ihana kuvakavalkadi!

    Poncho on kaunis, sopii sinulle kuin oisi juuri sinulle tehty! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa Reetta, kitios. Näitä kuvia alettiin ottaa ihan sen yhden lehtijutun takia, mutta päätinpä samalla, että tehdään pnchokuvaukset, kun sellaista olin vähän lupaillut.

      Kiitos. Kokeile sinäkin: Ties vaikka sinustakin kuorituisi ponchotyyppi;)

      Poista
  13. Tyylikäs poncho ja sopii hyvin sinulle Leena! Se mun ponchoni on musta, kun se sitten sopii hyvin muihin väreihin, kun mulla mustaa aika paljon. Alle voi laittaa vaikka pinkin paidan! Ponchoillaan Helsingin kirjamessuilla ja toivottavasti tavataan taas kuoharilasin äärellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, kiitos. Jotenkin sinut arvaa ponchotyypiksi, vaikka en taida olla nähnyt sinun käyttävän sellaista. Minulla on kaikki, melkein kaikki puserot mustia, joten otin tämän kamelin, että se sitten olisi edes vähän muuta. Mutta mietin kyllä, että jossain tilanteessa musta ponco olisi kova sana. Mustan kanssa pinkki olisikin upea.

      Siihen pyrkikäämme. Olemme siis siellä joskus about puolen päivän jälkeen pe,jotain klo 13 tms. Puhelin on äänellä. Ja kuoharia tottakai! Niin kirjallisia ne pöydät aina kun täynnä tyhjiä minikuoharipulloja;)

      Poista
  14. Oi miten upea onkaan uusi ponchosi. Tyylikäs! Tyylikäs! Olette niin suloisia tuossa kuvassa, vaikka tuuli taitaa hiukan tuivertaa aika kovasti.

    Ihanaa viikonjatkoa teille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos, minäkin pidän. Kiitos, kiitos! Juu, tuuli oli kylmä ja aika kovakin, R. oli pukeutunut vain kaikkeen muuhun, mutta ei kuvissa olemiseen, joten...;)

      Kiitos samoin sinulle♥

      (Laitoin meiliä...)

      Poista
  15. Poncho on monikäyttöinen vaate. Näyttää olevan aivan omiaan noissa tuulisissa maisemissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cheri, no nyt oli aika tämäkin jo tajuta. Tämä on aika ohut eli fiiniä, ohutta kashmiria, mutta tulossa on kuvia, jotka otettu samassa paikassa ja siinä onkin sitten jo pässinpökkimää villaneuletta. Mutta välin nyt kirjoja, sillä tämä on kuitenkin kirjablogi;)

      Poista
  16. Ihanaa elämää - jäi juuri korvamadoksi radiosta. Ihanaa, kun löytää jokun lempivaatteen ja miehen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riita, ja kun oikean löytää, siinä kannattaa pysyä.

      Poista
  17. Tyylikäs poncho ja koko leidi muutenkin! Ponchot ovat ihanan keveitä ja ilmavia syysvaatteita siihen aikaan, kun takki olisi liikaa, mutta takittomuus liian vähän. Täällä syys on pitkälle sellaista aikaa, ettei takkia tarvitse mutta joku lämpöneule on tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia, kiitos. Tämän jälkeen ei elämää ilman ponchoa;) Kateeksi käy: Meillä joutuu takuulla kohta vetämään toppatakin ylle. Joskus harvoin on pitkä, lämmin syksy, mutta viimeisestä sellaisesta on jo aikaa.

      Poista