lauantai 18. kesäkuuta 2016

Lupasin esitellä teille Nanson Yuyu -jokapaikanmekkoni suvella, mutta...


Lupasin esitellä teille Nanson Yuyu -jokapaikanmekkoni suvella, mutta nyt on vasemmassa jalassa polven yläpuolella leikkausjuttu, jossa vieläkin tikit yli viikon ja sen jälkeenkin arpi varmaan näkyy jonkin aikaa. Niinpä päätin olla edelleen vähän arktinen malli, mutta nyt saatte tyytyä kasvokuviin ja mekkoa näkyy vain vähän. Ensimmäiset kuvauksethan tehtiin -25 asteen pakkasessa, tänään suloisessa vesisateessa...


Tässä minä yli viikon pakkolevon rasittamana. Mikään ei ole niin raskasta kuin olla kärsivällinen ja paikoillaan ja pyytää toista aina nostamaan jotain tms.


Ostin Yuyu-tunikamekkoja kaksi ja vielä kolmannen pyynnöstä ystävälle Saksaan. Mekko toimii. Ei ollut liian lyhyt edes plastiikkakirurgin vastaanotolle. Ja siis jos katsotte talvikuvat, tämä on myös liivihame, tunika tai pikku juhliin sopiva mekko: Niin moni asia riippuu asusteista. Tähän sopivat myös mustat niittibootsit ja niittikoristeltu iltalaukku. Nyt suvella hyvin mukava pitää ja olenkin säästelemättä käyttänyt...toista.


Katse tulevaan. Jotain tähyilen, en vain vielä tiedä mitä.

Bis Morgen!

Leena Lumi

33 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, kaunis Leena <3 Pakko kyllä todeta, että Nanson mekot ovat nykyään niin kivoja, että huolisin kaikki. Niissä on myös mukaa aikuisen naisen leikkaus eli tykkään.

    Mukavaa päivää Leena <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos<3 Mukavia yllä, sopivat moneen lähtöön ja ovat aikuista naista pukevia, olematta mitään tätijuttuja. Olisin niin halunnut näyttää tämän nyt säärillä, mutta se leikausjuttu. Ehkä sitä ei näy enää elokuulla...

      Kiitos samoin sinulle Tiia<3

      Poista
  2. Tyylikäs mekko ja monikäyttöinenkin ilmeisesti. Katselin myös talvikuvat ja olin paleltua pelkästä ajatuksesta, että pitäisi seistä hangessa ;)) Kauniit LumiValkeat hiukset sinulla ja eloisa hymy, joka ulottuu silmiin asti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia, se on ja kun kuvittelet ne korkeakorkoiset niittibuutsit etc. tämä asu ei ole enää niin kesy:) Oli muuten tosi, tosi kylmä. Pidän lumesta, mutta en -30 asteen pakkaista, joita meillä oli tammikuussa 3 viikkoa ja ilman lunta. Viimeksi sellaista oli 30 vuotta sitten kun kuopuksemme syntyi. Olen ihan luomublondi, mutta nyt on jo se aika kun luontoa on autettava raidoilla:) Jotenkin minua voi lukea silmistä kuin liian avointa kirjaa...Kiitos<3

      Poista
  3. Kiva mekko! Mulla ei taida tällä hetkellä olla yhtään Nanson vaatetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, siis mekko näkyy niissä talvikuvissa kokonaan. Kun lähtee hakemaan jotain unelmaista Nansoa, kannattaa katsoa minne menee: Täällä Sokoksella ei ole yhtään Nansoa, joka lähtisi mukaani. Miten outoa, että ostin kolme mekkoa Jyväskylän Prismoista, tätä kun ei ollut Sokoksella myynnissä. Siellä oli sellaista Nansoa, jolla Nanso menetti aikanaan maineensa ja sai minutkin irti tuottiestaan. Nyt jyväskylässä on myös Nanson oma myymälä. Ei minullakaan siis vuosikausiin Nansoa, vaan jotain ranskalaista ja sitten Ril'siä ja Weberiä. Kiitos<3

      Poista
    2. PS. Niin, ja tyyristä Peter Hahnia..., mutta ostan sieltä vain yhden neuleen per vuosi.

      Poista
  4. Niin nätti Leena!

    Minä en ole yhtään mekkoihminen. En yhtään. En edes omista mekkoa. =D Enkä ole oikein hameihminenkään, ainoa poikkeus on jos sattuu olemaan kovat helteet, silloin saatan kulkea pikkuhameessa, tosin silloinkaan en välttämättä mene ihmisten ilmoille hameessa, kotiloissa vain. =D

    Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irene, kiitos<3

      Minä olen sekä että ja kausittain. Omistan monta kotelomekkoa ja monet farkut:) Helteellä pikkuhame, joka ei liimannu iholle on must. No, tarkoitin just niitä kotiterassin mekkoja.

      Kiitos samoin!<3

      Poista
    2. Hah, huomasin juuri että olen kirjoittanut "kotiloissa." Sainpa hyvät naurut. =D Tarkoitus oli tietenkin "kotioloissa."

      <3

      Poista
    3. Irene, tällainen näppisvirehlijä kuin minä ei huomannut mitään:) Nythän voinkin tietysti sanoa, että sinähän haluat puekutua merellisesti. Sellainen asu on Regina McBriden kirjassa Ennen sarastusta. se kertoo hyljeniaista, joita nousee joskus ylös Galwayn rannikolla...

      Mitä tuo nyt on verrattuna siihen, että kun kirjoitin ulos juttua Pelon kirjassta Jokapäiväinen elämämme laitoin otsikoksi Jokapäiväinen leipämme. Sen voi itsellä korjata heti kun huomaa, mutta vie aikaa ennen kuin se oikaistuu muualla netissä.

      <3

      Poista
  5. Oi, niin kauniit kesäkuvat!

    Toivottelen pikaista paranemista jalallesi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa Reetta, kiitos!<3

      Kiitos<3 Sitähän tässä odotellaan, kun nyt eletään kuin jarru päällä. Onneksi on suloisen sateista, sillä meidän puutarhan kastelu ja hoito yksin...Luemme ja katselemme filmejä:)

      <3

      Poista
  6. Kaunis, kesäinen Leena! Minun Nanson tunikassani taitaa olla ihan sama kuvio kuin tuossa mekossasi, ja olen siihen ihan rakastunut. Nanso on mahtava, onneksi Joensuuhun tuli liike niin voi käydä paikan päällä shoppailemassa. <3 Pikaista paranemista ja hyviä luku- ja leffahetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krista, kiitos<3 Voisinpa lyödä vetoa, että on sama. Olen kollannut koko Nanson malliston läpi ja tämä erottuu muista. Tein niin kovaa, mutta viatonta 'myyntiä' talvijutullani, että en meinannut löytää koko Jysävkylän alueelta enää tätä tunikamekkoa ystävälleni Saksaan:) Meillekin tuli Nanson liike ja siellä on tarkoitus päästä käymään. Tämä on virallisesti tunika, mutta kun huomasin Nansonkin käyttävän sanaa tunikamekko, tajusin, mitä mahdollisuuskia tässä on<3

      Kiitos<3 En teekään nyt muuta kuin luen ja katson leffoja.

      Poista
  7. Lomilta olen aina kantanut Marimekkoa kotiin, mutta nyt taidan vaihtaa Nansoon.Ihana mekko ja monikäyttöinen. Pikaista paranemista sinne sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SaaraBee, minäkin olen ollut henkeen ja vereen marimekkolainen, enkä kyllä Marimekkoa pysty kai ikinä hylkäämään. Se mun edellinen kesämekko, joka oli profiilikuvanakin, oli ja on Marimekon. Nanso on edullisempaa ja jos laatu alkaa olla tällaista, niin hinnalla on kyllä väliä.

      Kiitos<3 Minä vain luen ja katson filmejä:)

      Poista
  8. Onpa kauniit kesäkuvia. Viehättävä tuo mekko. Olen ihastunut Nanson vaatteisiin, saimme Joensuuhunkin Nanson liikkeen. Paranemista sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anneli, kiitos<3 Olin ennen kovakin nansolainen, mutta sitten tuli notkahdus heillä, nyt mielestäni uusi nousu. Jos minulle sanottaisiin, että tämän tunikan on suunnitellut japanilainen, uskoisin!

      Kiitos<3

      Poista
  9. Auts, paranemisia sinulle <3 Mutta ihanan kaunis olet kuten aina, kipeä tai et!

    VastaaPoista
  10. Kaunis nainen. Ihana tukanväri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Risa, kiitos<3 Olen luomublondi, mutta en tokikaan näin blondi enää, joten raidat silloin tällöin. Kerronkin kampaajalleni, hän ilahtuu:)

      <3

      Poista
  11. Ihanat kasvokuvat Leena.Onko tuo se mekko jonka olen nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos<3 Et ole tätä livesti nähnyt, mutta niissä talvikuvissa.Kiva helteellä ja lämmin talvella tunikana.

      Poista
  12. Pikaista paranemista! Minullakin menee tämä alkukesä kipsin kanssa jalkaleikkauksen jälkeen... Ihana tuo mekkosi. Minä en ollut ollenkaan mekkoihninen ennen. Mutta sitten miesystäväni alkoi ostamaan niitä minulle ja nyt kuljen suurimman osan aikaa mekoissa. Niitä on nyt kaapit täynnä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuula, oijoi! Toivottavasti kaikki menee parhain päin<3 Kiitos<3 Niin ne ajat muuttuvat:) Minulla on menossa nyt se kausi, että olen yhtä mielusti mekossa kuin farkuissa, mutta suvella mieluiten mekossa. Tosin nyt taidan pitää farkkuja, vaikka helle repeäisi, ettei leikkaushaavalle käy mitään, kun tulee koirien kanssa kuitenkin peuhattua ja toinen on sanan isossa merkityksessä sylikoira. Saan tikit pois juhannuksen jälkeen. Mukavaa juhannuksen odotusta sinulle kipsistä huolimatta<3

      Poista
  13. Paranemisia jalalle! Ja ihania kasvokuvia - olet aina jotenkin niin huolettoman tyylikäs, luonnostaan kaunis. <3 -Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru, kiitos<3 Kiitos, mutta silti kuva kuvan jälkeen katsoo itseään vähän kuin muukalaista...arvostelee ja arvioi. Nuorena tämäkin oli helpompaa.

      <3

      Poista
  14. Hei kaunotar! Upeita kuvia sinusta!
    Muistan nuo talvikuvat, jotka saivat hytisemään, olit aika sissi kun siinä pakkasessa pystyit otattamaan valokuvat. Ajattelin lähteä tosissani katsastamaan Nanson uusia tuulia, josko ne sopisivat minullekin. Minä nimittäin olen mekko ja tunikaihminen. Tuo monikäyttöisyys mistä olet tämän tunikamekon osalta puhunut houkuttaa minua todella paljon =).

    Luin lomaviikolla useamman kirjan ja nyt lukuinto on todella kova. Kun nyt joudut pitämään pakkolomaa jalan kanssa, niin voit hyvillä mielin upputua hyvään kirja- ja elokuvamaailmaan =).

    Suloisia päiviä teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos samoin<3

      Olihan se aika jäätävää:) Sain vain inspiraation ja sellaiset pitää toteuttaa heti. Siellä pitäisi olla todellakin uusia tuulia, sillä uusi suunnittelija etc.Tästä meksota saa mitä keksii haluta. Mustilla korkkareilla ja sukilla etc. se on jo baarimekko. Onneksi näitä on kaksi:) Osuin toisen mekon kanssa hyvään saumaan, kun oli Prismoissa alennus ja löytyi vielä yksi, enää yksi mekko. Siis mustavalkoisena.

      Siellähän minä olen ollutkin. Katsottu on talvella tallennettuja sarjoja, elokuvai on odottamassa viisi ja Englöantilainen potilas on tilattava. Oih Ralph, Ralph...

      Kiitos samoin teille<3

      Poista
  15. Kaunis, monikäyttöinen mekko / tunika. Ja kaunis malli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, pidän tästä! Täytyy käydä kohta katsastamassa Nanson usi liike, joka ei tietenkään ole ihan kaupungissa, vaan...Kiitos<3

      Poista