perjantai 30. joulukuuta 2016

Toivotan teille kaikille lumen timantteja, tähtisadetta, puuterilunta ja kaikkea toivomaamme todeksi vuodelle 2017!


Tässä kohtaa piti olla juttu viime vuoden tyyliin, mutta olen ihan voimaton/saamaton. Ensin oli Lumimies flunssassa ja sitten se tuli minuun. Se alkoi jo jouluviikolla ja annoimme nuorillemme varoituksen, josta he viis veisasivat. Jotenkin selvisimme joulusta, mutta nyt olen vain väsynyt. Neljä vuotta olen elänyt vilustumatta kiitos mm. runsaan D:n syömisen, mutta nyt ei auta. Takana on myös vuosi, jota en jää kaipaamaan, sillä kuten tiedätte, liikaa on tapahtunut ja sitten on jotain kertomattakin. Kaikki aikanaan. Päätin nyt sitten olla terveesti itsekäs ja vain levätä. Miettikää nyt, että tämä nainen ei jaksa edes lukea...En usko itsekään tätä todeksi.


Ja suunniteltu yllätykseni teille meni pilalle. Odotin niin kiihkeästi paljon lunta. Olisin antanut Lumimiehen kuvata tämän kuvan uusiksi! Miettikää nyt vähän: vuosia välissä, ei enää Olgaa, ei enää otsatukkaa, mutta muuten olisi yritetty samaa. Eri korvikset, eri meikki, sama lumen leikki...Lumikeijutkaan eivät olleet puolellani: Vain ohut jäinen, valkoinen kalvo peittää kaiken. Tämä kuva on otettu eräänä jouluna, joten tuskin jaksan tähän enää keväällä innostua. Aion nukkua kuin Ruusunen kunnes alkaa sataa kevään uusia kirjoja. Joukossa on muuten eräs, jonka takia jatkoin blogiani silloin kun olin jo lopettaa...En paljasta, en paljasta! Minä vain vartosin ja sitten sain tietää, että tulevana keväänä se ilmestyy...Vain kustantaja ja kirjan tekijä tietävät, mikä kuume minulla nyt on.


Vaikka yskittää ja uuvuttaa, niin naisista, jotka lukevat ei ikinä tiedä. He voivat yllättää tavalla jos toisella. Lähiyllätykseni on se, että aion raahautua R:n kanssa katsomaan niitä lukuisia elokuvia, joita meillä on näkemättä ja jäihän meiltä tänä jouluna katsomatta joululeffojen klassikko


Eräs joulutarina, joka on yksi parhaista. Kun toiset katsovat joka vuosi Lumiukon, me katsomme Eräs joulutarina. Matka leffateatteriimme on vain raput alas ja huomenna se alkaa. Herkkujakin on koossa ja hiukan alkaa jo tuntua siltä, että voisi maistua. Leffoja tuli myös lahjaksi, joten katsottavaa riittää.


Kummikoiruutemme perhe muisti meitä tällä kortilla, jossa Lunamme istuu oikealla. Sitten on hänen äitinsä Ninni, isänsä Easy ja siskonsa Lulu. Kiitos Lunan hoviväelle monesta ja hyvää uutta vuotta♥


Kiitos 'lapset', että halusitte tulla tänne kotisaarelle, vaikka tautivaroitus annettiin. Joulu ilman teitä olisi kuin se tylsä pihapolku ilman ehtoista emäntää. Ihana vävy, ihanin tytär ja hauskat koiruudet♥ Ja rakas oma mussukkani, joka hollasi sen illan, kun tämän naisen kaatoi flunssa♥


Ihana vävymme Sami♥ Ainoa joulukuva, jossa näkyy kuusikin ja valkoinen, kukkiva joulukaktus. 


Kiitos siskolle vuoden naurusta♥ On lupa kertoa! Muistattehan, että äiti ja Merja olivat täällä syyskuussa. Päätimme sitten mennä sunnuntaina Viherlandiaan sekä kasveja 'katsomaan' että syömään. Siskoni raahaa usein olkapäällään sellaista valtavaa laukkua. Minä ja Merja olimme menossa katsomaan luumupuita ja äiti vävynsä kanssa hortensioihin. Minä kuljin edellä ja yhtäkkiä kuulin kaamean kiljunnan ja samanaikaisesti tunsin, miten koko takapuoleni eli farkut kastuivat. En tajunnut ottaa jalkoja alleni vaan käännyin katsomaan, mitä pikkusisko kiljuu....mikä virhe! Valtava vesisuihku kasteli kashmirponchoni! No, Merjan laukku oli onnistunut avaamaan kasvien kasteluhanan täysille ja siinä me seisoimme kuin toopet paitsi minä aloin kiertää hanaa kiinni. Merja yritti vaatia hakemaan hänelle kuivia vaatteita, mutta äiti, joka tuskin naurultaan pystyi puhumaan, laittoi kuopuksen vessaan täyttämään housut käsipaperilla ja antoi vielä muovipussinkin....Minä puristelin liikoja vesiä ponchostani ja mietin, miten turhaa on edes yrittää olla lady tässä seurassa. Söimme herkullisesta noutopöydästä ja keskityimme nauttimaan. Jotenkin Lumimies alkoi pitää outoja ääniä ja sitten hän totesi, että 'katsokaa Merjaa'. Siellä siskoni käveli tyynesti ottamaan lisää ruokaa samalla kun lahkeesta tippui maahan käsipyyhkeitä ja farkun vyön yläpuolelle alkoi nousta muovipussi. Yritimme vaieta, mutta emme kauaa voineet, sillä tilannekomiikka oli niin vahva. Onneksi siskon pokka piti kaikkien katseet ja etenkin meidän naurumme!


Kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta♥ Kiitollisuutta ymmärrän tuntea, sillä niin paljon olen saanut teiltä välisarjan kesäni aikana ja sen jälkeenkin. Kiitos, että olette innoittuneet kirjoista ja kiitos monista innoittavista palautteista♥


Toivotan teille kaikille tähtisadetta, lumen timantteja ja puuterilunta vuoden vaihteeseen ja kaikkea toivomaanne todeksi vuodelle 2017♥

Leena Lumi

Happy New Year

urpiaiskuva Pekka Mäkinen

68 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta Leena. Voi, että nauratti toi Merjan ja sinun toilailu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, kiitos samoin♥ No...olisko minulle ilman Merjaa tuota sattunut...,mutta toisaalta nauroin hulluna viikolla, jolloin odotimme pahinta! Merjan kanssa tapahtuu joka kerta jotain ihan hullua, mun pitää vaan alkaa muistaa se:)

   Poista
 2. Ihana postaus, vaikka flunssa ja lumettomuus siellä koetteleekin.

  Kiitos sinulle itsellesi blogistasi, lumi- ja kirjaystävyydestä, kuohuviinihetkistä ja paljosta muustakin. ♥

  Hyvää alkavaa vuotta 2017! Tuokoot se kaikkea ihanaa, kaikkea muuta kuin "välisarjaa"! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kummatkin aika isosti. Olen ehkä vähän aikaa paussilla ellei ihmettä tapahdu. Nukkuisin vaikka kuinka...

   Katja, kiitos sinulle erityisesti tänä vuonna vilpittömästä myötäelämisestä♥ Oli ihana tavata ja sitten ne kaikki muutkin asiat...

   Kiitos samoin sinulle hyvää vuotta 2017! Toivotaan, että välisarja on ohitettu ja otetaan elämänmakuinen vuosi 2017 vastaan isosti haukaten♥♥♥

   Poista
 3. Tuo urpiainen on niin suloinen!

  Voi teitä! Sieluni silmin näin teidät sielä Viherlandiassa ja sitten ... niin sitten koko ihana muistoja tuonut seikkailu!

  Uusi vuosi alkaa...toivon teille kaikesta sydämestäni kaikkea hyvää, ihania hetkiä puutarhassa, ihania hetkiä kynttilän valossa, onnellisia hetkiä, vaikka maailma koettelee...hymyjä tuntemattomilta, kukkivia tienpientareita, auringonsäteitä...kaikkea hyvää!

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, eikö vain!

   Niinpä:) Katsos ne hanat ovat silleen siinä kasvilavojen välissä, että niitä ei huomaa ellei ole tarkkana ja niissä ei siis letkua, vaan sellainen käsin auki pyöritettävä juttu...Äitikin saa nauraa tuota harmaina päivinä ja tietty me itse.

   Kiitos kaikkea samoin ja vielä, että mahdollisimman moni sipulikukka nostaisi huhtikuulla päätään ja että onnenpensaat olisivat tuuheita ja että kesäkuulla helmiorapihlajat valuisivat kukkia ja että...olo olisi hyvä.

   Kiitos samoin♥

   Poista
 4. Onnellista uutta vuotta! Oli ihana vihdoin tavata teidät tänä vuonna :) Tuota muistoa vaalien :) ! Ja pikaista paranemista! Minulle iski huimaus taas pitkästä aikaa, ei luettua ei :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bleue, kiitos samoin♥ Niin minustakin! Olit heti kuin tuttu♥ Tätä on nyt kestänyt yli viikon...,mutta huomenna jotain leffaa ja herkkuja. Nukun vähän varastoon. Huimaus? Kiertohuimaus? Mutta en minäkään saa luettua, kun pää on raskas kuin Haminan kaupunki ja heti kun menen sänkyyn nukahdan. Lukisin kyllä mieluusti...

   Poista
  2. Enemmänkin keinuvaa tyyppiä, luultavasti niska-hartiaseudusta tulevaa. Tylsä homma mutta tänään jo parempi! Mutta lukutauko jatkuu kun oli muuta menoa :)! Mukavaa iltaa flunssasta huolimatta !

   Poista
  3. bleue, niinpä: niskahartiaseutujumit voivat aiheuttaa ihan mitä vain.

   Kiitos samoin! Vielä paukkui kun menimme nukkumaan. Miten mustarastaamme ovatkaan säikkyneet kuusiaidassamme...minne ne ovat paenneet. Vai voivatko niiden pienet sydämet pysähtyä paukahdusten pelossa.

   Poista
 5. Ihanaa ihanaa uutta vuotta: tähtien tuiketta, puuterilunta, auringon pilkahduksia, ja suloista sadettakin <3

  VastaaPoista
 6. Leena, uni paras lääke on, vakuuttaa vanha laulukin. Nuku, nauti välillä sen verran kuin jaksat ja parane. Naura myös paljon,sekin parantaa, ja onneksi osaat nauramisen taidon.

  Mutta pääasia, että olet oma ihana itsesi juuri sellaisena kuin olet. Hyvää pian alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, tiedän, tiedän, mutta kai silläkin joku raja on. No, nyt en kyllä just taida jaksaa edes lukea. Saan hirveän yskänpuuskan heti kun alan nauraa. Kyllähän tässä perheessä naurettavaa riittää...arvannet:)

   Olenko taas niin oma itseni...,mutta en kuule nyt nauruasi. Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 7. Pikaisia paranemisia ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Leena Sinulle kuluneesta vuodesta! <3 Toivotaan ensi vuodesta ihanaa, ihanaa, kaikin tavoin...

  Postaustasi oli taas niin mukavaa lukea, paitsi tuota uutista jouluflunssasta! Toivotan teille pikaista paranemista!

  <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, kiitos samoin sinulle!<3 Näin toivokaamme ja muistakaamme myös magnoliaunelmaamme...

   No kun flunssaa ei ole ollut neljään vuoteen, niin pitihän sen just jouluksi tulla. Kiitos!

   ♥♥♥

   Poista
 9. Perhejoulu on parasta! Meilläkin oli jouluna ilo nauttia lapsista ja lapsenlapsista. - Ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, juuri niin. Teitähän oli sitten jo kolme sukupolvea...Meidän lapsenlapset ovat vielä tyttären koiruudet:)

   Kiito samoin sinulle Anneli!<3

   Poista
 10. Oikein onnellista uutta vuotta sinulle ja rakkaillesi. Olet ihana - jos näin saan sanoa.Toivon teille kaikkea hyvää vuodelle 2017.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle ja perheellesi Airi!♥

   Kiitos ja kiitos samoin teille♥

   Poista
 11. Leena ❤ Ihanaa Vuotta 2017 🌟 ❤ Kuvan urpiainen elävä muisto minun Kabaree laulajastani lintulaudallamme -Leonardossa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena♥ Kiitos samoin♥ Oi sinä itse tähtien tähti ja runojen synnyttäjä♥

   Poista
 12. Viehättävä talvikuva sinusta! Elämyksellistä tulevaa vuotta toivottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija. kiitos♥ Paljon lunta ja pinkkiä:= Kitos samoin sinulle♥

   Poista
 13. Ihanat kuvat jälleen!
  Kiitokset tästä vuodesta♥
  Onnellista ja elämyksellistä tulevaa vuotta sinulle ja perheellesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, kiitos.

   Kiitos samoin sinulle kaikesta ja myös kuvalainoista♥

   Kiitos samoin sinulle ja perheellesi♥

   Poista
 14. Kiitos vuoden nauruista, tilannekomiikka repesi täälläkin sinun ansiostasi.
  Et voi uskoa, että me olemme myös aivan järkyttävässä flunssassa jo sunnuntaista asti. Kuume vain sahailee ylös alas. Illalla mies meinasi viedä minut sairaalaan, mutta sanoin, että menen vuoden päästä jos tarvitsee eli vuonna 2017. Ikävä, että ei voi juuri lukea, kun silmiin sattuu ja päätä särkee.

  Hyvää Uutta Lukuvuotta, uusia kujeita ja juonenkäänteitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, ja kuvittele se tosimärkyys ENNEN sunnuntain noutopöytää...

   Tuttu juttu nyt. Olen aivan voimaton. Ensin en voinut edes nukkua, sillä yskin niin paljon. Lumimies on jo voiton puolella, mutta minusta ei ole oikein mihinkään. Sen verran yritän, että raahaudun takkahuoneeseen filmien ja herkkjen äärelle. Nyt ruoassa alkaa jo olla vähän makua...Kuulin just naapurilta, että sairaalat täynnä keuhkokuumeisia etc. Ei tosaankaan voi lukea, kun silmiä ja päätä särkee, silleen on kuin olisi pahassa migreenissä, mutta yskä vielä päälle.

   Kitos samoin sinulle Mai!♥

   Poista
 15. Suurkiitokset Leena itsellesi ♥.

  Olen varma, että lumi vielä tulee, vaikka jouluksi sitä ei nyt sitten saatukaan. Tuo lopun tarinasi Viherlandian käynnistänne oli niin hauska, että hihittelin täällä ääneen. Parasta tuossa tilanteessa onkin vain pitää huumori tallella, muuten päivästä ei selviä kunnialla =D.

  Kunhan muutama tunti on kulunut, niin sitten aloitamme uuden vuoden. Olen kirjoittanut pitkän listan kaikesta hyvästä, jota vuosi saa tuoda tullessaan. Kaikki idän pikajunaan liittyvät toiveetkin on listattu, joten odottelemme innolla nyt miten tämäkin asia oikein järjestyy.

  Nopeaa toipumista toivotellen (kovia tauteja on ollut nyt paljon liikkeellä), mitä parhaimpia leffailtoja ja herkullisia hetkiä teille ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Brigitta♥

   Joulu oli ennen talvella! En taida uskaltaa ehdottaa joulun siirtoa tammikuulle:) Ihan heti ei naurattanut, mutta kun äiti ja R. alkoivat nauraa, mitä siinä muuta voi.

   Hyvänen aika sinua, sinä optimisti! Minä tein niin edellisvuonna ja miten kävi: Nyt en tee mitään listoja. R. parka tosissaan uskoo, että se voitto sinulle napsahtaa. Hän selitti Merillekin, että 'kohta äitisi istuu upeassa junassa illallisella pitkät iltapukuhanskat kädessään...' Sen jälkeen ei mikään olisi enää sama:)

   Kiitos, parhaani yritän ja onhan tätä jo kestänyt. Kohta herkut vaeltavat alakertaan ja minä sitten perässä. Kiitos samoin teille♥♥♥

   Poista
 16. Toivon sinulle ensi vuodeksi
  12 kuukautta Iloa,
  52 viikkoa ystävyyttä,
  365 päivää rakkautta,
  8 760 tuntia toteutuneita toiveita,
  525 600 minuuttia auringonpaistetta
  sekä 31.536.000 sekuntia onnea!

  Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, matemaattisesti lahjattomana, mutta empaattisena sieluna, toivotan sinulle samaa!

   Hyvää Uutta Vuotta 2017!♥

   Poista
 17. Voi hyvänen aika, mikä tarina tuo vuoden tarina Viherlandiasta :D.
  Toivon sinulle pikaista paranemista, hyvää leffailtaa ja onnea ja iloa vuoteen 2017 <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli, älä muuta sano:) Mieti kashmirponchoa, josta väännät varovasti vettä ennen kuin asetut noutopöytään...ja ne farkut.

   Kyllä kai tämä tästä...Kaikkea upeaa sinulle vuoteen 2017!♥

   Poista
 18. Hienoja kuvia vuoden varrelta. Vai ei teilläkään ole nyt lunta. Lunta minäkin olen odotellut jo viikkoja. Nyt pitäisi pakastaa ja toivottavasti saamme myös valkoisen maiseman. Ja sisko, sinun on todella aivan turha yrittää olla lady, kun minä olen matkassa. Minun kanssa sattuu ja tapahtuu, olenhan kävelevä katastrofi. Mutta aika ei tule pitkäksi ja naurua riittää moneksi vuodeksi tapahtumia muistellessa. Teillä on varmaan tunnelmallinen uudenvuoden aattoilta. Eli Hyvää Uutta Vuotta 2017!! Tavataan ensi vuonna,
  lämpimin terveisin siskosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja, no on meillä maa valkoisena, mutta se on kovaa, jäistä, sitä jo aikaa sitten satanutta lunta. Ei ole pehmeitä kinoksia, ai aurattavia puutarhapolkuja...ei eläimille suojapesiä.

   Ehkä pitää hankkia farkkuhaalari:) Sellainen kestävä ja muistaa aina kantaa mukana sateenvarjoa. Nauru on lääkettä.

   Meillä oli takkahuoneessa tunnelmallista, mutta kun paukuttelu jatkui vielä yli puolen yön. Ja mustarastaat, jotka asuvat kuusiaidassamme: Missä ne nyt ovat? Missä pienet pelästyneet oravat? Ilotulittelu on kuin sota olisi syttynyt. Siinä ei ole mitään iloista. Vain ympäristötuhoa ja melua, pelkoa pienille eläimille ja monille koirille.

   Kiitos samoin teille hyvää vuotta 2017!♥ Onpa tulossa tapahtumarikas vuosi.

   Tapaamisiin siskosi Leena

   Poista
 19. Ihana Leena, pikaista paranemista ja mahtavaa tulevaa kirjavuotta ❤

  VastaaPoista
 20. Aina yhtä ihania juttuja, joista tulee niin hyvä lämmin mieli.
  Toivottelen rakastamaasi lumista talvea ja kaikkea mahdollista hyvää alkaneelle vuodelle 2017!
  (laittaisin jos osaisin tuollaisen sydämen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risa, kiitos!

   Kiitos samoin sinulle kaikkea hyvää vuodelle 2017!♥

   Poista
 21. Hyvää Uutta Vuotta 2017, toivottavasti se on paljon parempi kuin 2016.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokke, kiitos samoin sinulle!♥ Sitä tässä nyt toivotaan...

   Poista
 22. Armorikasta alkanutta vuotta 2017! 🌸

  VastaaPoista
 23. Meillä töissä influenssa jyllää. Olen toistaiseksi väistellyt sitä desinfiointiaineen avulla. Toipuminen näyttää ottavan aikansa. Levollista vuodenvaihdetta ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, en edes uskonut voivani tähän sairastua, sillä kiitos vahvan D:n olen ollut neljä vuotta ilman flunssaa. Nyt on voipunut olo, mutta pakko päästä vähän hapelle...hidas kävely.

   Kiitos samoin teille♥

   Poista
 24. Toiselta voipuneelta lämpöisin vilkutus ja alkaneen vuoden lempeä toivotus. Parantumista teille ja kaikkea kantavaa, onnenhelinää, iloa, valoa, paloa ja lumoa luoksenne tähän vuoteen♥

  Ja kiitos itsestäsi, sinä säkenöivä Lumikuningatar, luonasi on aina mieluisaa ja inspiroivaa käydä. Ihanaa, kun olet♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, kiitos samoin! Tulimme just kevyeltä lenkiltä, mutta nyt on pakko päästä huilaamaan. R. tekee safkat, hän sairastui viikkoa ennen minua, joten alkaa jo olla kunnossa, mitä nyt öisin vielä yskii. Kaikkea tuollaista toivokaamme: Nautin vielä näistä lyhyistä päivistä, mutta kohta jo mieli herää kurkkimaan puutarhan ensimmäisiä ihmeitä. Iloa, valoa, lumoa, tähtisadetta, terveyttä, intoa, leiskumista♥♥♥

   Kiitos samoin Liekkisydän, Tulisielu, joka aina vain jaksat tähtinä sädehtiä♥

   Poista
 25. Onnea ja valoa tähän alkaneeseen uuteen vuoteen sinulle ja läheisillesi, Leena - olkoon tämä vuosi meille aiempaa armollisempi <3
  Ja kiitos uuden vuoden ensimmäisistä kunnon nauruista - tuon kasteluhuipakan voin hyvinkin kuvitella myös erään toisen ladyn kokemaksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady, toivokaamme meille molemmille vuodesta 2017 viime vuotta parempaa♥ En pysty edes koostetta tekemän, sillä sen verran oli rankka vuosi. Haluan unohduksen lumet...

   Eikö olekin uskomatonta ja minä tällainen cool ja idolini Grace Kelly, että ei mulle tuollaista voisi sattua:)

   Lumousta sinulle vuoteen 2017♥♥♥

   Poista
 26. Olipa mainio seikkailu sinulla ja siskollasi. Täällä sitä naureskelen kahvikuppi kädessäni. Grace Kellyllekin voi siis sattua ja tapahtua :)
  Toivon sinulle valoisaa ja onnellista uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, ihan mahdotonta :) Siis Merjan kanssa liikkuessa en voi enää fantisoida olevani Grace...Vidoinkin tajusin!

   Kiitos samoin sinulle Tuula!♥

   Poista
 27. Kirjoitan nyt tätä samalla kun minunkin kauan odottamani lumisade on saapunut tänne Helsinkiin saakka. Toivottavasti siis sielläkin on jo paremmin lumen peittämä maa!

  Parempaa uutta vuotta 2017! Vaikka en niin uuden vuoden lupauksiin uskokaan, tuli tämä ns. uusi alku itsellenikin hyvään hetkeen. Ensi vuonna yritän olla itselleni armollisempi ja vaikka en muuta luvannut, niin lukea meinaan enemmän tänä vuonna. Uteliaisuudesta tihkuen odottelen myös tuota sinun mainitsemaasi kirjaa, jonka paljastanet kun sen aika koittaa. :)

  Minä vielä pidän täällä kiinni joulusta... Rauhallista tammikuun alkua! <3 -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, oi, teillä sataa lunta! Meillä edelleen kaljamoista. Toivottavasti herään aamulla lumisateeseen.

   Kiitos: Ilolla otan vastaan paremman vuoden! Ja kiitos samoin hyvää alkanutta vuotta sinulle♥ Minäkin aion olla armollisempi eli otan rennommin, teen enempi mitä huvittaa, kuin mitä pitää tai pitäisi. No, en voi olla varma, että se on sun juttusi, vaikka kuinka nyt pnnistelen, niin en muista, pidätkö sinä...x:sta. Mutta luen taas monenlaisia kirjoja. Mutta koska aion reippialla enemmän, luen takuulla väehmmän, sillä en tingi enää yöunistani. Muutaman poikkeuksen sallin, sillä takuuvarmasti löytyy pari kirjaa, jotka vievät pikkutunneille. Ei niin paha, sillä ennen saatettiin juhlia pikkutunneille:)

   Sama meno täällä! Kuusi on, joulukoristeet ja vieläkin yksi jättimäinen konvethirasia ja myös joulun aikaan liittyvä hitaus, suloinen joutilaisuus. Kiitos just samoin sinulle!♥

   Poista
  2. Tuo on tosi hyvä, että yöunista pitää kiinni. Se on minulla myös sellainen ensi vuoden projekti. Tulee olemaan haastavaakin tällaiselle yökukkujalle, mutta tarpeeseen! -Taru

   Poista
  3. Taru, se olisi tärkeää. Olen itsekin yökuukuja, joten ihan helppoa tästä ei tule.

   Poista
 28. Olkoon vuosi 2017 sinulle parempi kuin edellinen, tuokoon se luoksesi lunta talvella ja kukkia kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, kiitos kaikkea samoin!♥

   Pakko saada kevätunelmoida: Ehkä istutamme vielä kolmannen helmiorapihlajan...Ja se kaikki lähti siitä sun yhdestä kuvasta♥

   Poista