torstai 15. kesäkuuta 2017

Uimassa unelmauikkarilla!


Tänään uimassa unelmauikkarilla! Kerroin teille täällä, että löysin Annasta nro 19 tosi kauniin uimapuvun, mutta sitä ei sitten maastamme löytynytkään. Minut lupasi pelastaa Jyväskylän Liivi ja Sukka -liike. Yrittäjä otti asiani isosti huolehdittavaksi ja hän lupasi tilata useampia, että saan sovittaa. Eilen kun vähän pyörryksissä availin hektisten päivien jälkeen sähköpostejani, löysin viestin, että uimapuvut odottavat sovittamista! Olin niin high ja


niinpä sitten olin tänään jo ennen puoltapäivää sovittamassa. Heti kun olin vetänyt uikkarin päälleni, tunsin, että se on ihan mun juttu. Kiitän lämpimästi Liivi ja Sukka liikkeen Marjattaa kymppiplussan asiakaspalvelusta♥ Hyvät lukijani, henkilökohtainen palvelu, laatu ja tavaran saatavuus asuvat kivijalkaputiikeissa eli jos nämä asiat merkkaavat, löydät omat putiikkisi.


Ilman Marjatan minulle Britanniasta tilaamaa uimapukua en olisi tänään sukeltanut vielä varsin hyiseen Päijänteeseen, mutta arvatkaa vain


oliko ihana sukeltaa!!! Ilme kertoo kaiken. Puku on Fantasien kietaisumallinen Agra ja taitaa se olla aika hyvännäköinen muidenkin mielestä, sillä Lumimies kuvasi minua rantavedessä saappaat jalassa, mutta lähtikin tulemaan liikaa kohti ja...loput saatte arvata.


Lokki hautoi varsin liki, mutta sieti kärsivällisesti kuvaussessiomme.


Tänä suvena uin viime kesän edestä ja vähän enemmänkin, Ei ole montaa lajia, josta pidän enempää, mutta haluan uida vain vapaissa vesissä ja rantojahan saarellamme riittää.

Jos joku Jyväskylässä nyt miettii täyden palvelun liikettä, se on Liivi ja Sukka! Laittakaa hyvä sana kiertäämään eikä tyydytä vähempään kuin asusteeseen, joka on se 'oma juttu'.

uimaterveisin
Leena Lumi

PS. Nyt meni pisteet Britannialle, mutta on tuettu myös Nansoa eli Uuden jokapaikanmekkoni esittelyä -25 asteen pakkasessa

45 kommenttia:

  1. Upea merenneito, vai sanoisinko järvenneito.❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookke, nyt meressä sitten taas sielläpäin vaikka Yyterissä. Kiitos♥♥

      Poista
  2. Tuo on kaunis ja niin naisellinen uimapuku! Sopii sinulle täydellisesti. Saattaisin itsekin tuollaista ajatella. Viime kesänä ostin mekkouimapuvun ja se on ihan kamala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heli, arvaa vaan, kun sen kuvan näin ja sitten kuulin, että sitä ei ole missään Suomessa myynnissä. Luojalle kiitos kivjalkaputiikkien! Hah-hah, minäkin ostin kerran sellaisen ja annoin sen sitten pois eli ei sun eikä mun juttu ollenkaan:)

      <3

      Poista
  3. Tuo neljäs kuva on todella upea. En yhtään ihmettele lumimiehen toimia 💕. Kivijalkaliikkeet on parhaita ostospaikkoja. Ihanaa että sait upean uimapuvun ja pääsit hyiseen veteen. Tänä kesänä voit korvata viime kesän 😊.

    Mutta tuo kuva, aivan mieletön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, olen siinä aidosti niin autuuden tilassa, että en sanotuksi saa. No, minä tuhmatyttö sitten tietysti nauroin ja roiskin kylmää vettä ressukan päälle...:) Totisesti sen teen!!!

      Ihana kuulla, miten sanot sen...Sinulla kun on silmää ja sanot todesti.

      ♥♥

      Poista
    2. Olet oikeasti kuin Marilyn tuossa kuvassa ja vielä enemmänkin 😘

      Poista
    3. Birgitta, vanhempi Marilyn, kiitos:) Ajan katoava virta...R. tykkäsi juuri samasta kuvasta kuin sinä, en meinannut sitä ollenkaan laittaa, kun se on niin yliautuas, mutta R. painosti. Nousen siis just sukelluksesta ja R. osui taltioimaan hetken eli hänelle kiitos!

      Poista
  4. Voi miten ihania kuvia upeasta naisesta ja kauniista ukkarista <3 Ja ymmärrän kyllä hyvin Lumimiehen rektiotkin;)
    Kyllä nainen on aina nainen - miten iso ilo siitä omannäköisestä asusta - ja hienoa, että pääset tänä kesänä uimaan sielusi kyllyydestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arja, kiitos♥ Hah-hah..ja minä vielä roiskuttelin kylmää vettä päälle.

      Se ilo tuleekin vasta sitten, kun ei ole tarvinnut ostaa hädässä jotain muuta, vaan todellakin saa omannäköistään. Päätin mennä vanhalla ellen tätä saa!

      Uimasuvi♥

      Poista
  5. Vau! Sinä sait sen. Erinomaista palvelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Between, juu waude:) Täytyy vain osata suunnistaa oikeisiin myyntipisteisiin.

      Poista
  6. Voi, miten hyvä mieli tästä tulikaan! Hyvästä palvelusta, kiitoksen antamisesta ja näistä kesää hehkuvista kuvista. Ihana Suomi-neito olet, ja uimapuku on kyllä nappivalinta. Ekaa kertaa kommentoin täältä Keski-Euroopasta, terveiset Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi, kiitos ja kiva kuulla, että kuvista tuli hyvä mieli♥ Suomi on suvella aina niin ihana, sataa tai paistaa, ei väliä. Sen sijaan olemme usein mieluusti lokakuussa Keski-Euroopassa...Piipahda toistekin!

      Poista
    2. PS. Eli tästä me pidetään: http://leenalumi.blogspot.fi/2015/10/syysmatka-saksan-tsekin-puolan-ja.html

      Poista
  7. Moi Sisko, hienoja kuvia. Uimapuku todella sopii Sinulle. Olet kyllä kylmäpäinen, kun tuonne kylmään veteen menit. Olen jo vuosia varoitellut ihmisiä ostamasta verkkokaupoista, koska ne ovat kivijalkaliikkeiden surma. Jos niitä ei käytä ja kannata, on turha ruikuttaa palvelun perään, kun on jo myöhäistä. Todella hienoa, että mainitset liikkeen, josta hyvän palvelun sait. Ei kun odottelemaan veden lämpiämistä ja uimaan. Olisi kyllä hieno päästä kanssasi elokuussa Yyteriin. Mulla kun ei enää ole uintikaveria. Poisnukkunut ystävättäreni oli aivan yhtä innokas Yyterissä uija kuin minä. Parhaimpana vuotena uimme vielä 24.9. Vesi + 16, mutta ilma + 11,kova tuuli, siinä ei tarjennut edes pukea. Veden puolesta olisimme siellä olleet myöhemminkin. Kaipaan niin Yyterissä uinteja (kävimme 3 kertaa viikossa) ja pelkästään uimme, emmekä ottaneet lainkaan aurinkoa. Eli katsotaan sitä elokuuta, jooko......
    Mukavaa kesäillan jatkoa!! Täällä on aivan ihana päivä.
    Lämpimin terveisin, siskosi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Sis! Kiitos♥ R. kehittyy ja oli hyvä fiilis. Tämähän muistuttaa sitä yhtä valkopohjaista kotelomekkoani, joka ei just nyt mahdu päälle,mutta jota olen käyttänyt Savonlinnan oopperat ja vaikka mitkä tilaisuudet. Pohja valkoinen ja sitten väriä, se on mun juttu. En minä ole ostanut netistä muuta kuin joskus kashmirneuleen Hahnilta, kun muualta ei löydy. Ja sitten niitä leffoja, en kai muuta. Mutta kannattaa mennä joskus myös muualle kuin isojen ketjujen liikkeisiin.Tiedän ja se olisi hienoa, Yyteri elokuussa, se riippuu nyt niistä parista asiasta, jotka ovat 'kesken', kuten tiedät. Sitä voisi jatkaa vielä syyskuultakin pidemmälle, jos ei pitäisi paussia. Avantoon en kyllä lähde, mutta uimakautta voi pidentää, jos haluaa. Katsotaan, mitä tiedämme elokuussa...

      Kiitos samoin teille! Tammet kasteltu:)

      ♥♥

      Poista
  8. Upea uikkari ja upea sinä <3 Itse en pidä uimisesta ja siksi olenkin monesti rannalla bikineissa, koska kokouikkarissa tulee niin kuuma. Bikinit on se huonompi vaihtoehto vartalolleni, mutta who cares. Tuollaisen kokouikkarin voisin kyllä haluta myös itselleni, todella kaunis ja naisellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuija, kiitos♥ Minä olen aina ollut hulluna uimiseen ja niinpä muistan omistaneeni bikinit viimeksi joskus teinivuosina. Mökillähän taas uitiin alasti. No, minulle on tullut operaation jälkeen 7 kg lisää, kun en ole voinut kunnolla tehdä muuta kuin kävellä tasamaalla, mutta nyt on jo puutarhailtu, kiivetty vuorta ja uitu eli aika hyvin. Kokouimapuku on minusta onnistuessaan just naisellinen.

      Poista
  9. Ihanaa että se löytyikin ,ja noin nopeasti vielä:) Ja kuvat kertovat kaiken;kaunis uimapuku,joka pukee sinua,ja vedessä olemisen riemu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, täydellisen palvelun putiikki Jyväskylän keskustassa! Tuo kuva, josta Birgitta niin tykkää, on otettu kun juuri nousen sukelluksesta eli totisesti nautin!

      <3

      Poista
  10. Upeaa Sinä ja upea uikkari. Miten ihanaa elää ja olla elossa ja nauttia! Toivotan Sinulle ihanaa kesää ja niin paljon kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Airi, joskus osuu: Kiitos♥ Älä muuta virka...Kiitos samoin sinulle♥

      Poista
  11. Ihanaa sä sait sen, unelmiesi uimapuvun!Vaiva palkittiin, hienoa palvelua! On tosi kaunis ja juuri niin sinunlainen. Tuossa sovituskoppissa näytät niin upealta pohjolan naiselta Leena, kuin Gallen Kallelan Aino-taru taulun vaaleaverikkö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita,sisulla ja sitten laatuputiikin avulla:) Etpä tiedä, mihin kisoihin joskus on pyydetty, mutta enpä mennyt ja hyvä niin eli tuo pukukoppikuva siitä muistuttaa kaikaisesti...Kiitos♥

      Poista
  12. onni on löytää sopivat vaatteet - lyhyt äitini sanoi et meiän pitäis ostaa Suomest.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, älä muuta sano, mutta tämä uimapuku on Britanniasta:) Minä olen hiukan suomalaisen keskipituuden yli, mutta äitini ja siskoni sen alle.

      (Olimme muutaman päivän länsirannikolla ja ti Säkylässä. Vieraana isäni syntymäkodissa ja puhuttiin siellä Heidekenistakin:)

      Poista
  13. Kaunis uikkari kauniilla naisella! <3 Rakastan uimista, mutta jostain syystä olen alkanut pelätä vettä. Olin lapsena vesipeto, mutta hiljalleen iän myötä jostain iski vesikammo. En uskalla enää uida järvissä enkä meressä. Ainoastaan uimahallissa uskaltaisin uida, mutta se ei kiinnosta minua. Pitäisi aloittaa siedätyshoidot, jos vaikkapa pääsisi peloistansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia, kiitos♥ Ihan kuin pelkäisit, että vedessä on se kauhea näkki tai sitten iilimatoja...Sama täällä eli uimahallit eivät kiinnosta. Joku ranta ja vesi, johon toisen kanssa tutustuisit. Uin mielelläni matkaa, mutta en koskaan yksin.

      Poista
  14. Onnea uikkarin löytymisestä. Saitpa hienoa palvelua! Kaunis uimari ja uikkarit. Eiku uimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, kiitos<3 Kunnon palvelua, joka ei aina ole itsestään selvää. Uidaan!

      Poista
  15. Mahtavaa, että sait tän uimapuvun. Hyvää palvelua yritykseltä. Näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maiju, niin onnessani:) Erittäin hyvää: Alan seurata tätä enemmän. Kiitos♥

      (Niitä farkkuja odotettava syksyyn tällä tietoa...No, onhan suvi ja vanhoja, rentoja farkkuja sekä hellemekkoja.)

      Poista
  16. Minua ei saa kylmään veteen. Mutta uikkarit täytyy silti olla. Kiva, että löysit itsellesi mieluiset. Kauniit ovat ja puutarhurille sopivalla kuviolla:D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paluumuuttajatar, ei minuakaan yleensä, mutta vuosi ilman uimista on tehnyt tehtävänsä: Voin luvata,että et näe minua ikinä uimassa avannossa:) Joskus sitä on vaan niin onnellinen, kun joku juttu natsaa. Minulla on jonkun verran valkopohjaisia vaatteita vahvoilla väreillä ja pidän. Kiitos♥

      Poista
  17. Ihania uinteja!
    Samaistun kokemukseen. Mieleen nousi tapaus, kun pari vuotta sitten löysin itselleni täydellisen uima-asun. Voi sitä iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katriina, kiitos samoin<3

      Kun oikeat kohtaavat toisensa se on aina mahtavaa:)

      Poista
  18. Kaunotar hei, tänä kesänä susta tulikin Agrakuningatar! Ihana uikkari, kuin tehty sinulle! Ja saitpa hyvää palvelua, se on aina ilo.

    Täällä toinen merenneito, mikäs sen suloisempaa kuin uida vapaissa vesissä. Kakarana olin täys vesipeto, samoin veljeni. Olisimme uineet aamusta iltaan lapsuuskesät saaaristomökillämme. Ihme ettei meillä kasvaneet evät ja suomut kesäpulikointien jäljiltä;) Uimahalli ei ole lainkaan mun juttu, ei.

    Ihania uintireissuja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannah, kiitos♥ Olen sitten vähän kuin Intiasta:)Sitä oli ihan unohtanut mitä on 'hyvä palvelu', vaikka olen itsekin ollut kouluttamassa asiakaspalveluun kauppa- ja hotellialalla.

      Älä muuta sano: Vapaat vedet, vapaa mieli. Minulla sama. Niin kauan uitiin, että tuli ryppyiset 'mummon sormet' ja huulet olivat ihan siniset, kun kuitenkin uitiin kelillä kuin kelillä ja minä suurimman osan aikaa meressä. Minua ei enää saa uimahalliin. lasten ollessa pieniä piti taipua. Kerran sain kloorin hajusta elämäni migreenin.

      Kiitos samoin Liekkisydän♥

      Poista
  19. Naurattaa niin. Voisiko olla parempaa todistusta uimapuvun sopivuudesta kuin mies, joka saappaissaan kahlaa vähän liian pitkälle rannasta saadakseen hyvän kuvan. Terveiset Lumimiehelle. Olette toisenne ansainneet >3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raili, me ollaan vähän tällaisia:) Terveiset saavuttivat kohteensa. Ehdottomasti: Niin hyvässä kuin pahassa, ylä- ja alamäissä-

      ♥♥

      Poista
  20. Miten hieno uimapuku! Huippua, että sait sen: miten hyvän palvelun liike teillä onkin. Ja Lumimies ja sinä - olette kyllä niin ♥ pari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, olen täysin samaa mieltä:) Kiitos! Kivijalkaputuukit ovat ihan omaa luokkaansa. Juu...me:)

      ♥♥

      Poista
  21. Ihana juttu, että uikkari sitten loppujen lopuksi löytyi ja näyttää muuten ihan superhyvältä! Muutenkin aivan tosi ihania kuvia kun olet selkeästi niissä niin elementissäsi, veden äärellä. :) <3 Meillä muuten on samat kesäsuunnitelmat, uida paljon! T: Toinen vesipeto, Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru, älä muuta sano! Kiitos<3 Olen aina ollut vedessä kuin delfiini ja on ollut onni asua aina likellä vettä, nyt 2 minuuttia uimaan: Osaan arvostaa! Taru, uidaan ihan kuin ei koskaan ennen!!!

      Poista