lauantai 3. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kolmantena Kissanviiksissä herkutellen!


Tänään oli kohtaamisemme vuosipäivä. Sitä juhlistamme aina, sillä kohtaaminen on tärkeämpää meistä kuin mikään muu: Ilman kohtaamista ei olisi sitä muuta. Päätimme lähteä liikkeelle riskillä eli emme varanneet pöytää Kissanviiksistä etukäteen vaikka täällä on menossa hiihtolomaviikko. Olimme ajoissa liikkeellä ja kun saavuimme edessämme oli ryhmä, jonka oli lähdettävä tilan puutteen takia muualle. Löytyi vain kahden hengen pöytä eikä se ollut 'meidän pöytämme', mutta pääasia että pääsimme syömään sinne mihin nyt halusimme. Alkudrinkkinä aina gintonic ja nyt löytyi jo täältäkin Napueta, suomalaista giniä, joka on maailmanvoittaja.


Koska kotona punaisen lihan syönti on puolittunut, nautimme poroa, joka on saanut elää vapaan elämän. Kuvassa poroa karpalo-riistakastikkeella ja sieni-perunagratiinia.


Maaliskuussa vuosi sitten myös poroa, mutta palsternakkapyreen, mustikoiden ja sinihomejuustoperunan kera. Viime vuoden kuva parempi, mutta syy voi olla siinäkin, että nyt sijaintimme ihan eri ja ravintola oli viimeistä pöytää myöten aivan täpötäysi. Se on kiva asia, että kauppa käy, mutta Kissanviiksien yksi viehättävä erityispiirre on ollut sama kuin Pöllöwaarissa eli molemmissa keskustelevia pariskuntia ja vähän rauhallisempaa. Introvertti kun olen, niin se vaikuttaa paljon myös ravintolavalintoihimme, mutta hyvä palvelu ja erinomainen ruoka ovat kyllä kaikkein tärkeimmät asiat. Molemmissa ne niin kohdillaan, että ei sanotuksi saa. Kissanviiksillä on Jyväskylässä jo puolivuosisatainen historiansa. se on kodikas miljööltään ja kuuluisa lankkupihvistään. Kummassakin myös henkilökunta on erittäin ystävällistä ja muutostoiveet aterioihin otetaan aina hyvin vastaan.


Ylläni nyt sitten se Peter Hahn -neule, johon viittasin jutussa Kirjabloggaajan vaatetuulahduksia. Olen tyytyväinen ja rrrrakastan kashmiria♥


3.3.2018 kolmekymmentäneljävuotta: me♥

rakkausterveisin
Leena&Reima

Windmills of Your Mind

20 kommenttia:

 1. Maistuis mullekin, sekä ruoka että neule.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kohtaamispäivästä ja kaikesta yhteisestä ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvä te. Pitkä yhteinen tie teillä ollut takana. Meille tulee kesällä 24 aviossa ja siihen plus viisi yhteisen tien alusta. Eilen minulla oli kohtaaminen serkkuni kanssa Porvoossa. Ja siihenkin liittyi hyvä ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, se kaikki alkoi kuin eilen...

   Kaikkiin kivoihin tapaamisiin liittyy hyvä ruoka. Käyn itsekin mieluummin tapaamassa ystäviä kaupungilla hyvin syöden kuin vain kahvilla.

   ♥♥

   Poista
 4. Paljon onnea 34 vuoden johdosta! Tuolla Pöllövaarissa olen käynyt pari kertaa syömässä. Ruoka on erinomaista. Me juhlimme tämän vuoden lopussa 35. hääpäivää, eli vähän edellä ollaan. - Kauniita talvipäiviä sinulle Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, Pöllöwaarissa vietimme varmaan merkkipäiväämme parisenkymmentä vuotta, sinne R. vei liikeasiakkaita ja vietimme siellä muutamat synttäritkin. Nyt käyn siellä ainakin kerran suvessa viettämässä tyttöiltaa viinipihalla. Hyvin vähän olette edellä:) Meidän hääpäivä on jouluaatto ja sekin muistetaan aina jouluna, mutta silloin joulu menee kaiken ohi. Tapaaminen on suurin merkitys meille, ettemme kulkeneet ohi.

   Kiitos amoin sinulle Anneli!

   ♥♥

   Poista
 5. Ihanat te ja onko tämä paikka missä aiemminkin aina käytte, muina vuosina tai ainakin viime vuonna. <3 Nam mitkä herkut ja ansaitut, hieno määrä vuosia. Onnellista sunnuntaita teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, käymme täällä ja Pöllöwaarissa: Molemmista on ollut juttuja ja kuva. Pöllöwaarista viime vuosina etenkin elokuun kuvia viinipihalta.Kiitos ja kiitos samoin teille♥♥

   Poista
 6. Ihana postaus. Paljon onnea edelleen, monia yhteisiä hyviä vuosia ja rakkautta, rakkautta! All you need is...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Airi, kiitos ja kiitos samoin♥♥

   ...love.

   Poista
  2. Hieno homma, yhteinen taival, onnea!
   Hienoa myös mieleinen ravintola, jossa herkullinen ruoka ja hyvä palvelu! Ylistys myös uudelle kashmirneuleelle. Väri on niin sinulle!

   Poista
  3. Rita, kiitos♥ Jos me oltais lintuja, olisimme joutsenpari♥

   Tämän vuoden kashmirkiintiö on nyt käytetty:) Väri näköjään tuo väriä:)

   ♥♥

   Poista
 7. Myöhästyneet onnittelut! Lumoavaa ja onnentäyteistä kolmeakymmenettäviidettä vuotta yhdessä!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut teille! <3

  Ja siis vau, mikä annos! Nälkä tuli. :) -Taru

  VastaaPoista