lauantai 21. maaliskuuta 2020

Ruhezeit....


Nyt tarvitsen aikaa. Huomasin juuri, että olen roikkunut kaikissa facebookin keskusteluissa ja ryhmissä iltakaudet. Yöt luen kirjoja. Yritän järjestää itselleni uuden lukujärjestyksen, mutta lauantai-illat saunalle, sarjoille ja herkuille. Oikeassa palkissa ovat näkyvissä tulevat kirjat, mitkä jo ovat saapuneet tai tiedän olevan saapumassa. Ne ovat otsikolla 'tulossa'. Pakko alkaa uskoa, että en ole ikiliikkuja...

Onneksi saimme käytyä lenkillä, kun jäiseen puutarhaankaan ei pääse tekemään mitään. Luontopihamme villieläimet on ruokittu. Aurinko paistaa, mutta on jäätävä tuuli...

Huilataan vähän ja sitten taas jotain uutta♥ Mukavaa viikonloppua kaikille ja älkää vaarantako itseänne tai läheisiänne♥ Suositus oli, että hupiajelut sukulaisiinkin nyt pois, mikä kuulostaa surulliselta, mutta suojaa etenkin jos lähdetään Etelä-Suomesta ajamaan harvemmin asutuille seuduille. Ei viedä tautia sinne, missä sitä ei vielä ole. Nyt on epäitsekkyyden aika! Toivotaan, että tämä menee ohi ennen kuin seinät kaatuvat päälle. Meille oli tulossa vauhdikas kevät, mutta nyt sen voimme unohtaa.

Pärjäillään♥

Love
Leena Lumi

PS. Siis kirjoja tulee, mutta ajallaan. Oli tarkoitus pitää se synttäriarvonta, joka on ollut joka vuosi, mutta onko se luvallista? Minulle ainakin tulee paketteja, joten ei se kai kiellettyä voi olla?

16 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi päivittää lukujärjestys vähän samoista syistä. Tosin en lue kirjoja yökausia, mutta sukkia neulon aamuin illoin, ilta myöhiin. Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, minulla se tarkoittaa LUKUjärjestys:) Minäpä luenkin ja ei ihan ideaalia. Mihin päivät menevät...Kiitos samoin sinulle♥

   Yritän vain vähentää somea hetkeksi, kun viikossa heitti ihan mahdottomaksi.

   Poista
 2. laitoin fb tauolle, kun ei enää jaksanut niitä keskusteluja ja jakamisia ja valheuutisia … voi että kun olen jopa kokonaisen viikon onnellinen nyt …

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Na-ta, se on silloin ihan oikein. Jos olen sieltä vaikka vuorokauden pois, on tapahtunut jotain outoa: Kerran kauan seuraamani ryhmä oli saanut aikaan tappelun ja se meni jakoon. Yritän löytää balanssia somen ja muun elämän välissä: Tähän lukijani ovat jo tottuneet.

   ♥♥

   Poista
 3. Olen samoissa tunnelmissa. Kun viikon on tehnyt työnsä keittiössä, syönyt samalla pöydällä työpaikkaruokalaa heikompitasoista, työpäivän jälkeen katsonut televisiosta korona-uutisia ja sen jälkeen vielä fb:ssä, niin olo alkaa olla aika sekaisin.

  Onneksi olen päässyt kävelyille päivittäin ja nyt sääkin on erityisen suotuisa. Päätin tänään tarttua kitaraan kahden viikon tauon jälkeen. Taidan ottaa jonkin lohtulempikirjan lukemiseksi. Ja lisäksi katselen keltaisia orvokkeja, jotka loistavat kuin kesä.

  Pidetään huolta itsestämme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, tosiaankin: Tämä vetää mielen alas, mutta jos vanhempamme ja isovanhempamme selvisivät sodasta, me selviämme tästä.

   Onneksi ulkoilemaan pääsee. Minäkin luen, ruokin villieläimiä, syömme vielä aika hyviä ruokia, lenkkeilemme, katsomme sarjoja...Oi, sinulla on jo orvokkeja!

   Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme♥♥

   Poista
 4. Samaa tuli tehtyä pari päivää ja on pakko seurata uutisia hieman vähemmän ja etenkin välttää yleistä jauhantaa ja sometusta aiheesta.

  Tsemppiä Leena sinne ja pian tulee plussasäät ja pääset nauttimaan pihan hoidosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, ei pysty, sillä perustiedot ovat nyt plakkarissa ja jos ohjeistus tiekentuu, sen kyllä sitten kuulee.

   Sitä tässä odotetaankin, että pääsisi puutarhailemaan. Kiitos samoin Tiia♥

   Poista
 5. Oikein hyvää taukoa. Täällä suren hieman oman kerrokseni 3 lspsiperheen arkea, nyt kun vanhemnat joutuvat olemasn kotona ja keksimään lapsille koko ajan tekemistä, eikä kodin edessä olevan puiston leikkialueellekaan saisi mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos♥ Luen kuitenkin, mutta varmaan vähän eri tahdissa ja yritän myös tietysti postata. En siis ole poissa.

   Oi, se on varmaan voimia vaativaa.

   Voi hyvin♥♥

   Poista
 6. Totta. Parasta ja tärkeintä mitä nyt voi tehdä, on vetäytyä omiin oloihinsa.

  ♥ kaikkeen!

  VastaaPoista
 7. Aurinkoista viikonalkua Leena, ja hyvää vointia♥

  Kiitos, tiedät mistä♥

  VastaaPoista
 8. Leena, tsemppiä ja hyvää oloa ja eloa ruhezeitiin!

  Olen huomannut, että mitä vähemmän kiinnittää huomiota ns ”yleiseen hälinään” tässä tilanteessa, sitä paremmin voi ja jaksaa tsempata tämän ajan läpi. Uutisia kuuntelen, mutta niitäkään en jatkuvasti.
  Lukemisissakin olen tästä syystä siirtynyt kevyemmille linjoille, hyviä ja kevyitä lukuromaaneja, dekkareita ja laadukasta viihdettä.
  Lisäksi huipputasoisia tv-sarjoja ja leffoja.

  Kuulun riskiryhmään, joten olen tällä hetkellä täällä Uudellamaalla kevyessä omaehtoisessa karanteenissa, kauppahommatkin hoituu kätevästi kauppakassipalvelulla.

  Kyl tää tästä ❤️ Iloa päiviin, Leena ❤️❤️❤️
  Kaisa Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa Reetta, kiitos ja kiitos samoin!

   Minäkään en seuraa muuta kuin yhdet uutiset päivässä, sen sijaan Hesarin luen joka aamu ja se on aika synkkää faktaa näistä ajoista.

   Minä luen nyt kevään kirjasatoa. Onneksi otin jonkin verran elämäkertoja. Dekkareista voi tulla vielä nälkä, sillä onko niitä vain 1-2...

   Meillä on sarjaa ja leffoja paljon.

   Meidänkin perheessä kolmella astama, mutta nuoret ovat omassa kodissaa Etelä-Suomessa, ei nyt hupiajella.

   Toivotaan, toivotaan♥ Kiitos samoin, Kaisa Reetta♥♥♥

   Poista