perjantai 29. tammikuuta 2021

Lumen taikaa ja viikonloppuun!


Nautitaan nyt puhtaasta puuterilumesta intohimolla! Teimme eilen metsälenkin lumen valossa. Oli autuaallisen hiljaista ja lumi puhdasta. Se oli täydellistä satua♥ Kulku sujui hyvin lumen valossa.

Luen, mutta haluan aikaa myös lumesta nauttimiseen. Tulipa nyt kirja, joka taitaa viedä, ei enää pikkutunneille, mutta sinne jonnekin yli puolen yön. Tätä oli odotettu!

Talvikollaasissa mukana myös suuriruhtinatar Olga: Those were the days♥

Yuyu -tunikamekkoa meni juttuni jälkeen niin, että ehdin just ja just ostaa ystävälleni Saksaan. Oikealla alhaalla oleva kuva on ollut Ilona Pietiläisen kirjassa Talven taikaa ja vasen alhaalta on joululta 2017, jolloin kaikki oli just kohdillaan. Olen kokenut rannikolla liian monta joulua ilman lunta, joten arvostan valkeaa joulua.


Jos suojasää yllättää sitten vain lumiukkoja ja lumilyhtyjä tekemään. Ja lumilinnoja! Kuva on Ilona Pietiläisen, mutta on sitä meilläkin rakennettu lumesta jopa kaksikerroksinen lumilinna. Sinne vein sitten meille kaikille kaakaot ja lumilinnassahan se vasta maistui.

Kaikille ihanaa ja lumista viikonloppua♥

lumiterveisin
Leena Lumi


Kuka enää muistaa sen vuoden, jolloin heitin jo kukkineen amarylliksen pannuhuoneeseen ja astiaan, jonne laitan kukkaraukat, joilla ei toivoa enää ole. Kerran sinne kurkkasin ja mitä näinkään: Amaryllis oli aloittanut uuden elämän, mutta paljon tummempana. Nopsasti nostin sen esille ja istutin uudelleen! Magiaa!

2 kommenttia:

 1. Puuterilunta on kyllä riittänyt! Puhdas valkoinen lumi valaisee upeasti. Lumitöiden tekeminen on ollut melkoista pihajumppaa, kun aura-auton ajettua tiet.
  Amaryllis on kyllä tosi upea kukka. Meillä amaryllis kukki yhden vanan. Toinen kukkavana on vielä nupulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja, unelmatalvea. "Lumi: pimeän maan ainoa valo." - Bo Carpelan suom. Caj Westerberg

   Aura-autot tukkivat joskus sisääntulon pihaan ja jos olet vaikka silloin poissa, voit olla viikkoja jäisen polanteen armoilla. Pysäytin kerran aura-auton ja ehdotin, että hän lykkäisi koko kasan parin metrin verran meidän tontin kulmalla. Niin se sitten meni hyvin.

   Amaryllis on yllättäjä ja siihen on tullut paljon uusia värejä. Tosin kuvan tummanpunaista en ole vielä löytänyt.

   Mukavaa viikonloppua!

   ♥♥

   Poista