keskiviikko 26. elokuuta 2009

26. ANSWER: I LOVE ALL OF YOU!

One of you sent me e-mail, where he told that:' Leena, you have been (average!) 282,2 readers/a day from the date 11.4.2009.' I feel to be you book star;-). There is no Leena Lumi without you!!! You are the moon, which gives me the light!

7 kommenttia:

 1. Eve, you are always on my mind!

  with love
  Leena

  PS. Mail me tomorrow if you are able to do that.

  VastaaPoista
 2. Leena,love from Israel from me!
  Kysyit siitä munakoisosta;laitoin sen sinne kommentteihini,mutta laitan sen tänne myös:

  Tuollaista tehdään ihan grillissä tai tulen päällä.Mulla esimerksiksi on sellainen pieni metallinen reikäinen juttu,jonka laitan kaasuliekin päälle,ja se kärventää sen kuoren ja kypsyttää hedelmälihan. Grillitulella olisi tietenkin kätevämpää,siihen vaan se munakoiso kokonaisena kunnes tuntuu pehmeältä sisältä ja on kuivahtanut sellaiseksi rapeaksi,jonka saa helposti pois.Ei se sitten mitään muuta melkein tarvikaan,kuin suolaa ja tippa oliiviöljyä.Munakoiso on melkein parhaimmillaan noin yksinkertaisena. Tuo tahinikastike sitten vielä täydentää sitä.

  VastaaPoista
 3. Siis tarkoitin tuossa yllä,että se kuori on kuivahtanut rapeaksi......

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ja rakkaat terveiset täältä Muuratsalon saarelta. Luen nyt kirjaa, josta sinä olet takuulla kiinnostunut! On niin voimakkaat tunteet nyt, että luultavasti tuon kirjan blogiini huomenna aamupäivällä.

  Jael, miten ihmeessä munakoison voi panna grilliin KOKONAISENA? Etkö kuitenkin tarkoittanut, että leikkaa siitä viipaleita, roiski niille öljyä etc?

  VastaaPoista
 5. Jatketaan laululla:
  You are the sunshine of my life, Stewie Wonderin sanoin.

  VastaaPoista
 6. You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy, when skyes are grey...You never know dear, how much I love you, so please, don't take my sunshine away...

  VastaaPoista