tag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post1173784886059172760..comments2024-03-28T16:34:11.133+02:00Comments on Leena Lumi: Tommy Myllymäki: Parhaat kastikkeetLeena Lumihttp://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-66093036265559110022016-12-24T15:33:10.673+02:002016-12-24T15:33:10.673+02:00Mika, kunnon pihvisoosi on aina kunnon pihvisoosi:...Mika, kunnon pihvisoosi on aina kunnon pihvisoosi:) Jo tuoksu herättää nälän...Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-78161832731287797022016-12-24T13:31:27.387+02:002016-12-24T13:31:27.387+02:00Kunnon pihvisooai maistelumenussa tekee varmasti r...Kunnon pihvisooai maistelumenussa tekee varmasti ruokatepposet positiiviseen sävyyn.Mika Hottinennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-44944995934291861722014-03-20T19:55:10.904+02:002014-03-20T19:55:10.904+02:00Katja, minua ovat opettaneet anoppini ja poikani J...Katja, minua ovat opettaneet anoppini ja poikani J;) Toisaalta svuella meillä on miltei kaiken aikaa samaa eli tzazikia: se dippijuttu= Eastrella Tzaziki dipmix ja lisää vain kermaviili. Edes joskus pitää saada oikaista;)<br /><br />Tuokin esimerkkitaidekuva on upea ja niitä on kirjassa lisääkin. Myös ruokakuvat alkavat lähentyä taidetta.<br /><br />Tein juuri perusteellisesti ja ison annoksen kalalientä ja yritin kuvata, mutta se näytti karmealta, vaan tuoksu paljasti, että lauantain siikasopasta tulee superhyvää.Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-70650883102328676242014-03-20T19:35:22.220+02:002014-03-20T19:35:22.220+02:00Minä en varmaan innostu kastikekirjasta, mutta J m...Minä en varmaan innostu kastikekirjasta, mutta J meillä haluaa oppia tekemään täydellisiä kastikkeita. Ihailen sitäm miten hienoja kuvia ruokakirjoissa nykyisin onkaan.Katja / Lumiomenahttps://www.blogger.com/profile/07456269700150147940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-59364445385680437882014-03-19T16:53:02.069+02:002014-03-19T16:53:02.069+02:00Mummeli, yritän mielikuvakuvitella, että jos asuis...Mummeli, yritän mielikuvakuvitella, että jos asuisin yksin, tekisinkö kastikkeita...ehkä en viitsisi;) Nyt vielä haluan jopa oppia uusia kastikkeita.<br /><br />Montaa ilman varmaan oppii olemaan, vaan hirveä vaikeaa on oppia siihen, että kotona ei enää ole koiruutta.Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-53473905631839215882014-03-19T15:02:23.288+02:002014-03-19T15:02:23.288+02:00Vaikka kastikkeiden teko onkin yksineläissäni unoh...Vaikka kastikkeiden teko onkin yksineläissäni unohtunut, niin ennen olin sitä mieltä, että ruoka ilman hyvää kastiketta ei ole mitään. No, kaikkeeen tottuu, myös olemaan ilman kastikkeita.mummelihttps://www.blogger.com/profile/12164246534446059922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-66683807030089510992014-03-19T12:35:35.483+02:002014-03-19T12:35:35.483+02:00Minttuli, anoppi takoi tuon minulle niin, että se ...Minttuli, anoppi takoi tuon minulle niin, että se ei sieltä lähde;)<br /><br />Se ei aina ole helppoa, mutta kun sen oppii, se on kuin pyörällä ajaminen ja sujuu kuin voideltu. Tosin tämän kirjan erikoisuuksista en voi vielä olla varma, että miten menee.<br /><br />Ole hyvä ja kiitos.<br /><br />Sitä pitääkin kokeilla ja arvelinkin, että se on tosi herkullista.<br /><br />♥Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-20726260996444061132014-03-19T12:32:55.342+02:002014-03-19T12:32:55.342+02:00Arleena, näin se on.
Sopiva myös minulle, sillä t...Arleena, näin se on.<br /><br />Sopiva myös minulle, sillä tuo mätikastikekin on ihan uusi juttu. Kalalle voisi vaihteluna tehdä joskus muutakin kuin suppismuhennoksen.<br /><br />Sama minulla!Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-37768810172362413772014-03-19T12:31:34.032+02:002014-03-19T12:31:34.032+02:00Mine, niinhän sanotaan ja totta se on. Tuo suuri p...Mine, niinhän sanotaan ja totta se on. Tuo suuri puute korjaantuu, kun palaatte Suomeen. Minä otan ravintolassakin keväisin TUPLAkorvasienikastikkeen kalan kanssa ja sama syksyllä kantarellikastikkeella.Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-66416731788024999872014-03-19T11:40:13.989+02:002014-03-19T11:40:13.989+02:00Näinhän sitä sanotaan etää kastike kruunaa ruoan, ...Näinhän sitä sanotaan etää kastike kruunaa ruoan, eikä onnistuneen kastikkeen tekeminen ole ihan yksinkertainen juttu. <br /> Hieno kirja, loistavasti esittelit, nam.<br /> Ps Saboyonin tekeminen onnistuu varmasti, se on ah niin hyvää:))) <br /> ♥Minttulihttps://www.blogger.com/profile/11099520360154409688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-59490608514935954462014-03-19T10:20:37.869+02:002014-03-19T10:20:37.869+02:00Kastike kruunaa ruoan, sanotaan.
Tämä kirja olisi ...Kastike kruunaa ruoan, sanotaan.<br />Tämä kirja olisi minulle sopiva. Kastikkeen tekeminen on taitolaji.<br />Haluaisin oppia lisää kastikkeita ja tästä kirjasta on apua. arleenahttps://www.blogger.com/profile/16108382524496114436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-70292975211718999502014-03-19T10:10:10.994+02:002014-03-19T10:10:10.994+02:00MINULLE! Kastikkeesta kokki tunnetaan. Ja tässä on...MINULLE! Kastikkeesta kokki tunnetaan. Ja tässä on syy miksi en ole turkkilaisen ruoan fani. Täällä ei ole kastikkeita ja se on SUURI puute!Minehttps://www.blogger.com/profile/12643860870792087985noreply@blogger.com