tag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post7303150895585920022..comments2024-03-28T10:20:04.167+02:00Comments on Leena Lumi: Ranskalainen lihapataLeena Lumihttp://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-58404404997313333272012-10-06T10:21:47.341+03:002012-10-06T10:21:47.341+03:00Tässä jo mukana sienet, muuten sama!Tässä jo mukana sienet, muuten sama!Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-75245958279366503862012-10-06T10:14:33.143+03:002012-10-06T10:14:33.143+03:00Petriina, tämä on paaaaljon parempi, usko minua:
...Petriina, tämä on paaaaljon parempi, usko minua:<br /><br />http://leenalumi.blogspot.fi/2009/02/leenan-gulassi.htmlLeena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-82079846904904738202012-10-06T08:17:17.663+03:002012-10-06T08:17:17.663+03:00Naminami. Jotain tällaista aion taikoa nyt viikonl...Naminami. Jotain tällaista aion taikoa nyt viikonloppuna, kiitos ohjeesta ! Sieniä ja munakoisoa, niitä pitää laittaa sekaan ainakin.Petriinahttps://www.blogger.com/profile/14096274721024898793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-5798925125253040432011-01-22T15:55:16.388+02:002011-01-22T15:55:16.388+02:00Kiitos tiedosta Anonyymi! Minä en osaa ostaa muuta...Kiitos tiedosta Anonyymi! Minä en osaa ostaa muuta lihaa kuin ulkofilettä tai sisäfiletta;-)<br /><br />Ainakin minun gulassini toimii hyvin tuolla ulkofileellä, kun se on suikaleina ja kypsennysaika tuo 3 tuntia. Myös hirven ulkofileestä on tuolla keinoin tullut erinomaista. Olisi tosin kiva ymmärtää näiden kulmapaistien päälle, mutta kun olen vain innokas amatööri...<br /><br />Mukavaa viikonlopun jatkoa, Anonyymi!Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-64110489073675989162011-01-22T15:10:29.488+02:002011-01-22T15:10:29.488+02:00Se Burgundin pata pitää tehdä kulmapaistista, olet...Se Burgundin pata pitää tehdä kulmapaistista, olette todennäköisesti tehneet ulkopaistista. Minäkin kerran erehdyin tekemään ja lihasta ei saanut mureaa vaikka pidensin paistoaikaa. Tämä otsikonmukainen resepti on hyvä, joskin työläs.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-71020205716484478622010-09-17T10:23:41.173+03:002010-09-17T10:23:41.173+03:00Allu, osuit suoraan ytimeen! Vertaa mun gulassin p...Allu, osuit suoraan ytimeen! Vertaa mun gulassin paistoaikaa: Vaikka lihani ovat suikaleina, kypsennän vähintään 3 tuntia. Minä lisäisin tämän kypsennysaikaa...ihan itte.Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-934257460370454380.post-39934431537966695002010-09-17T10:07:48.077+03:002010-09-17T10:07:48.077+03:00Tein kerran sunnuntai-illaksi vieraille Burgundin ...Tein kerran sunnuntai-illaksi vieraille Burgundin pataa, onneksi hyvin ajoissa, sillä se liha oli niin sitkeää, ettei tuntikausienkaan päästä ollut syötävää. Illalla oli tulossa neljä ruokavierasta. Onneksi meidän ostoskeskuksessa oli juuri sinä sunnuntaina kaupat auki ja hain sieltä naudan filettä, josta paistettiin herkulliset pihvit. Kastikkeeksi otin sen Burgundin padan kastikkeen ja se olikin parasta ikinä, kun oli varmaan viisi tuntia muhinut uunissa.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.com