Kiitos, Lumiomena! Ja vilkasta on, sillä Dinahan on oman koirani pään kokoinen ja villi ja nuori. Yrtiän nyt tehdä yhden kirjan, en tiedä onnistuuko...
suloinen koiruus! ja tuo kirja alempana josta mainitsit on todella varmaan hyvä!ainakin se pursuilee kivoja ideoita! ja muuten pinaattiletut on lapsieni suurinta herkkua empä ollut ajatellut että kasvistahan ne!;)en vain ole tehnyt itse niitä vielä koskaan mutta ei voi olla sen vaikeampaa kuin kasvispihvit tai letut muuten!
Anu, Ajan patina saa mut askartelemaan, mikä on aina ollut inhokkiharrastus yksi - minulle.
Minulla on vain tämä resepti, sillä tyttärellämme oli vilja-allergia, mutta me teemme letut edelleen gluteenittomasta jauheesta, siitä tummasta, koska tulee rapsakammat:
0.5 litr maiota 3,5 dla tummaa glut. leipäjjauhoa 50 g voisulaa 1 tl suolaa 150 g pakastepinaattia
Annetaan taikinan turvota ja paistetaan sitten ohuita lettuja. Nautitaan puolukkahillon tai omatekoisen raparperi-mansikkahyytelön kera.
Näin meillä. Sinä voit solveltaa, mikä teille sopii.
Hannele, se kertoo vain, että monilla on hauskaa. Tule hakemaan meiltä! Myönnä jo nyt, että itsellesiKIN sinä pulkkaa haet. Minä lasken pulkalla joka talvi.
Ihanaa kun pakkanen vähän hellitti. Oli mukava luminen ilta lenkki. Nalakin oli ihan lumikoira :)
VastaaPoistaIhana kuva!
VastaaPoistaAivan, nyt voi tehdä muutakin kuin ihailla ikkunasta ulos kauneutta. Pikku Dina juuri saapui 'hoitoon';-) Hiukan vilkkaita päiviä muutama edessä...
VastaaPoistaJael, eikö;-)
VastaaPoistaOi, mikä söpöläinen! Hauskoja vilkkaita päiviä Dinan seurassa!
VastaaPoistaKiitos, Lumiomena! Ja vilkasta on, sillä Dinahan on oman koirani pään kokoinen ja villi ja nuori. Yrtiän nyt tehdä yhden kirjan, en tiedä onnistuuko...
VastaaPoistasuloinen koiruus!
VastaaPoistaja tuo kirja alempana josta mainitsit on todella varmaan hyvä!ainakin se pursuilee kivoja ideoita!
ja muuten pinaattiletut on lapsieni suurinta herkkua empä ollut ajatellut että kasvistahan ne!;)en vain ole tehnyt itse niitä vielä koskaan mutta ei voi olla sen vaikeampaa kuin kasvispihvit tai letut muuten!
Hyvää viikon alkua sinulle!
Anu
Anu, Ajan patina saa mut askartelemaan, mikä on aina ollut inhokkiharrastus yksi - minulle.
VastaaPoistaMinulla on vain tämä resepti, sillä tyttärellämme oli vilja-allergia, mutta me teemme letut edelleen gluteenittomasta jauheesta, siitä tummasta, koska tulee rapsakammat:
0.5 litr maiota
3,5 dla tummaa glut. leipäjjauhoa
50 g voisulaa
1 tl suolaa
150 g pakastepinaattia
Annetaan taikinan turvota ja paistetaan sitten ohuita lettuja. Nautitaan puolukkahillon tai omatekoisen raparperi-mansikkahyytelön kera.
Näin meillä. Sinä voit solveltaa, mikä teille sopii.
Pulkat on täysin loppu joka kaupasta Göteborgissa, olen yrittänyt löytää lapsenlapselleni..
VastaaPoistaHannele, se kertoo vain, että monilla on hauskaa. Tule hakemaan meiltä! Myönnä jo nyt, että itsellesiKIN sinä pulkkaa haet. Minä lasken pulkalla joka talvi.
VastaaPoista