perjantai 14. heinäkuuta 2017

Sadepäivien lumoissa ristinummiruusua ja...

Tähän Vaatimattomuuden lumoojattareen emme kyllästy. Nyt kun on sadellut kuin tulvimalla, villiruusumme vain pitää siitä. Osa kukista on valtavan suuria ja kukintaa on kestänyt jo jonkin aikaa.


Katsoitpa ruusa mistä päin vain, aina se antaa parastaan.

Tätä on nyt jo jaettu ystävillekin ja eräs kirjailijamme löysi tätä ruusua koiralenkillään Vuosaaresta. Ristinummiruusu lienee selvinnyt: Lue koko tarina täältä

Muistatte tämän hupsuttelevan akileijan, todellisen suviyllätyksen. Nyt


se näyttää tältä! Hyvin elegantti ja vieressä on tulossa jatkoa...Tätä on siis vain yksi, joten pyynnöistä huolimatta, en voi vielä ainakaan jakaa siemeniä. Minulle oli kaiken kaikkiaan ihme, että siitä viime vuoden jännittävästä, mutta ei yhtään akileijan näköisestä, kehittyi tällainen. Tasan sama kasvi, sillä paikka on ainutlaatuisen helppo muistaa.

Nyt on todellinen kesäfiilis, sillä on satanut, mutta ollut lämmintä. Ollaan uitu. Ollaan vain oltu. Puutarha antaa parastaan ja ajan näyttää vain kissankello. Olemme lähdössä lounaalle cityyn, mutta palatessa noudamme ainekset kolmen melonin salaattiin ja illaksi mansikoita. Olen syvällä suosikkikirjailijani Oatesin teoksessa, kirjassa, jonka olen jo kauan aikonut lukea eli Blondin kanssa nyt mennään.

suviterveisin
Leena Lumi

14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyyttää ja kuulostaa. Meillä on hieman samannäköinen villiruusu täällä saarressa. Se on levinnyt mukavasti ja vaaleanpunaiset kukat ilahduttavat joka kerta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, kiitos. Yritän mielessäni nähdä saareltamme teidän saarellenne:) Vaaleanpunaisen lumoissa<3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hannele, onneksi meillä on kivitalo:) Olemme molemmat laiskoja noin suureen maalausurakkaan, mutta autotalli on pakko maalata tai maalauttaa pian.

   Mukavaa, kuivaa, aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 3. Joskus sadepäivät on ihania, sellaiset kesäsateet, jolloin ilma on lämmin, ovat mukavia. Puutarhan omistajana olisin varmasti innoissani aina yösateista, mutta kaikkea ei ehkä saa, vaikka kuinka toivoisi.
  Mistä tuli mieleen, että nyt kun loma alkaa, niin otan extraotteet sen idänpikajunan suhteen :) Nyt tuntuu siltä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, sade inspiroi minua! Olen väistämätät sateella kuvaamassa tai tavalla tai toisella ulkona. Kun sataa yöllä, se on suloista ikkuna auki nukkuessa, kuin jotain kaunista unta. Ja sitten just tuo, että nyt meidän ei vähään aikaan tarvitse kastella: Huomenna on helppo päivä ja se ihana, ihana LAUNTAI täällä taas.

   Yes!!!, teeppä se tai R. vaipuu synkkyyteen:) Mieti kun hankimme ne asusteet...Oih, mikä reissu se olisikaan!!!

   ♥♥

   Poista
 4. Lukuiloa ihanuus ja kiitos kolmen melonin salaatin ohjeesta <3 muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos ja ole hyvä sinä 'georgeous' Tiia<3 Pusi<3

   Poista
 5. Niin kauniit värit noissa kukissasi, pinkkiä :) Ja ihania hetkiä Blondin kanssa Leena,ja viikonloppuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, hentoa vaaleanpunaista ja sitten tuo erikoinen akileija. Kiitos ja kiitos samoin sinulle<3

   Poista
 6. Akilleijat ovat ihania. Tuo värisävy on minulle uusi ja ennennäkemätön. Kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino, ne ovat kuin keijuja tai perhosen siipipölyä, taikaa! Niin minullekin eli tämä on joku jännittävä risteymä. Kiitos<3

   Poista
 7. Onpa henkeäsalpaavan kaunis tuo ruusu, ihana! Ihana on myös akileija, värimaailma kohdillaan! Ruusu taitanee mennä hankintalistalle!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, se on. Luonto on paras taiteilija, sillä tuo on villi risteymä. Onko ristinummiruusua jo myynnissä? Tähän asti se on siirtynyt kädestä käteen.

   Kiitos samoin sinulle<3

   Poista