lauantai 14. lokakuuta 2023

Tyttöilta serkun kanssa


Pitkästä aikaa päätimme Anne-serkun kanssa lähteä cityyn rentoutumaan. Nyt valintamme osui Kissanviiksiin. En ollut aikoihin syönyt poroa, joten halusin sitä ja Annelle lista kävi hyvin. Muutoksiin ravintola vanhan kokemuksemme perusteella suostui. Se on myös hyvä myyntivaltti, että asiakas saa juuri mieleisensä annoksen.


Anne iloisena on niin kiva nähdä. Päätimme olla puhumatta maailman palosta. Kaikki hauska erittäinkin tärkeää. Anne saa minut nauramaan. Puhumme samaa kieltä ja meillä on oma salainen aiheemme, jota en paljasta.

Nyt Anne sai tahtonsa läpi. Olen härkä kuten hänkin, meillä on eroa vain kaksi päivissä, vuosista emme puhu. Kesä kuin suhahti ja olen ollut kauan vakiasiakas Pöllöwaarissa ja Kissanviiksissä. Mitä sitä hyvää vaihtamaan:)  No, nyt ei mentykään jatkoille Hemppariin vaan Tyylikkääseen Harmooniin. Mieletön mesta, koska hipaisu keskieurooppalaisuutta pöydissä, tiiliseinissä yms. Lumimies ei tiedäkään, minne menemme ensi vuoden tapaamispäivänä, jolloin tulee 40 vuotta kun katseet kohtasivat seuraavan vuoden hääpäivästä puhumattakaan!

Minähän rakastan tiiltä, kiveä ja hyvää ruokaa, mutta nyt tulimme vain muutamalle drinkille. Eikä mitään melua vaan vanhaa jazzia♥♥ Sellaista jazzia jota Reiman kanssa taisimme livenä kuulla viimeksi Irlannin Galwayssa.

Tuo tyylikäs keltainen drinkki on Aperol Spritz, jota nautitaan sekä alkoholittomana että alkoholilla terästettynä. En ollut tiennytkään, että Sukat makkaralla saa myös laseina!


Kiitos serkku piristävästä illasta ja luvataan oppia olemaan rentoja ja vähemmän vaativia itseämme kohtaan ja muistetaan se tärkeä asia eli uni.

Rakkaasti ystävyydellä Leena -serkku♥♥

4 kommenttia:

 1. Mistä kaupungista nuo ravintolat löytyvät? Kysyy drinkkien ja ruokaravintoloiden ystävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylästä. Muistan lukeneeni, että Jyväskylässä on ravintoloita väkilukuun nähden enemmän kuin missään muualla Suomen kaupungeista. En tiedä pitääkö paikkansa. Mukavaa viikonloppua♥♥

   Poista
  2. Jyväskylä onkin aivan ihana kaupunki ja viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita. <3 Kävin siellä ekan kerran viime vuonna ja yllätyin.

   Poista
  3. Jyvskylä on Suomen Salzburg♥ Kaunis pikkukaupunki ja kaikkialle näkyy Päijänne♥

   Poista