sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Hyvää isänpäivää!

Toivotan kaikille isille, isoisille ja isoisoisille tunnelmallista isänpäivää♥♥ Marraskuu on salliva kuukausi: Voit olla ihan oma itsesi ilman suuria odotuksia muilta tai edes itseltäsi. Suorittajalle tämä kuukausi on armonaikaa.

Mieheni sukututkimus on alkanut vaikuttaa myös minun elämääni. Kohtasin lapsuudenystäväni, likeisen sukulaisen, ajalta, jolloin olin usein leikkimässä hänen kanssaan. Hän oli puolitoista vuotta minua vanhempi ja miten häntä ihailinkaan. Hän oli aina kiltti minulle, siksikin usein sanoin isälleni, että 'mennään sinne nyt.' Oli kuin eilen ja vuosia välillämme ei olisi ollutkaan.

Isänpäivän ruoat on varmaan jo suunniteltu. Voi olla fiiniä ja kodikasta. Voi olla vaikka koko perheen eväsretki luontoon. Tai mennä valmiiseen pöytään suosikkiravintolaan nauttimaan. Toivon kaikille makoisaa päivää. Viikolla söimme makkarasoppaa, eilen lämminsavulohisalaattia valkosipulipatongilla ja tänään meidän isukki valmistaa meille kolmelle grillattua lohta ja varmaan jotain sen kanssa. Hän itse halusi!

Kuvan valinta on nyt tarkoin harkittu. Casper Julianin, kohta kaksivuotias, tomera askellus syysmetsässä on seinälläni voimatauluna. Haluan jakaa sen kanssanne♥♥ Niin moni on uupunut, mutta jos tuo pikkumies jaksaa, jaksamme mekin!

Kaikkea ihanaa isänpäivälle!

Leena Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti