tiistai 26. toukokuuta 2020

Onnenpensaita tässä kaikessa kiiressä muka...kevät on!


Kevätkiireissä olemme parina iltana yrittäneet tallettaa onnenpensasta, mutta kuvat ovat miten valo, kamera ja kuvaajakin eli miten sattuu. Nämä kuvat ovat vanhimmasta ja suurimmasta onnenpensaastame, josta voit lukea lisää täältä


Jos tarkkaan katsot, näet vielä yhden serbiankuusen taimen ennen siltaa. Se on viimeinen, sillä nyt riittää, mutta se on myös ainoa, jolla on nimi: Hän on Toivo! Lehtoon kuuluvat myös kuuset. Ja lehtokuusamat, jotka tosin tässä ovat niin liki kuusiaitaa, että ei voi erottaa. Lehtokuusama on vasta tulollaan lehteen ja kauniiseen kukkaan...


Pensaassa on jo kokoa ja kaksi muuta ovat myös jo aika korkeita, mutta eivät tiheitä yhtään eli kerrankin minä naks, naks...eli sakset käteen kukinnan jälkeen.


Minusta onnenpensaan kukka on jännittävä!


Tämä vaivaton pensas, joka kukkii melkein lumilta, no ei yhtä aikaisin kuin näsiä, mutta aikaisin kuitenkin, on puutarhailun helppoutta suosivan onni.

Nyt on viuhuvaa ja tänään aukesi vuoden odotetuin, mutta ei sitä vielä...ei vielä. Olen lukemassa tietenkin taas jotain charmanttia eli herraa, joka...Ja huomenna pitkästä aikaa cityssä. 

Kuten tavallista lisään nämä kuvat Leena Lumin puutarhaan onnenpensaan kohdalle, kunhan vain joudan. 


Oma suosikkikuvani samaisesta onnenpensaasta on vuodelta 2015!

onnenpensasterveisin
Leena Lumi

Leena Lumin puutarhassa

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja ihanan erilainen kukinto <3 Hienoja kuvia! Tuo sinun ottama kuva vuodelta 2015 on superhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarja K., niin minustakin. Kiitos♥ Se on otettu halvalla pokkarilla, jonka käytin loppuun.

   ♥♥

   Poista
 2. Onnenpensas on kyllä mainio kevään kukkija. Aikoinaan minulla oli sellainen matala ja tuuhea pensas mutta jossain vaiheessa se vain kuoli. Uutta ei ole tullut sitten hommattua.

  Kyllä kevät nyt parastaan pistää. vettä vain luonto kaipaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma, varhainen, erottuu kun paljon muuta ei ole, paitsi tietysti sipulikukat ja muutamat varhaiset lajit. Näitäkin on montaa sorttia.

   Sadetta ei taaskaan. Kuivuus on yleensäkin selvästi lisääntynyt. Mukavaa kevään jatkoa teille♥

   Poista