maanantai 7. helmikuuta 2022

Te teitte sen: Leena Lumi -blogissa yli neljä miljoonaa visiittiä! Kiitos♥


Sydämelliset kiitokset teille Leena Lumi -kirjablogini lukijoille, jotka olette käyneet sivuillani jo neljä miljoonaa kertaa♥♥ Vaikka tämän piti olla vain kevyt harrastus, tämä vei koko naisen. Tuskin enää kuitenkaan kirjoittelisin ilman teitä, vaikka aluksi niin teinkin. Olen tällä hetkellä keskellä kolmea keskeneräistä kirjaa, uusia tuli taas ja tulee niitäkin, joita en ole tilannut. Luen vain, mistä pidän, joten en ole siis kriitikko! Minulla on missio saada kaikki lukemaan paljon, mutta joku tolkku sentään. Minä olen tolkun ylittänyt jo kauan sitten. Keskellä huojuvia kirjapinoja ja monipuolisia ristiäisjärjestelyjä, saatan ottaa lukurauha-aikaa. Nyt olisi ollut party time, mutta pidetään ne sitten, kun minullakin on aikaa. Ja tiedoksi, että olen koko ajan lukenut. Voi silmäparkani. Alussa luin yli sata kirjaa vuodessa, nyt rajoitan jo itse. Satoja kertoja luin aamukolmeen, jopa -neljään. Nyt raja on toinen, vaikka usein pääsen kirjan pariin vasta klo 22. Kun saarelta on asiaa vaikka cityyn, se haukkaa koko päivän. Arvaattekin, että elän murrosta, mutta siihen palataan myöhemmin. Nyt on tämä hetki ja suuri kiitokseni jokaiselle lukijalleni monista visiiteistä♥

Love
Leena Lumi

17 kommenttia:

 1. Onnea Leena ihana , olet sen ansainnut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael rakas♥ Niin...näillä valvomisilla...

   ♥♥

   Poista
 2. Onnittelut! Tämä on ihana blogi :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea sinulle Leena! Onpa blogissasi ollutkin trafiikkia. Kuten Ankikin tuossa sanoi, sinulla on ihana blogi ❤ Aina niin kauniita kuviakin, niin myös nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjarikas elämäni, kiitos sydämellisesti♥ Vähemmän kommentoidaan kuin alkuaikoina, mutta enemmän luetaan. Kiitos♥ No, minulla on muutama hyvä kuvaaja, mm. lankoni ja muutama muu. Rakastan kuvaamista, mutta ostin väärän puhelimen, sillä sen kamera ei huippua. Sama miehelläni. Vanha pokkari taitaa olla paras vieläkin. Olen hyvin visuaalinen ja rakastan kuvataidetta ja huikeita valokuvia♥♥

   Poista
 4. Onneksi olkoon Leena! Olet oikea Mega 💛 Omat sepustukset ovat niin harvakseltaan, että hävettää, ihme että olen edes hengissä, kuvaan kyllä itse, mutta aihepiiri on mikä on. Kirja-arvostelu ja lukujutut ovat hyvin suosittuja ja Sinulla oli ahkera osaava ote heti alusta asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irja Viirret, kiitos sydämellisesti♥ Minäkin kuvaan, mutta ostin väärän 'pelin' joten ei niin näyttäviä. Pidän nimenomaan valokuvaamisesta. Ne ovat suosittuja, mutta eivät lähellekään muoti-, meikki-, sisustus- yms. blogeja. Ehkä olin vain aluksi niin innostunut, mutta olenhan kirjoittanut myös ammatikseni. Mukavaa viikkoa♥

   Poista
 5. Blogisi on huippuhyvä!Sisällytät siihen niin monipuolisesti kirjoja,elämääsi,tapahtumia ja mielenkiintoisia asioita.Kiitos niistä kaikista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuovi Pietilä, kiitos huipusti♥♥ Kirjat ovat ainakin vielä pääosassa, niiden takia valvon ja hankin lääkäriltä tehotippoja, joskus en voi katsoa jotain sarjaa, joskus en tavata ystäviä. Pakko välillä laittaa 'kevennyksiä' jos olen vain ehtinyt ottamaan tai saamaan jostain kuvan. Kokeilisin leipoa niitä salaisen reseptin cookies, mutta en ehdi vielä. Kevään sato on saapunut ja en ole vähään aikaan saanut kirjaa luettua, paitsi Näkymätön tyttö, joka on hyvä sekä dekkarin ystäville että ei niistä niin pitäville. Nyt taisi Jewell lentää jo dekkarien kuumaan ryhmään♥ Ja kirjailija Tamminen sanoo pojalleen, että ei se noin mene:) Hän oikeasti kyseenalaisti minut...Antin omassa kirjassa.

   ♥♥

   Poista
  2. Tuovi Pietilä, tässä: Minä tahtomattani masensin Anttia! No onneksi isä saapuu pelastamaan ja selittää minusta aika oikeinkin näin ruutuaikana:Nyt olemme kuitenkin isän ja pojan kirjeromaanissa ja tällaisen runsassanaisen pitäisi nyt tiivistää joitakin asioita. On helpointa aloittaa siitä, miksi aloin lukea tätä kirjaa: Sain bloggarikollegaltani kuvan sivusta 181, jossa Antti purkaa kauhuaan siitä, että Leena Lumi –blogissa veikataan jo tammikuussa vuoden kirjaksi Johanna Laitilan Lilium regale –teosta. Antti: ”Ei voi jumalauta tammikuussa sanoa, että vuoden paras” ja että ”miksi Niinakin tosta tykkää” ja ”toi on Niinan mielestä siis parempi kirja ku mun” ja ”toi saa nyt varmasti Hesarin esikoiskirjapalkinnon”—Huomaa, että Antti ei kuulu niihin yli kolmeen miljoonaan, jotka ovat ahkerasti blogini sivuja aukoneet. Olen satakuntalais-karjalainen ja kun törmään johonkin todella hyvään/kiinnostavaan/laadukkaaseen/uusia uria aukovaan, minä voin julistaa vuoden kirjan vaikka tammikuussa, mutta itse sitä eniten epäilen, että se voisi olla totta. Miten sitten kävi? Lilium regalesta tuli lukuvuoteni toiseksi paras, mutta oli aika tuskaisaa, sillä Johanna Venhon kirjassa Ensimmäinen nainen painoivat toiset asiat ja Laitilan kirjassa toiset. Molemmat sikahyviä! (Silloin tällöin onnellinen, Gummerus 2020)

   Poista