keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Kiitos te♥ Yli 3,5 miljoonaa kävijää Lumissa♥


 Kiitos kaikille lukijoilleni eli tänään yli 3,5 miljoonaa kävijää ylittynyt! Leena Lumia ei olisi ilman teitä, sillä vastavuoroisuus on toiminnan lähde.  Kun tämän aloitin yli 12 vuotta sitten, en olisi uskonut, mutta kiitollisena ja hämmentyneenä katson vuosia taaksepäin. Tulevaisuudesta en nyt muuta tiedä, kuin yritän lukea rästikirjoja sekä alkaa heräämään puutarhalle. Meillä on vielä paljon lunta, mutta räystäät tippuvat päivisin auringossa sulasta lumesta ja kevät voi tehdä yllätyksen suuntaan jo toiseenkin. 

Arvontakirjat ovat lähteneet viimeistä myöten tänään ja ajattelin lukea erästä kirjaston pikalainaa pois. Ehkä vähän suklaatakin...Ensimmäiset tetenarskut tänään, mutta vielä öiksi sisälle. Saksasta saapuneet jouluruusut on istutettu ruukkuihin ja laitettu kellariin +4 asteeseen ja valotan päivittäin. Niitä ei pääse ihan kohtakaan vielä maahan laittamaan, sillä niin paljon on lunta.

Ihania kevättalven päiviä hitaasti, mutta varmasti saapuvasta viherryksestä nauttien♥

kiittäen
Leena Lumi

26 kommenttia:

 1. Paljon onnea Leena:) Toivottavasti kevät pian jo tulee kunnolla teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos♥ Ja toivottavasti pian saamme ajan, jolloin saavut Suomeen♥

   Poista
 2. Ihana määrä käyntejä blogissa!! <3 On ollut mukava kasvaa tähän blogien maailmaan ja toivon, että tämä jatkuu vielä todella kauan. Kaunista kevättä sinulle!! Mikä on muuten tuo puu/pensas kuvassasi? Olen Saksassa ihmetellyt tulppaaninkukkaisia puita ihmisten puutarhoissa juuri näihin vuodenaikoihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thilda, kun aloitin, oli tarkoitus vain vähän kokeilla...Kiitos♥ Se on kuvattu Saksassa on on aivan mahtava magnolia. Tämä on toukokuulta, mutta taisimme kerran kuvata sen syys-lokakuullakin. Menin tietty heti facebookin Magnolia -ryhmään, jonka nimi on osuvasti Magnolia - hulluus ja intohimo. Kasvatan nyt I-ryhmän magnoliaa täällä Keski-Suomen saarella:) Ei ikinä kasva meillä tuollaiseksi, mutta on onneksi edes vähän kukkinut. Ne ovat todellakin kuin tulppaaneja. Jos jostain syystä muutamme etelämmäs eli likemmä tytärtämme, istutan heti Black Tulip -magnolian, jonka kuvan löydät täältä: http://leenalumi.blogspot.com/2015/05/magnolia-keisarien-palatseista.html //Tähän vuodenaikaan ne eivät kuki, vaan kukkivat sumakit ja niitä löydät matkajutustamme Syysmatka Leena Lumi Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
  2. WAU!! Niin tietysti; Magnolia! Upeaa! En tiennyt, että niitä voi kasvattaa Suomessakin... Minulla on muuten magnolia-teetä, jota en ole vielä malttanut avata. :)

   Poista
  3. Thilda, voi kasvattaa ja on jalostettu ihan Suomen ilmastoakin paremmin kestäviä lajikkeita, mutta ne eivät ole ihan yhtä näyttäviä kuin jalommat ja herkemmät lajikkeet. Oih, sitä en minäkään ole miastanut! Meillä on vain magnoliatapetti ja lakanat:)

   ♥♥

   Poista
 3. Kiitos itsellesi, että olet jaksanut ja viitsinyt ja tietenkin jatkat edelleen! Täällä lännessä alkaa talvi olla jo - ellei takatalvea tule - mennyttä, kaikkialla muuslla paitsi meidän pihalla. Valoa on ja aurinkokin paistaa , en mainitse sanaakaan tomusta enkä klaseista, kyllä ne sitten aikanaan.
  Kevättä ja linnunlaulua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka L., ole hyvä ja kiitos♥ Älä nyt...on aika vähitellen tehdä muutakin: Kerron sitten kun keksin♥ Ihan tosi! Meillä n iin hirveästi lunta, että ei se tuosta vain lähde. Klasit ovat iso ongelma, kun perheessä on kaksi, jotka juuri niihin eivät koskisi. Viime vuonna olin tilaamassa tutulta firmalta apua, no johan tuli hämäläiseen vauhtia. Teimme jaon, jossa hän sai hieman isomman osan. Ei niitä vielä ja sitten kun olet pessyt, tulevat männyn siitepölyt, huoh! Kiitos samoin teille♥♥ (Face on nykyään ihan ikävä, kun ennen näin sinut joka ilta tuosta vain...)

   Poista
 4. Ennen, mikset nyt? Aina mä jotain riipustelen , aikani kuluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka L, blogi on aika hyvin lukemisineen vienyt aikani. Nyt kun vielä pruukaamme käydä Lohjalla auttamassa nuoria remontissa ja sitten on tämä liian iso tontti ja talo, ei jää mitään 'riipusteluaikaa'.

   ♥♥

   Poista
 5. Onnittelut! Ei kyllä mikään ihme, blogisi on todella ihastuttava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anki, kiitos ja kiva kuulla, että koet niin♥♥ näiden kaikkien vuosien jälkeen.

   ♥♥

   Poista
 6. Onnea Leena! Kävijämäärä on hurjan iso. Se on varmasti yksi tekijä, joka edelleenkin innostaa sinua jatkamaan blogia. Blogisi on suuri ilo meille lukijoille! Ihanaa kevään odotusta! Meillä on jo ihan kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli A, kiitos♥ Se voi olla tai ei ole. Tässähän on sekin, että tästä on tullut kuin toinen luonto, mutta liikaa aikaa vievä. Ehkä tämä on addikti ja tunnen niin monia lukijoitani...Ihan hyvin voin ostaa kaksi kirjaa kuukaudessa ja lukea hitaasti ilman kirjoittamisen paineita. Kirjoittaminen vie paljon aikaa, usein juuri parhaaseen liikunta-aikaan ja lukeminen vie iltaöitä. Tätä minä täällä nyt pähkäilen ja pohdin...etenkin kun on tullut lisähaasteita nuorten auttamisesta remontissas, oma puutarhakin tuntuu liian suurelta ja länsirannikolla äiti, 93 vee...Tiedän: Puhuin just äidin kanssa puhelimessa.

   ♥♥

   Poista
 7. Onnea hurjasti kirjojen kuningattarelle <3!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut :)
  Täälläkin räystäät tippuvat keväisesti ja aurinko paistaa melkein päivittäin. Lunta on kyllä vielä aivan riittävästi, jottei totuus unohdu, hehee.

  Viikonloppu lähestyy jo kovasti, joten oikein suloista viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos♥

   Nyt just kuuluu tip, tip, tip...eli 'räystäät tippuvat.' Meillä on vielä paljon lunta.

   Kiitos samoin teille♥♥

   Poista
 9. Onnea Leena sekä kevään iloa ja valoa!

  VastaaPoista
 10. Vau mikä määrä vieraita:)
  Meillä kukkii jo ensimmäinen jouluruusu pälvipaikassa! Ja lumikelloja on nupulla! Ja toisaalla pihalla on vielä lunta ainakin puoli metriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioni, eipä olisi uskonut, kun tätä pikkuharrastusta aloitin. Tarkoitus oli antaa pikkusormi vain, mutta se veikin enemmän ja enemmän. Toki myös antoi! Miten mahdotonta, että myyrät eivät salli minulle lumikelloja!!! Lunta riittää...

   Mukavaa viikonloppua ja pääsiäistä kohden♥♥

   Poista