tiistai 16. toukokuuta 2023

Piippa Mutikaisen taidenäyttelyssä Jämsässä serkun kanssa


 Eilen oli vähän kuin sukukokous, sillä olin serkkuni Annen kanssa Piippa Mutikaisen taidenäyttelyssä Jämsässä. Anne ja Piippa Mutikainen puolestaan ovat pikkuserkkuja ja Piippa taas on sukua miehelleni Reimalle.

Tämä ihastuttava lintukuva, jonka nimi on Seurapiiri, oli lähteä mukaan. Kuvan armoton viehätys on sävyissä sekä jokaisen yksilön erilaisuudessa, joka oli hyvinkin pieni. Taiteilija tuntee linnut, sillä tunnistin niitä yksityiskohdista.

Sipuli. Olen heikkona sipulileihin niin luonnossa kuin kuvissa. Sillä voi olla jotain tekemistä kirjailija Günter Grassin kanssa tai sitten ei. Keittiöni ei tykkäisi tästä yhtään huonoa...


Ensi yönä näen unta, että vaellan kultaisessa metsässä...Maalaus takanani on Aika kultaa muistot. Kiitos Piippa ja toivottavasti pian tapaamme♥ Kiitos serkku monimuotoisesta päivästä aina sinne 'akikaurismäkeläisyyteen' saakka♥

Leena Lumi

"Minun taiteellisen työskentelyni keskiössä on ihminen, luonto ja ihmisluonto."

- Piippa Mutikainen -

6 kommenttia:

 1. Taidenäyttely ja serkkutapaaminen!

  Taidegraafikko Pentti Kaskipuron tauluissa on sipuleita, juureksia ja leipää. Ehkä tunnet Kaskipuron töitä.

  Hyvää helatorstaiviikonloppua sinulle ja Reimalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, no älä muuta sano! Valettavasti en tunne. Taidekirjat, joita olen blogiini tuonut ovat sen sijaan tuttuja töistään/henkilöltään.
   Kiitos samoin teille♥♥

   Poista
 2. Taide tekee ihmiselle hyvää ja näyttelyissä käynti virkistää. Linnut, sipulit ja kultainen metsä, nuo kuulostavat vaikuttavat jo sanoina ihanilta asioilta, saati sitten paikanpäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, niin samaa mieltä! Ne ja kaikki ne muut. Laita Piipan nimi muistiin♥♥

   Poista