maanantai 12. marraskuuta 2018

Lumenevalopisarat ovat kasvoille taikaa! Meikkivoidesalaisuuteni....


Harmaa marrasmaanantai on täynnä hyvää happea, mutta toiset saattavat kaivata hohtoa ja kimallusta, johon eivät marraskuussa luontaisesti yllä. Siksi nyt kirjablogissani kaksi 'juttua', jotka olen löytänyt lähiaikoina. Otan Rosy Dawnista omat kuvat heti kun olen saanut entiset pullot loppuun eli vain kaksi-kolme pisaraa ja edullinen meikkivoiteesi nousee ihan uusiin sfääreihin!Nythän collageeni on ihan muotijuttu. Sitä on jauheena, jota liotetaan veteen etc. Olen itse jo ennen suurta buumia alkanut käyttää tohtori Tolosen Collagenia, joka sisältää karnosiinia, sinkkiä ja biotiinia. Luvataan hyvinvointia iholle, hiuksille ja kynsille. Yrittänyttä ei laiteta. Tabletti on iso, mutta sen saa ihan taittamalla kahtia ja on sitten helppo niellä. Collageenin väitetään muuten auttavan myös nivelkipuihin...

Valopisaroita! Näin Sokoksen mainoslehtisessä pienen pullon, jossa luki valopisaroita ja kun aloin tarkemmin lukea, tajusin, mitä voi tehdä Lumenen tuotteella Instant Illuminazer, sävy Rosy Dawn. Menossa on erittäin kevyt ja edullinen meikkivoide. Kun puristan kaksi kertaa kämmenelle tuota edullista meikkivoidetta ja tipautan mukaan 2-3 pisaraa pipetillä tätä tuotetta riippuen mitä on ohjelmassa, edullinen meikkivoide nousee uusiin sfääreihin ja iho alkaa hohtaa. Kasvot ovat kuin reippaan kävelylenkin jäljiltä ja harmaa, väsynyt matta on kadonnut. Katse on kuin reippaan kävelyn jäljiltä, mutta voihan sitä suoda itselleen pari pisaraa hohtoa purkista jo ennen mihinkään lähtöä. Sokoksen kuvastossa loka-marraskuu tämä tuote näkyy olevan vielä tarjouksessakin.


Hohtoa viikkoosi!

Leena Lumi

PS. Elämäni ensimmäisen kerran todella kerroin firmalle tuotteesta, johon olen ihastunut ja se menee näin:
5/5 tähteä.

Hohtoa iholle on kuin taikaa!

Olen nyt noin puoli vuotta käyttänyt Lumene Illumination Nordic niin, että ensin otan kämmenelle Lumenen meikkividetta Skin Feels Good ja sitten tipautan mukaan muutamia valopisaroita ja sekoitan. Levitän taikaa kasvoilleni ja tulos on parempi kuin minkään tyyriimmän meikkivoiteen ja vakuutan kokeilleeni ja käyttäneeni. Seuraavaksi vaihdan vain sävyyn Rosy Dawn sillä olen siinä vähän ruotsalainen, että pidän hehkusta, joka on kuin reippaan lenkin jälkeen. Täydellinen tuote♥ Blogini sivupalkissa oikealla on kuvakin, ja siitä voi nähdä ja jutusta lukea miten intona olen tähän tuotteeseen. Edellinen meikkivoiteeni oli ns. glow -tuote, mutta sairaan tyyris: Nyt säästyy rahaa vaikka reissuun ja tulos on jopa parempi kuin ennen.

20 kommenttia:

 1. Pidän Lumenen tuotteista, joten valopisaroita voisi kokeilla. ✨
  Juuri esittelin postauksessani Oxford streetin joulutrendejä, ja sielläkin kimallus on koristelussa kova sana. 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, hemmottelua itselle!

   Oih, tulenpa kurkistamaan! Saavuin just metsälenkiltä, jossa kevyttä sadetta ja paljon pisaroiden kinmallusta.

   <3

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Valonpisaroita kyllä tarvitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, ole hyvä<3 Valokynää arkiarkeen ja tätä muuhun menoon. Jo cityyn, laitan valopisaroita:)

   <3

   Poista
 3. Hohtoseerumi alkoi heti kiinnostaa, kuulostaa juuri tarpeelliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, sitä on meikkivoiteita, jotka glow, mutta ne ovat ainakin minulle olleet tyyrimmästä päästä eli yritin tässä iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Vain pari tippaa tätä meikkivoiteen joukkoon tai voi käyttää myös päälle varovasti ettei tule liikaa.Me olemme hohto lumeen asti!

   <3

   Poista
 4. Hyvältä kuulostavat molemmat tuotteet, ja valopisaroitahan tarvitaan marraskuussa normaalia enemmän;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, Collagenia olen käyttänyt jo kauan. Valopisarat oli löytö loka-marraskuun Sokos-lehdestä ja huomasin, että myös Tiia on löytänyt saman tuotteen.

   Poista
 5. Uskon näiden molempien tuomaan hehkuun iholla. Lumenen tipat on kymppi ja kollageeni tehoaa 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, samoin. Kollageenia olen käyttänyt jo jonkin aikaa. Huomasin, että Tiiakin oli fanittanut valopisaroita.

   Poista
 6. Valonpisaroita keho kyllä huutaa. Ja hiukset on ohentuneet ja ankeat. Yritin jo piimaxia, mutta en huomaa siitä olevan mitään apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, kaksi pisaraa tätä pisarointia riittää:) Minä käytin Piimaxia kauan, mutta nyt siirryin jo jokin aika sitten tähän Tolosen Collageniin.

   Poista
  2. Hiukset lähti minultakin pari vuotta sitten. Söin piimaxia ja ei auttanut. Sitten lähti unet ja piti mennä lääkäriin. Lääkäri totesi että jaahas taitaa olla selvät vaihdevuosioireet rouvalla. Menin labraan ja selvisi että etrogeenit oavat laskeneet. Sain estrogeeniä pillerinä. Nukun hyvin ja hiukset olen saanut takaisin.

   Poista
  3. Anonyymi, ei se kovasti autakaan.Söin sitä lähinnä kynsieni takia, sillä harrastan isoa puutarhaa ja kynnet kovilla, vaikka yritän aina muistaa puutarhakäsineet. Tyypilliset oireet vaihdevuosiin, jotka minullakin kaikki jäivät taakse 'kiitos estrogeenin'.

   Poista
 7. Valonpisarat eivät olisi yhtään pahitteeksi täälläkään! Kiitos vinkistä. Kaikkea hyvää viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiu, vielä tarjouksessa:) Ole hyvä. Kiitos samoin!

   Poista
 8. Kiitos vinkistä. Jatkuva huono sää koettelee niveliä.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kimallusta ja juuri tuo Lumenen valopisara Rosy Dawn antaa ihan mielettömän kauniin hehkun.

  Ihanaa päivää Leena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, tosi on. Huomasin, että sinäkin mainostit tätä, mutta minulla oli pisarapullo jo sitä ennen. Olisin tullut eilen kommentoimaan, mutta en löytänyt sitä juttuasi, vaikka kuinka rollasin: Olet niin ahkera kirjoittaja! Juurit tämä Rosy Dawn♥ Tätä taas sillä lounaalle cityyn:)

   Kiitos samoin sinulle Tiia♥

   Poista