torstai 4. kesäkuuta 2009

MAMMA MIA: THE WINNER TAKES IT ALL


Omistan tämän kylmän sadepäivän yllätyksen Armaalleni, mutta ilon jakaminenhan vain lisää iloa, joten olkaa hyvät te kaikki lukijani:




Rakas, tässä, ole hyvä: Kreikka, meri, aurinko, tuuli, tunteita, Meryl Streep ja hieno Abba biisi!

8 kommenttia:

  1. Ennenkuin armaasi ehtii kommentoida niin sanon tässä ekana, että tämä on ihan yliveto - nappi suoritus Meryliltä Mamma Mia-elokuvassa. Muistan, että itkin leffateatterissa ja itkin nytkin kun katsoin tämän.

    Ja tuo kuva: Meryl säteilee! Mitä vanhemmaksi hän tulee, sen kauniimmaksi hän muuttuu, hän ihan hehkuu aikuisen naisen ylvästä kauneutta, lähes kuninkaallista ylväyttä!

    VastaaPoista
  2. Sama täällä, kun avasin linkin, lähtivät puroset liikkeelle...

    Tuota säteilyä ei myydä purkeissa, sitä ei saa rahalla, se tulee sisältä ja kertoo janosta elämään, ilosta ja innosta asioihin...

    VastaaPoista
  3. Meryl onkin ihana! Olen nähnyt Mamma Mian Broadway versiona New Yorkissa, joten tuota elokuvaa en ole nähnyt, kun tarina oli niin tutussa muistissa vielä.

    VastaaPoista
  4. Jael, sullahan oli sitten tosi hieno kokemus Nykissä. Onhan live aina live. Siis en minkään oopperaa televisiosta vaan livenä. Ystvämme kävivät kokemassa cats -musikaalin Lontoossa. Toisaalta fanitan kyllä leffoja, mutta en kirjojen ksutannuksella, mutta ne toisinaan täydentävät toisiaan.

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Päämies meni sanattomaksi, mutta kuitenkin haluaisin sanoa että… jukra. :-)

    VastaaPoista
  6. No niin...taidanpa opetella laulamaan tämän kuin Meryl;-, mutta sitten vain Kreikassa - laulan.

    VastaaPoista