perjantai 14. lokakuuta 2011

Ruokakirjat Leena Lumissa


Tämän kuvan alle tulevat keittokirjat, jotka olen tehnyt Leena Lumiin 2009 alkaen. Mukana ovat myös jouluun liittyvät kirja, joissa paljon reseptejä. Tällä tavalla ne, joita kiinnostavat vain keittokirjat, löytävät helposti omansa. Eikä tarvitse muistaa edes hakusanaa, sillä tämä menee oikeaan palkkiini.


1.  Herkuttele huoletta - GI-ruokaa juhlahetkiin

2.  Kiehuu! - Uusi suomalainen keittiö


3.  Taivaallinen munakoiso

4.  Tapas

5.  Edustuskeittiö - Linnan juhlista kodin kutsuille

6.  Sienionni

7.  Kausiruokaa kasviksista - 40 ruokaideaa kotimaisista aineksista

8.  Hyvän olon keittiö - Reseptejä ruoanlaittoon ja hyvinvointiin

9.  Gluteenitonta ruokaa koko perheelle    Jo 2 213 on ollut kiinnostunut tästä kirjasta!  9/2015




10. Sata soppaa


11. Syksyn makuja

12. Metsän makuja



13. Tee itse Herkulliset Hillot, hyytelöt ja marmeladit

14. Isoäidin hillokirja

15. Suuri nuudelikirja - yli 100 herkullista reseptiä Kiinasta, Japanista ja Kaakkois-Aasiasta



16. Grilli kuumana

17. Helppo japanilainen keittiö - Makumatkoja Japanin rikkaaseen ruokakulttuuriin

18. Risotto  

19. Lahjoja keittöstä - 100 vastustamatonta lahjaa kaikkiin tilaisuuksiin

20. Karjalainen keittokirja


21. Hienoja kalaruokia - Omega 3 ja veden herkut

22. Mustikka, ruis ja rypsi - Voimaruokaa Suomesta



23. Meillä on joulu

24. Maailman parhaat kasvisruoat  Jo 1 881 on ollut kiinnostunut tästä kirjasta!  9/2015

25. Suomalaista voimaruokaa (vuoden 2011 paras ruokakirja!)

26. Perinteistä joulupöytään

27. Ranskattaret eivät liho Keittokirja

28. 500 Välimeren maiden ruokaa

29. Sikke Sumari: Sikke - Ruokaa rakkaudella   Jo 6 069 on ollut kiinnostunut tästä kirjasta! 9/2015 //   7/2016  7 309

30. Lisa Lemke: Grillatun kera

31. Christer Lindgren: Stadin klassikot

32. Sanna Pelliccioni - Loviisa Kangas: Punajuuri - Ruokaohjeita ja ideoita   Jo 2 692 on ollut kiinnostunut tästä kirjasta!  9/2015// 3 012  7/2016

33. Mauri Kunnas: Tassulan iloinen keittokirja 

34. Mauri Korhonen ja Tatu Lehtovaara: Sienet ja sieniherkut

35. Tatu Lehtovaara: Kesän grilliherkut


36. Alén, N.Thieulon, Linnamäki, Angelov, Backström, I. Thieulon: Muru


37. Antti Uusitalo, Kari Aihinen, Sami Repo: Matkalla huipulle

38. Caroline Hofberg, Tia Borgsmidt: Runsaat salaatit


39. Lisa Lemke: Syödään porukalla


40. Ruokatoimittajat: Kakkujen kuningattaret  Jo 1 545 on ollut kiinnostunut tästä kirjasta!  9/2015 // 7/2016  1 827 // 5/2017 2 059



41. Ingrid&Pelle Holmberg: Herkkuja sienistä - Sieniruokia arkeen ja juhlaan




42. Gaby Dalkin: Kaikki avokadosta - 80 herkullista reseptiä




43. Fredrik Eriksson: Silliä ja silakkaa - Perinteiseen tapaan ja uusin vivahtein




44. Ulla Liukkonen, Helena Lylyharju, Kari Martiala: Karjalainen keittiö - Uusia tuulia perinneruokiin 




45. Paula Ahlsén Söder&Susanne Hallmann: Kanaa arkeen ja juhlaan 


46. Berglund, Heinimäki, Rinta-Huumo, Vahtera: Ruoasta viiniin - Makumatka Euroopan halki



47. Kaisa&Aleksi Kuokka: 24 askelta jouluun




48. Ulrika Davidsson: Keittokirja 5:2  (Karisto 2014)




49. Tommy Myllymäki: Parhaat kastikkeet (Minerva 2014)




50. Verna Kaunisto-Feodorow: Reseptien aarteet - Sukupolvelta toiselle (Gummerus 2014)




51. Hannah Miles: Juustokakut - 60 suussasulavaa leivonnaista (Gummerus 2014)




52. Katja Palmdahl: Kantarelli ja kumppanit (Moreeni 2014)




53. Kari Martiala&Helena Lylyharju: Lapin makuja (Karisto 2014)




54. Teresa Välimäki, Johanna Lundholm: Hyvää joulua (WSOY 2014)




55.  Åsa Swanberg: Talven makuja (Vinterns goda, Otava 2014, suomennos Jaana Iso-Markku)




56.  Ulla Liukkonen, Helena Lylyharju, Kari Martiala: Ajatusta arkiruokaan! Herkkuja rippeistä




57.  Sandra Boart&Karolina Ehrenpil: Ripaus sokeria (En nypa socker, Mäkelä 2015, suoemennos Laura ja Olga Jänisniemi)




58.  Kari Martiala, Helena Lylyharju: Kesäruokaa paratiisista - Havaijilaisia herkkuja kotikeittiöön (Karisto 2015)




59.  Jarmo Österman: Koirakokin parhaat reseptit (Docendo 2015)




60.  Pål Karlsen: Suuri herkkutattikirja (Steinsoppen. Vill av natur, Minerva 2015, suomennos Jutta Jarvansalo)




61.  Tiia Koskimies: Suomalainen puurokirja (Minerva 2015)




62.  Jari Lahdenoja, Aleksi Lahdenoja, Miikka Väisänen: Copas y Tapas erilaisia tapoja (Bazar 2015)




63.  Paavo Halonen, Antti Kauppinen, Ulla Kokki: Armas aika. Intohimona joulu  (S&S)




64.  Ulla Karlström&Cecilia Lundin: Vastapoimittua. Ota talteen marjat, hedelmät, sienet ja vihannekset  (Recept och metoder för at ta vara på frukt, bär, svmp och grönsaker, Minerva 2016, suomennos Jutta Jarvansalo)





65.  Tatu Lehtovaara: Grillimestarin kasvisherkut (Minerva 2016)



66.  Michelle Keogh: Terveellistä ja hyvää kotikuivurista. Kaikkea hedelmänauhoista juuressipseihin (Dehydrating at Home. Getting the best from your dehydrator, from fruit leathers to meat jerkies, Minerva 2016, suomennos Anna Maija Luomi)



67.  Tiia Koskimies: Parhaat piirakat. 50 suolaista ja makeaa herkkua kotikeittiöstä (Minerva 2016)



68.  Jennie Gillander: Veneruokaa. Makunautitnoja koko kesäksi (4 veckor på sjön. God mat i båten, Minerva 2016, suomennos Anna Maija Luomi)




69.  Kati Jaakonen, Marjo Kauppila: Supersmoothiet mangosta mustikkaan (Readme.fi 2016)



70.  Helena Lylyharju&Kari Martiala: Parasta kalasta. Klassikkoruokia Suomesta (Karisto 2016)



71.  Christin Geweke: Juustokakkuja ♥ rakkaudella (I love Cheesecake, Minerva 2016, suomennos saksan kielestä Maiju Lempinen)



72.  Catherine Gerbod: Herkuttele perunoilla. Ranskalaisen keittiön 100 parasta reseptiä (La pomme de terre en 100 recettes, Minerva 2016, suomennos Mirkka Santala)



73.  Tiia Koskimies: Syksystä jouluun. Joka kodin opas juhlakauden valmisteluihin (Minerva 2016)



74.  Teresa Välimäki&Johanna Lindholm: Hyvää joulua (WSOY 2016)



75.  Mia Gahne: Parhaat kesäsalaatit (Somriga sallader. Röror,grillat och annat gott, Minerva 2017, suomennos Anna Maija Luomi)



76.  Paavo Halonen, Antti Kauppinen, Ulla Kokki: Armas aika Nautiskelijan kesä (S&S 2017)



77.  Tiia Koskimies: Juuri näin Uusi suomalainen juureskeittokirja (Minerva 2017)


78.  Jaana Virronen: Borssia ja šarlotkaa Maukasta ruokaa venäläiseen tapaan (Atena 2019)


79.  Jonna Vormala: Keitto Keittokirja (Otava 2022, kuvat Suvi Kesäläinen)

Guten Appetit!