perjantai 25. maaliskuuta 2016

Hyvää pääsiäistä ja Omaa Aikaa!


Ulkona näyttää ihan pitkäperjantain säältä eli sataa räntää. Kaiken alla kuitenkin kevät tekee varmaa tuloaan ja köynnöshortensioiden silmut jo pullistelevat täällä Keski-Suomen saarellakin. Urheasti tetenarissit jäävät jo yöksi ulos.


Huomatkaa, että kevätarvontani  osallistumisaika jatkuu vielä ja sinne on tullut nyt yhdeksi palkinnoksi Oma Aika -lehden vuosikerta. Luin tätä huhtikuun numeroa parisen tuntia, joten oli paljon kiinnostavaa asiaa.

Toivotan pysähtymistä, toivotan lepoa, toivotan lukuiloa, toivotan läsnäoloa sekä


tietenkin paljon suklaamunia!

kevään toivossa
Leena Lumi

54 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Valokuvasi ovat niin kauniita, että tajuan meidän kotimme olevan vailla pääsiäistä. Täytyy suunnata huomenna suklaamunaostoksille ;-)

  Oikein ihanaa pääsiäistä teille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos, mutta kyllä sinä tiedät, että meillä on aina joku vaiheessaan eli ei mitään panoraamakuvia. Nyt tosissani unelmoin uudesta sohvasta! En ole mikään iso pääsiäisfanittja, mutta nyt olemme pitkästä aikaa kotona, joten kukkia hankin vähän joka lähtöön ja mielettömästi suklaamunia. Onneksi meidän nuoret saattavat tulla ensi viikolla, joten en tohdi pudota noihin sokeripommeihin, jätän heille. Maistoin kyllä jo muutaman...

   Kiitos samoin teille<3

   Poista
  2. Hehee, vai ei mitään panoraamakuvia ;-). Minä unelmoin uudesta matosta, mutta minulla ei ole mitään ideaa minkälainen, kunhan olisi iso.

   Ihanaa että teidän nuoret tulevat kylään. Parastahan se onkin kutsua suklaansyöntikavereita, ettei kaikki mene yksin omaan suuhun <3

   Poista
  3. Birgitta, kun sohva on nyt ihan out ja mattokin saisi olla toinen. Minulla on sama juttu, että 'sen pitää olla iso'.

   Nuorilla on varaa syödä vaikka mitä, sen vielä muistaa, kun sitä sai tehdä. Nyt pitäisi elää kuin kursaillen...Tää on niin väärin!

   Poista
 3. Olkoon teidän perheenne pääsiäinen ihanaa rauhallista yhdessäoloa. Tuokoon se jaksamisen virkeyttä arkeenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, kiitos samoin teille<3

   Sitä nyt kaivataan, sillä yllättävä ja traaginen viesti eilen.

   Poista
 4. Ah, nuo ovat juuri niitä suklaamunia, joista minä tykkään. Sinulla on oikein kauniita pääsiäiskuvia Leena :) Ihanat nuo kynttilät, olen vienyt joskus niitä tuliaisiksi pääsiäisen aikaan.
  Meidän koristeet ovat hiukan hukassa jossakin laatikossa, koska meillä oli kesällä remppa, mutta yksi tipu löytyi. ostin sitten uudet pöytäliinat ja keltaisia tulppaaneja sekä narsisseja ja ulkoa löytyi pajunkissoja. Pääsiäinen voi alkaa :)
  Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa Leena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, juu, nämä ovat niitä, jotka monena vuonna ovat loppu jo pääsäisviikolla: Nyt vähän varauduin eli monta pussia on avaamatta. Kiitos<3 Ostaisin niitä lisää, mutta en ole enää löytänyt.

   No, meille ei tule nyt pieniä lapsia, joten ei ole rakentanut esim. pääsiäsipuuta. Vain kukkia, suklaamunia ja paljon hyvää ruokaa. Meilläkin on keltaisia tulppaaneja ja kuvasin niitäkin, mutta en saanut kuvia oikein onnistumaan. Omenapuunoksia on maljakossa tekeytymässä.

   Kiitos samoin sinulle Mai<3

   Poista
 5. Hyvää ja herkullista Pääsiäistä Leena. Ilman mitään huonoa omaatuntoa ja herkkulakkoja.

  VastaaPoista
 6. Leena sydämellistä ja herkullista pääsiäistä, tiedän että teillä tulee olemaan suussasulavat pääsiäisherkut tarjolla. <3

  VastaaPoista
 7. Hyvää, rentouttavaa pääsiäistä! Nuo "linnunmunat" ovat niin parhaita.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Katja <3 Linnunmunia on vielä monta pussia jemmassa:)

   Poista
 8. Herkullisen kauniit pääsiäiskuvat!
  Iloista pääsiäisen aikaa!


  VastaaPoista
 9. Moi,
  Kauniita pääsiäisvalokuvia. Nuo kynttilät ovat aivan ihanat!! Saako tuollaisia vielä jostain? Pääsiäisenä pitäisi juuri rauhoittua ja olla perheen kanssa, pois kiire. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät tämän, eivätkä juoksentele kaupoissa pyhinä. Kaikkea ei todellakaan saisi alistaa kulutushysterialle!!
  Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäistä teillekin!!
  Lämpöisin terveisin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos<3 Ne ovat, mutta kun en ole niitä enää löytänyt, en raaski kauaa polttaa. Käyttökäytössä tavalliset keltiaset munakynttilät. Noita voi saada: Leikkasin sen mainoksenkin irti, missä oli se paikka, mutta nyt se on hukassa: Arvaa, että harmittaa. Se saadaan lukea sitten pääsiäisen jälkeen. Ennen meitä ei päästettu pitkäperjantaina edes ulos:)

   Kiitos samoin teille<3

   Poista
 10. Ihanaa pääsiäisen aikaa Leena♥

  Meilläkin on hieman toisenlainen pääsiäinen tällä kertaa. Huomenna auton nokka kohden eteläistä Suomea, joten eipä paljoa ole pääsiäiskoristeluja tullut laitettua.
  Kyllä noita pieniä linnunmunia kylläkin on! Miten se käsi vahingossa niin usein astiaan meneekään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Minttuli♥

   Sama täällä: Olemme pitkästä aikaa kotona ja te taas lähdette. Nautit nyt valmiiseen pöytään pääsystä.

   Juu, kunniitä tuohon Lokerovatiin kataa, niin aina sormi, tuhma sormi, käy niitä sieltä napsimassa...

   Poista
 11. Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä! <3 Ilma ei ole mitä parhain, mutta ensi viikoksi on luvattu hyvää ilmaa ja päästään nauttimaan vapaista koko perhe kun mieskin lomailee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Jenni<3 Ei ole, mutta tämä räntä tekee tietä keväälle. Ihanaa lomaviikkoa teille!

   Poista
 12. Kaunista pääsiäisaikaa, Leena! <3

  VastaaPoista
 13. suklaamunia - mutta ei paljon, mämmiä toki. Kohtuullista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, meillä osa isommista suklaamunista meni jo virpojille, silti on vielä, mutta nuoriso syö ne. Toki mämmiä ja kuohukermaa.

   Kiitos samoin sinulle Hannele<3

   Poista
 14. Ihanaa pääsiäistunnelmaa teillä. Tiedätkö, en ole syönyt vielä yhtään suklaamunaa (jotain "hyötyä" laktoosivaivasta), mut on tuolla mignon-muna odottamassa. Ja pääsiäisrakeita on kyllä syöty.

  Rauhallista, kotoista ja ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kiitos<3 Ei kai noissa 'linnunmunissa' laktoosia ole...Migoon onkin ihan superhyvää.

   Kiitos samoin sinulle!<3

   Poista
 15. Levollista ja rentoa pääsiäisen aikaa!
  Jos haluat kurkata meidän Namibian tunnelmiin, lauantai-iltana klo. 21.30 näkyy AlfaTV:llä,kanava 15, meidän dokumenttimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Eeviregina<3

   Haluamme: Laitoimme tallennukseen, sillä huomenna tulee vieraita. Kiitos vinkistä!

   Poista
 16. Kaunista ja valoisaa pääsiäisaikaa, huomenna paistaa ja trullit lentävät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Plaza de Mustis!<3

   Oi, niinkö on luvattu. Olin eilen jo vähän puutarhahommissa, sillä hankine välit ovat sulana ja kaikenlaista kivaa puuhaa. Olin itse viimeksi trullina Kaskisissa kauan sitten...

   Poista
 17. Varmasti kiva lehti. Ihan kateellisena katsoin, miten hyvältä, freesiltä ja hoikalta Taavitsainen tuossa kansikuvassa näyttää. Muistaakseni olen hänen kanssaan samaa vuosikertaa. Itsellä kun on ihan rähjäinen ja ränsistynyt olo.. Huoks! Uneton yö jälleen.. Noh, sori tämä öinen ruikutus.. Mukavaa pääsiäistä, Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu,erittäin hyvä lehden kansi. En tunne Taavitsaista mistään, mutta luin jutun ja hän kertoo siinä mm. diabetksestään ja muusta elostaan eli on tangolaulaja: Valaistuin:) Hän näyttää tosi hyvältä ja niin takuulla sinäkin! Lehdessä on paljon muutakin kiinnostavaa juttua eli tuli luettua pari tuntia, mikä on minulta lehden kanssa aika harvinaista.

   Kyllä se tästä...Minä kärsin unettomuudesta just keväisin, siksi sanonkin aina syyskesää onnenajakseni. Mutta kohta aion innostua kunnolla puutarhailusta. Saa ruikuttaa ja Oma Aika -lehti 4/2016 tarjoaa neuvoja mm. unettomille.

   Kiitos samoin sinulle Satu!<3

   Poista
 18. Kaikkea ihanaa samoin myös sinulle ❤️

  VastaaPoista
 19. Hyvää pääsiäistä Leena ja sopivasti taikoja.

  Ostin mignon-munia, en muistanut, että ne on niin makeita ja mitäänsanomattoman makuisia. Roskiin meni. Luin eilen Fraun, mutta ei siitä vielä enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos samoin Omppu!<3

   R. pitää niistä kovasti:) Onkohan ne huonontuneet...Oooh, nyt jännitän, mitä kirjoitat Frausta!

   Poista
 20. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle Leena! Kamarissani on sinulle onnenaiheinen haaste <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Katja!<3

   Kiitos, haaste otettu vastaan<3

   Poista
 21. Oikein ihania pääsiäispäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
 22. Niin tunnelmalliset kuvat kotoasi.
  Toivotan Sinulle ja rakkaimmillesi lempeää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, kiitos.

   Kiitos samoin Sinulle ja perheellesi<3

   Poista
 23. Kaunista pääsiäisviikonlopun jatkoa, Leena! <3 Ja ihania kuvia sinulla! Nuo pienet linnunmunat ovat ihan parhaita nameja - ja niin petollisia, sillä kun ottaa yhden, syö koko pussillisen. :D Ja ikävä kyllä niitä saa nykyään joidenkin kauppojen irtokarkkilaareista ympäri vuoden. Arvaat varmaan, että on mahdotonta vastustaa, muulloinkin kuin pääsiäisenä... :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sara!<3 Kiitos<3 Ihan olen niidne edessä alistunut:) Et olisi kertonut...en teinnyt:) Illalla otan pari ja sitten kirja käteen ja petiin. Vähän ajan kuluttua noudan pari lisää ja sitä rataa...: Hirveä ennuste!

   <3

   Poista
 24. Ihanaa pääsiäisen loppupuoltakin Sinulle <3 Nuo minisuklaamunat on ihan parhaita! Ne on niin nätin värisiä ja tosi hyviä, kaikki tuli syödyksi jo toissapäivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Tiina!<3 Suorastaan vaarallisia:) Mikä parasta ne ovat myös niin linnunmunien näköisiä, että alta pois. Minulla on avaamattomia pusseja, sillä seuraavana viikonloppuna tulevat seuraavat syöjät.

   Poista
 25. Hyvää pääsiäisen aikaa! Lueskelin taaksepäin sivujasi. Olen löytänyt lukemisen ja uuden sivun elämässäni. Täältä saa hyviä vinkkejä,kiitos. Sydänmagneetin luin tässä lomalla. Mielenkiintoinen oli. Sirkka Santapukin kirja Oivallus on myös antanut paljon uusia ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valloittava valkoinen, kiitos samoin!<3 Telepatiaa: Ei ole kauaa kun kävin sinulla katsomassa mitä kuuluu. Kiva kuulla, ehkä nyt ehdit jo lukea enemmänkin:) Sydänmagneetti on enemmän kuin voisi olettaa. Minä luen nyt kummituksista ja etiäisistä...

   Aurinkoa!

   Poista
 26. Ostin muuten itsekin tuon Oma Aika lehden ja mietin, että onpa lehti, joka sopii tämän ikäisille. Ihania ja pysäyttäviä juttuja. Ehkä eniten kosketti se muistisairausjuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, edellinen numero oli yhtä paljon tarjoava eli hyvä draivi. Oma Aika jo pitää sisällään jotain ihanaa...

   Miten sattuikaan, minä äänestin sitä lehden parhaaksi jutuksi!

   Poista