torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskakku - Minttulin

Kohtasin tämän ihanuuden Minttulin blogissa ja haluan jakaa sen kanssanne. Sikken kirjassa Sikke - Ruokaa rakkaudella, halusin keskittyä leivonnaisten sijaan ruokiin, joista itsekin jotain ymmärrän, mutta pitäähän pääsiäisessä olla makeaakin, joten olkaa hyvät ja kiitos Minttuli♥

*****

Ruokareseptit Leena Lumissa

kuva Minttuli

PS. Palaan vielä toivottamaan pääsiäistä, mutta nyt on juuri muuta...

23 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttä Minttulin tekemä pääsiäiskakku:)

    Mukavaa kiirastorstaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanne, eikö vain. Ja mahtava stailaus...

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  2. Kiitos Leena linkityksestä! Onhan siinä pääsiäisen väri maailmaa
    Terveisiä täältä mansikkamaiden läheltä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, ole hyvä: Ilo on minun ja lukijoiden;-)

      Oikein näyttää pääsiäiseltä.

      Terveisiä täältä Alvar Aallon huvilasaarelta♥

      Poista
  3. Oih, nyt pistän dieetit nurkkaan ja ryhdyn herkuttelemaan. Rahkapullia on ainakin pakko saada ja tämä kakku olisi epäilemättä vaivansa arvoinen! Hyvää ja herkullista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mine, ehdottomasti nyt herkuttelemaan!

      Lisäsinkin blogissani olevat rahkaupullat ihan sinun innoittamana. Kiitos vinkistä!

      Minun mielestäni kaikki rahkaherkut pitäisi maailmasta kieltää, sillä...;-)

      Poista
    2. Ei kieltää, mutta jos ne voisi aika ajoin sulkea meidän tavoittamattomiin:). Ei vaan, rahka on sallittu herkkuni arjessakin. Vedän marjarahkaa monta kertaa viikossa. Ilman sokeria. Mutta odotas kun teen niitä rahkapullia. Kukaan muu ei niistä piittaa, mikä on hyvä. Syön yhdeltä istumalta ainakin viisi. En tiedä mitään parempaa leivonnaista:). Siinä on syy, miksi meillä leivotaan rahkapullia vain pääsiäisenä. Ja miksi pääsiäisen jälkeen dieetti on taas tarpeen. Lepoa sinulle, sinä väsynyt.

      Poista
  4. Ahaa, nyt minä ehkä tiedän mitä (muun muassa) saan pääsiäisenä. ;)

    Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle, Leena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kyllä sun kelpaa! Ennen mekin mentiin aina Luvialle eli minun kotiini pääsiäiseksi, mutta Olga ei jaksa enää, vaikka olemmekin aina huilanneet Orivedellä. Oikein vanhalle koti on paras paikka.

      Kiitos samoin sinulle ja maistumisiin!

      Poista
  5. Mämmiä olen tainnut syödä melkein koko ropon... Rahkaa mielellään syän sitruunalla maustettuna hedelmien kanssa, nami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, arvaa onko meillä syöty mämmiä;-)

      Rahka on minulle herkuista suurin...Syön mitä vain, kun siinä on rahkaa. Pitäs vähän osata jarrutella...

      Poista
  6. ...(\(\..♥../)/)
    ..( '.')....('.' )
    o(_")").(“(“_)o
    ”˜˜”*°•. ˜”*°••°Happy Easter!!!

    Maud
    Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack det samma!

      You have so very many wonderful temptations in your blog...

      Poista
  7. Arvaas mitä,tuo on klassinen lemon maringue pie,jota tekee lempikahvilani Sugar Dadddyn omistaja Gideon aina välillä.Hän tekee sellaisia isoja pitkulaisia ja sitten ihan pikkuisia,neliön muotoisia,ehkä kaksi suupalaa.Ja sellaisen söin tänä aanuna siellä kahvini kanssa,ja voi että se oli hyvää! Joskus välillä suon itselleni tuon ilon;se on niin pieni ja Gideon tekee niitä niin harvoin.,,,,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, sinä olet kuin tosi ammattlainen ruoan kanssa, keittiön nero!

      Kun syöt hyvää, syö paljon ja intohimolla ja sitten piiiiitkä paussi;-)

      Poista
  8. Just niin;D Muuten,ne lammaskoirat siellä kibutsilla toivat mieleen Olgan,vaikka olivatkin valkoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet sinä Keittiönero!

      Niin...Olgan karva on nykyisellään niin paksua, että...Se alusvilla ei enää irtoa kuten nuorempana. Se valkoisuus niissä oli kaunista, jos ei sitten muutu myöhemmin keltaiseksi. Tuli mieleen joku ranskalainen tv-sarja...Sebastian jotain...

      Poista
  9. Jael, juu, kiitos, juuri se! Se meni kauan ja oli hyvä.

    Käytiin extempore Bessun & co kanssa syömässä Viherlandiassa. Jälleen niin herkullista...Sain Lounaspassin eli joka kymmenes lounas on ilmainen;-)

    VastaaPoista
  10. Tää on mahtava kakku! Eräs suosikkeihini kuuluva. Se on kauniskin. Nuorempana ja leipomuksia enempi harrastavampana tein sitä pääsiäisen lisäksi muulloinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita, sinähän ihan yllytät minua;-) Se on kaunis kuin taulu!

      Minä leivon vähemän, mutta tuntuu, että laitan ruokaa koko ajan...tai ainakin ajattelen sitä.

      Poista
  11. Ihanalta näyttää Minttulin pääsiäiskakku ja varmman maistuikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelma, no kuva on kuin maalaus! Maistumisesta en henkilökohtaisesti tiedä, sillä kerään leivontaohjeita R:lle, joka on luvannut leipoa kaikkea korvapuusteista alkaen, kunhan pääsee muutaman vuoden kuluttua pois työelämästä. Minä olen meidän perheen ruoanlaittaja.

      Kovasti on kakkua kehuttu, jotka ovat tätä saaneet.

      Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

      Poista