lauantai 24. lokakuuta 2015

Puolitoista miljoonaa visiittiä Leena Lumissa: Te teitte sen!!! Kiitos!

Kun 7.9.2012 blogissani täyttyi puolen miljoonan kävijän raja, käytin tätä samaa kuvaa: Kukkia, kirjoja ja kuohuvaa. Nyt teitä on käynyt tuon jälkeen miljoona lisää, joten en voi muuta kuin kiittää ja todeta kuten niin monasti: Ilman teitä, lukijoitani, ei olisi Leena Lumia.

Syyskuussa 2012 juhlittiin arvonnalla, mutta nyt on ihan likellä jo Valitse Vuoden 2015 Kaunein Kirjan Kansi -arvonta, joten juhlitaan silloin. Kaikki joutsensuhteet ovat juhlanarvoisia ja siltä tuntuu tämä blogisuhteeni teihin. Moni on ollut mukana alusta asti, joten tutuiksi on tultu. Ilokseni mukaan on tullut paljon uusia seuraajia, jotka varmistavat, että en pääse urautumaan:

Kiitos teille kaikille tasapuolisesti♥

Vasta eilen kotiuduimme kolmen viikon matkalta (,josta jutussani Lumimiehen laskujen mukaan 177 kuvaa!) ja laukut odottavat vielä purkamistaan. Vähän on kuin jet lag vaikka ei lennettykään, sillä niin paljon tapahtui matkallamme. Lähteä kolmeksi viikoksi pois isosta talosta, jossa on iso puutarha, ei suju ilman apua, joten kiitän tässä samalla Tuulaa, Annea, Liisaa sekä Meriä ja Samia, jotka mahdollistivat meidän olla rauhassa huushollihuolilta♥

Tarkoitus on palata normaalipäivityksiin viimeistään tiistaina. Silloin tulee kirjaa ja alan jo laatimaan kollaasia omista kansisuosikeistani, joista te sitten saatte valita. Joulu lähestyy ja lukemani kirjat ovat kuin uusia, joten elleivät ne itseä kiinnosta, voi antaa joululahjaksi.

Tänään puretaan matkalaukkuja, pyykkikone pyörii, käännetään komposti, pestään parit putarhakalut ja sitten saunotaan. R. lähtee noutamaan kolmen viikon posteja ja ruokaa taloon, minä lämmitän leivaria, hoidan pyykkihuoltoa, keittelen kuningatarsoppaa, ihmettelen puutarhaamme ja laadin ensi viikon listaa. Maanantaina tällä alueella on koko päivän vesikatkos, joten taidamme lähteä katselemaan kynttilöitä ja kukkia sekä lounastamme vaikka Viherlandiassa. Tiistaina toivon jo olevani kirjabloggaamassa, mutta olen aikaisemmin jos...

Onko oikeastaan mitään niin ihmeellistä kuin se, että aloittaa jonkun jutun, ei edes odota siltä mitään ja sitten ennen kuin tajuaakaan, tuo homma on vienyt pikkusormen sijasta melkein koko elämän - intohimolla. Vielä ihmellisempää on se, että te olette jakaneet kaiken kanssani jo kohta seitsemän vuotta!

Kiitos Ihanat, te kaikki♥♥♥

Love
Leena Lumi

Les Feuilles Mortes

88 kommenttia:

 1. Sydämelliset onnittelut sisko!! Minusta ihminen on onnellisimmillaan, kun saa tehdä sitä, mikä on intohimo. Lisäksi intohimolla tehty on aina tasokasta, koska tekijä antaa intohimon kohteelleen kaikkensa eli siten saa parhaan lopputuloksen, vaikka olisi kyse mitä tahansa tekemisestä. Jatka samaan malliin!!
  Mukavaa viikonloppua!!
  Lämpöisin terveisin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja, kiitos sisko♥ Se on just näin. 'Antaa kaikkensa', näin, mutta kuten tiedät, se on sitten jostain muualta pois, mutta en ole vielä välittänyt kovin paljoa...aika näyttää. Kiitos sanoistasi♥ Saan siis jatkaa;)

   Kiitos samoin ja mukavaa konserttia!

   Halit!

   Poista
 2. Tervetuloa kotiin ja bloggaamaan! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Iso wau! Voi sanoa, että olet aika konkari kirjabloggaajana... Mutta mikäs tätä blogia on seuratessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katarooma, kiitos♥ Konkari, mutta toivottavasti en urautunut, vaikka en helposti visuaalisesta tyylistäni otettani irrotakkaan;) Kiva kuulla♥

   Poista
 4. Onnittelut Leena! Hienoa on olla mukana tässä menestyksessä <3

  VastaaPoista
 5. Onnea kävijämäärästä <3

  - Maija -

  VastaaPoista
 6. LÄMPIMÄT ONNITTELUT SINULLE !!

  VastaaPoista
 7. Onnea menneestä ajasta ja Onnea tulevaan, kahden miljoonan rajaan.

  VastaaPoista
 8. Onnea Leena, olet joka visiitin ansainnut, olet kuule paras ja niin tykkään susta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos ja kiitos samoin, niin minäkin sinusta♥

   Poista
 9. Onnea Leena ♥ olet sen ansainnut. Ja me teimme sen, koska tänne on aina pakko tulla, vaikka olisi vähän väliäkin, eli seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustis, kiitos♥ Todellakin sinäkin olet ollut tätä tkeemässä, sillä enhän minä muuten;) Tulet silloin kun siltä tuntuu: Tietysti!

   Poista
 10. Onnea blogillesi ja sinulle <3
  Matkat ovat mukavia, mutta kotiinpaluu kruunaa kaiken <3

  VastaaPoista
 11. Lämpimät ja erittäin ansaitut onnittelut! Tervetuloa myös kotimaan kamaralle. Laskeutukaahan rauhassa arkiseen elämään.
  Kynttiläaika on jälleen käsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, kiitos♥ Kiitos sen teemme. On puita joiden lehtiä ei voi jättää haravoimatta, kuten vaahterat ja tammet...onneksi laitaoimme jo ennen lähtöä jänisuojat. Nyt kohta saunaan ja sitten tallenteelta Broadchurchia;)

   Onko mitään yhtä ihanaa kuin kynttilät...

   Poista
 12. Wau...mahtava kävijämäärä!! Onnea siitä♥

  VastaaPoista
 13. Onnittelut. Mahtava määrä, mahtava blogi :)

  VastaaPoista
 14. Tervetuloa takaisin. Huikeasti onnentoivotuksia 1505103 on hurja luku, täytyi oikein kirjoittaa jotta konkretisoitu! Hienoa Leena <3

  VastaaPoista
 15. Huhhui, hurjasti onnea Leena! Mieletön luku :)

  VastaaPoista
 16. Tervetuloa kotiin Leena ja onnittelut hurjasta kävijämäärästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa Reetta, kiitos ja kiitos♥

   Mahtavaa kirjamessuilua!

   Poista
 17. Onnea Leena! Ihan mieletön luku. Se osoittaa, että sinun kanssasi viihtyy :) Hieno blogi!
  Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula, kiitos♥ Juu, tuntuu ihmeeltä...Ehkö mun olemiseni omana itsenäni on jotenkin huvittavaa;) Kiitos ja kiitos♥ Borta bra, hemma bäst!

   Poista
 18. Huikeaa Leena! Onnea♥

  hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 19. Tervetuloa reissulta kotiin!
  Kolmen viikon nollaus on aika tehokas juttu. Kyllä arki varmaan nyt taas maistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, kiitos.

   Se oli. Ja olihan siinä elementtejä, jotka nostivat arjen yläpuolelle, joten nyt sitten toteutukoon se lause, että 'arki on parasta'.

   Mukavaa viikonloppua♥

   Poista
 20. Oikeasti en yhtään ihmettele tätä saavutusta. Täällä on ihanaa vierailla ja matkata sekä reissuille, puutarhan saloihin sekä kirjoihin.

  Kotiin asettautuminen kestää hetkisen, joten ota vielä iisisti ja nauttikaa lauantai-illan huumasta ♥

  Onnea kuitenkin vielä kerran =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, ihan tosi...;) Kiva kuulla♥

   Kuvittele nyt, osa laukuista on vieläkin purkamatta...Ostimme näet myös joululahjoja etc.etc. Lauantai-illan huuma on nyt sauna ja sitten pari osaa joko Sillasta tai Boradchuchista. Pitää päästä kiinni normiaikaan. Ja nyt siirrytään jo talviaikaan...menipä kaikki nopeesti. Kiitos samoin teille launtai-illan huumaa♥

   Kiitos Ihana♥

   Poista
 21. Tervetuloa koto-Suomeen ja onnittelut virstanpylvään ssavuttamisesta! Lapsena Sarah Kay -kortissa luki: Ahkeruus tekee viisaaksi, kiltteys rakastettavaksi. Tämähän koskee sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, kiitos♥ ja kiitos♥ Niinkö luki, mutta pidän itseäni silti aika mukavuudenhaluisena, vain Waltarin lupaus, että 'lukeminen kasvattaa järkeä' pitää minut vähän laiskuuden yläpuolella. Yritän aina parhaani ja olen aina heikompien puolesta.Kiitos sinulle kauniista sanoistasi, jotka nyt juuri haluan ehdottomasti uskoa;)

   Poista
 22. Onnea Leena! Suosittu olet eikä mikään ihme! Olen seurannut blogiasi tammikuusta 2010 ja jatkan edelleen.

  Hyvää viikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos♥ Parhaani olen yrittänyt, mutta nyt on loman jälkeen vaikea tarttua mihinkään kiinni. Onneksi lomalla oli mukana pari kirjaa...Kiva kuulla, ettet minua hylkää;)

   Kiitos samoin teille!

   Poista
 23. Tervetuloa takaisin ♥ Onnitteluhaleja suuresta kävijämäärästä ♥

  VastaaPoista
 24. Ei ole mitään niin ihmeellistä jne. Juuri tänään taas mietin, miten vajaata elämä olisi ilman kirjallisuutta ja kirjoista kirjoittamista. Voi mahtavuus! Voi mahla! Hurjat on määrät sulla. Kippis ja kuohu! Olet esikuvani uskalluksessa ja intohimossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppu, minä kuolisin tylsyyteen! Kunpa otettaisiin oikein tutkimalla selvää, miten moni todellisuudessa lukee saadakseen elämänsä kaikki hektet täyteen elämystä. Vihaan kaikkia huvituspuistoja, mutta kirjat ovat minulle kai sitten sitä;) Kippis ja kuohu ja kiitos♥ Sinä jos kuka olet uskaltaja: Ylität rajoja kerta kerralta enemmän.

   (Nyt on ongelma, kun en loman jälkeen pääse kiinni lukemiseen. Aloitan jonkun kirjan ja laitan sivuun. Aloitan toisen ja laitan sivuun. Nyt pelastun vain kahdella lomalla lukemallani ja ehkä apuun tulee myös pari runokirjaa. Olen oudossa jumissa, joten ma aion mennä sitten kirjastoon ja kokeilla, imaiseeko Rhys minut mukaansa. Odotan nyt jotain erityistä...sellaista joka vie jalat alta. Tämä laadkas kirjavuosi on hemmtellut minut pilalle!)

   Poista
  2. Kiitos Leena. Luin tuon kommenttisi jo aiemmin, mutta en tykkää vastata puhelimella, kun tulee kirjoittaessa niin paljon virheitä ja se on muutenkin vähän hankalaa.

   Mutta siis. Päätin rohkaistua hieman lisää. Se oli monen tekijän tulosta. Varmaan vaikutti Ellei, sinun sanasi ja sitten se kirjamessujen keskustelu, josta Karo-kirjoitus syntyi. Paimensin itseni myös lopettamaan sellaisen ajattelun, että joku kirjoitukseni ei ole tarpeeksi hyvä tai pitäisi olla sitä ja tätä ja enhän minä nyt voi. Kyllä voin. Me kaikki voidaan, kun vaan päätetään, vaikka tottakai se on prosessi, joka ei välttämättä hetkessä tapahdu. Sinussa kun ihailen juuri sitä, että olet sellainen sinä kuin olet. *sydän*

   Poista
  3. Omppu, ole hyvä vain. joka sana totta on! Minäkään en tykkää vastata puhelimella enkä edes puhelimeen;)

   Hyvä juttu, sillä sellaista teksitä lukee kuin hullu syö puuroa. Kaikki sujuu paremmin, kun ei mieti kauheasti, mitä muut ovat mieltä. 'Tanssi kuin kukaan ei katsoisi, ei näkisi', pätee varmaan kirjoittamiseenkin. Toisiaan ajaudun flow -tilaan ja just tänään oli sellainen päivä, kohta näet.

   Sydän!

   Poista
 25. Onnea Leena💜
  Huikea luku, mutta todella ansaittu😊

  VastaaPoista
 26. Huimaa, Leena Liekkisydän! Vaan enpä ihmettele. Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, kiitos♥ Juu, yöt on luettu ja päivät kirjoitettu.

   ♥♥♥

   Poista
 27. Se on monta käyntiä se. Ja minä olen kyllä käynneilläni kantanut oman korteni kekoon:). Tervetuloa takaisin Suomen syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, se on, se on ja sinäkin olet siinä ollut minua ahkerampi: Kiitos♥ Otan välillä päivän ja käyn kaikki mahdolliset bloigt, joskus nappaan vain lennosta aiheen mukaan. Seuraan 300 blogia...silmät eivät kovan lukemisen ja kirjoittamisen jälkeen enää erota kaikkia kirjaimia toisistaan. Tosin hankin KHADET uudet lasitkin, mutta en isoa eroa huomaa.

   Kiitos♥ Tänään märässä suuri haravointipäivä, mutta nyt on happea kivasti ilmassa. Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 28. Onnea, onnea upeasta luvusta - mutta ennen kaikkea tästä blogista - 7 vuotta eivät näy urautumisena tai itsensä toistamisena vaan blogissasi on säilynyt intohimo ja palo sekä elämään että kirjoihin - ja se jos mikä meidän fanit ja ystävät tänne tuo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady of The Mess, kiitos ja ole hyvä♥ Kuten tiedät, olen yrittänyt hidastaa: Korvissani slow life kuulostaa niin ihanalta...,mutta olen huono hidastaja. Pikkiriikkisen kuitenkin blogi alkaa olla osa elämää, ei itse elämä.

   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 29. Onnittelut ja iloa blogin pariin edelleenkin. Tervetuloa takaisin koti-Suomeen monia kokemuksia rikkaampana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino, kiitos♥ Kotiin olikin jo kiva tulla, mutta jokin osa minusta on aina jossain Keksi-Eurooopassa...: "Sydän on yksi, sen kotipaikka kahtaalla..."

   Poista
 30. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistettu, koska en huomannut, että Ainon teksti oli tullut kahdesti.

   Poista
 31. Onnittelut valtaisasta kävijämäärästä ja onhan sinulla paljon vakio lukijoitakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, sen sinä sanoit, olen kiitollinen kummastakin. Kiitos♥

   Poista
 32. Onnittelut mielettömän isosta kävijämäärästä! Omat blogini ovat aina olleet pieniä ja "vähälevikkisiä" ja se sopii minulle. Seuraan itse vain muutamia blogeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeilija, kiitos♥ Sinä olet oman itsesi boss! Minä olen kiihkeä ja kilpailuviettinenkin, haluasin olla muuta...

   (Jos Petäjävesi kiinnostaa, sinun kannattaa lukea seuraava kirjatekstini.)

   Poista
 33. Tervetuloa takaisin ja onnittelut,mahtava määrä:) Jään odottelemaan niitä matkakuviasi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos ja kiitos♥ Jael, eivätkö ne 177 jo julkaistua kuvaa riitä?

   Poista
 34. Just tänään messuilta kävin tarkistamassa, että olikos se tämä kirja mitä Leena Lumi kerran suositteli.. Ja oli se, nyt on Viimeinen juna Moskovaan hyllyssäni :).
  Mukavaa kun olet taas bloggaamassa lomaltasi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleue, se on timantti!!! Vinkkaa minulle kun olet sen tehnyt, jos muistat/ehdit/viitsit♥

   Kiva kuulla, kiitos♥

   Poista
 35. Tervetuloa kotiin! Onnea upeasta matkasta kirjabloggaamisen parista, olipa aivan valloittavaa että minäkin päädyin blogiisi viime vuonna. Ehkä näihin aikoihin, kun etsiskelin juttuja Muumilaakson valloittavasti marraskuusta...Kaunista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisiahiutaleita, kiitos! Minustakin tuntuu, että tapasimme Muumilaakson marraskuussa ja nyt meitä yhidistävät jo meri, rakkaus jouluun ja erääseen koirarotuun;) Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 36. Onnittelut upeasta kävijämäärästä!!!
  Teillä on ollut hurmaava matka, kiitos kaikista kauniista ja upeista kuvista!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka, kiitos♥

   Ole hyvä♥ Sinä tajuat, mitä ne maisemat ja kaikki siellä merkitsevät...Kuvia tuli yllättävän paljon, ei ollut tarkoitus, mutta 3 viikkoa vaikuttaa. Nyt on matkapäiväkrija tallessa.

   Poista
 37. Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos♥ Arvaa vaan...jatkan pyykin pyörittämistä;)

   Poista
 38. Hurjasti onnea Leena ja tällä viikolla mainostankin taas pitämälläni kirjaston Some-koulutuksessa blogiasi Suomen suosituimpana kirjablogina! :)

  Mahtava reissu teillä oli Lumimiehen kanssa ja seurasinkin päivityksiäsi. Harmi, kun ei nähty kirjamessuilla, mutta ehkäpä ensi vuonna sitten!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, kiitos♥ Kiva kuulla. Ja minä odotan edelleenkin kirjaasi....

   Reissusta tuli osin siekkailu, pajon enemmän kuin odotimme, joten muisteltavaa on kauan. Eilen olin yhteydessä siihen Krakovan ihanaan ravintolaan, jossa nautimme ne elämämme kalleimmat aidot samppanjat. Pidän suhteita yllä, sillä sinne, siis Krakovaan palaamme.

   Ensi vuonna sitten! Hesaan on kiva tulla, kun saan samalla kaksi kärpästä kirjamessstu ja tyttären tapaamisen.

   Poista
 39. Wau, tuo lukuhan on jo lähes laskukyvyn ulottumattomissa! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, juu, ei sitä tällainen epämatemaattinen edes ymmärrä. Kiitos♥

   Poista
 40. Hurjasti onnea kaikista visiiteistä. Mieletön määrä - ja ansaittu, oi kyllä! <3

  Mukavaa, että olette palanneet upealta matkalta, että olet taas bloggaamassa.

  Minä vielä palailen messuväsymyksestä. Saran kirjaan ja yhteen toiseenkin viitaten: postia tulee piakkoin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos<3 Valvottuja öitä...;)

   Ylitti kaikki odotukset, laitan privana vielä vähän jotain...

   OK, ajattelinkin, että olisi kiva ehtiä saada se Saran kirja hyvissä ajoin ennen joulua <3

   Poista
 41. Onnittelut, Leena, sydämestä, kuten blogisikin. Silipasen jatkossakin kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reijo, kiitos♥ No en mää sitten voikaan jäädä talviunille, jos sää tänne kommentteja silipaset;)

   Poista