tiistai 17. heinäkuuta 2018

Suvipaussille!


Aika unohtaa aika. Vain ajautua helteen ja veden viemäksi. Jään suvipaussille ja toivotan kaikille ihania heinäkuun päiviä ja tunnelmallisia hämärtyviä iltoja♥ Lepakot suih, suih, ja siilit vaeltavat iltaisin kipoilleen. Niin kuuma, että nautimme ateriamme siilien aikaan. Öiset sateet olisivat kultaa!

suviterveisin
Leena Lumi

22 kommenttia:

 1. Upeita suvipäiviä, iltoja ja öitäkin ❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hei Leena, hyvää nimipäivää! Ja kiitos niin ihanasta kirjasta, Montgomery on herkku. Toinen toistaan hauskempia juttuja! Luin ensin ne sinun suosikkisi, uteliaana piti heti aloittaa niistä, kun olit vähän avannut ja herättänyt uteliaisuuden. Kohta kirja onkin jo luettu, nyyh. Näitä jaksaisi lukea vaikka kuinka, hyvän mielen kirja :-)

   Poista
  2. Kiitos Saila! Ole hyvä. Hän on sitä 4-ever.Kiva, että pidät<3

   Poista
 3. Ihana suvitunnelma kuvissa. Nautinnollista ja onnellista kesää teille!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Maatiaiskanasen Elämää, kiitos samoin ja ihanaa suvea sinulle♥

   Poista
 5. Ihana merenneito! Käväisin lähikaupungissa ja jouduin rankkasateeseen, mutta täällä kotona ei ole satanut pisaraakaan.
  Iloista suvipaussia, nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, en kohta edes muista miten ihanaa on suvisade...Kiitos ja mukavaa suven jatkoa sinulle<3

   Poista
 6. Ihania kesäpäiviä Leena!

  Terveiset ah niin lämpimstä uimavedestä, nautitaan♥

  VastaaPoista
 7. Hyvää kesäpaussia Leena, ja nautinnollista heinäkuuta:)

  VastaaPoista
 8. Hyviä pausseja ja kiitos paketista joka odottaa minua Kotkan postissa.

  VastaaPoista
 9. Ihanan raikas tuo ensimmäinen kuva, heti teki mereen mieli. Tappohelle täälläkin, ei saisi kyllä valittaa, mutta vettä voisi tulla, sillä kohta tippuu päitä ja puutkin kuolevat:) Siilit kolistelevat vesikipoilla täälläkin ja iltamyöhään/yöllä on inhimillinen lämpötila varsinkin iltauinnin jälkeen. Huomenna olisi työpäivä ja nyt kaupunkireissu, mutta... ja siivoillakin pitäisi kun vieraita tulossa viikonlopuksi:) Vietä kiva ja rentouttava lomapaussi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irja, mereen munkin on mieli, sillä järvivesi alkaa suuressa Päijänteessäkin olla jo liian lämmintä: Pitää sukeltamalla tavoittaa pohjan kylmää vettä. Alempi kuva on kylläkin Yyteristä, nuoruuden rannoilta, sannoilta ja sinne pitää vieläkin päästä joka suvi. Eilen viilensi puutarhan kastelujen jälkeen eniten viileä suihku. Nyt on kiivain menemisten ja tulemisten sesonki, onneksi edes mansikat ovat jo pakastimessa. Kiitos ja samoin sinulle ihanaa suven aikaa♥

   Poista