sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Patinaputiikkiin piipahdus Jaana Veinille!


 Tämä kaunis kuva on Ilona Pietiläisen kirjasta Olisipa aina joulu. Kuva on sisustusputiikinpitäjä Jaana Veinin kotoa


, jossa Jaana lämmittää joulukotiaan. Kirjoitin silloin: Putiikinpitäjänä Jaana Veini tietää, että vanhoissa tavaroissakin on montaa erilaista tyyliä. Ja eri tyylejä voi myös yhdistää. Jaanan oma juttu ovat ruoste ja roso, mutta hän tajuaa, että toisille juttu on rappioromantiikka, toisille ostaa vanha esine ja pitää se sillään tai rohkeasti tarttua siveltimeen. Me olemme Lumimiehen kanssa tehneet kumpaakin. Suurin osa mööpeleistä on muuta kuin uutena ostettua. Jaanan mielestä kukin makunsa mukaan ja se on oikein, mikä itsestä tuntuu kotoisalta.

Tänään piipahdamme Jaana Veinin Patinaputiikissa, josta löytyy mm. näitä ihastuttavia Weisten tonttuja!

Kynttilöitä moneen makuun

sekä Weisten hurmaavia hiirulaisia.

Olen itse varsin minimalistinen ja tarkka mitä kuuseemme tulee, mutta nyt repesi! Näitä kuusi- tai joulukeijuja on saatava. Tuote on muuten tämäkin Weisten, josta sattumoisin privaattisyistä tiedän jotakin...


Kuvassa putiikinpitäjä Jaana Veini. Hänelle löydät minun oikeasta palkistani ja instassakin hän on Patinaputiikin nimellä. Huomatkaa mikä piironki ja myynnissä on ollut myös pinnatuoleja, joista saat vähän tuunaamalla vaikka mitä.

 Kuulenko joen? Joki siellä kuiskailee Humpurin punaisen kodin lumisessa maisemassa. Saunan jälkeen tuonne on kiva pulahtaa (kuva Ilonan). Kiitos Jaana♥

4 kommenttia:

  1. Ihania joulukoristeita <3 Nuo hiirulaiset ovat niin söpöläisiä <3 Hauska tuo kynttiläpurkki. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarja K, niin minustakin! Kiitos♥ Hiirulaiset ovat nyt ihan hot♥ Kiitos samoin sinulle♥

      Poista
  2. Onpa ihastuttavia tuotteita! Kauniita varsinkin nuo kuusenkoristeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anki, kiitos♥ Katso mun palkista tuo Joulupuu on rakennettu. Siinä on koristeiden ja kuusen historiaa sen alkujuurista alkaen.

      ♥♥

      Poista