torstai 31. joulukuuta 2015

Lupaan kautta tähtien ja täysikuun, että vuonna 2016...


Lupaan kautta tähtien ja täysikuun, että vuonna 2016:

♥unelmoin enemmän

♥lupaan unohtaa pahimman painajaiseni: elämäni ei riitä kaikkien kirjojen lukemiseen

♥kävelen enemmän samalla ihmetellen, miksi kävelin Salzburgissa 20 kilometriä viidessä päivässä sitä huomaamatta, kun täällä paratiisisaarella olen alkanut selvästi keksiä tekosyitä Olgan lähdön jälkeen...

♥järjestän ja pidän järjestyksessä vaatakaappini ettei Lumimies traumatisoidu enempää

♥lupaan vähemmän tavaroita, enemmän elämyksiä


♥nukun enemmän

♥olen läsnä enemmän

♥hankin HBOn, jos The Affair ilmestyy sinne kolmannella tuotantokaudella

♥lupaan olla luopumatta silmänympäysvoiteesta, joka on sairaan tyyris, mutta tehokas

♥lupaan olla lukematta yli sataa kirjaa vuodessa


♥palaan Wieniin Klimtin, tämän naisen sekä Ephrussin suvun takia

♥tuon blogiini paljon puutarhakirjoja

♥asennutan lisää linnunpönttöjä

♥tuplaan aamiaiseni

♥katson sydämeen, en kilpavarustelun tuloksiin

♥mahdun kolmeen kotelomekkooni kahdeksasta kesäkuussa


♥enemmän iloa, vähemmän inttäjiä

♥en sure sitä, mille en mitään voi

♥enemmän tilaa kuvataiteelle

♥mummoni Amandan poluille

♥hyvästi 8 cm:n korot....nyyyyh


♥roikun kiinni tähdissä vaikka kynnet irtoaisivat

♥muistan edelleen Mika Waltarin 'vapauden, suvaitsevaisuuden, kauniin turhuuden'

♥olen kiitollinen ja myös sanon sen

♥lupaan edelleen saada sinut nauramaan joka päivä

♥uneksin meristä, kevään kukista, kirjosiepon pesinnästä, alpeista, mustarastaan laulusta, pilkkeestä silmissäsi, sukeltamisesta...

♥olen täynnä valoa ja lopulta Valonkantaja, jos elämä suo

Tähtihuimausta♥

Leena Lumi

Englishman in New York

79 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Toteutukoot toiveesi!

  VastaaPoista
 2. Hyviä lupauksia - ja lupauksia olla tekemättä jotain! <3 Tästä paistaa sellainen hyvä armollisuus itseään kohtaan, Valonkantajana oleminen, elämän rakastaminen, taide, kirjallisuus, pienet ilot ja rakkaus.

  Minä olen aina uuden vuoden kynnyksellä vähän surumielinen. Nostalgikkona poden kai vaikeuksia päästää irti vanhasta... ;) Oikeasti alkava vuosi saa aina pohtimaan sitä, mitä elämältä haluaa. Niitä täällä mietiskelen.

  Mutta nyt: kuohuvaa, iloa, onnea! Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, en kai ole tehnyt mitään lupauksia vuosiin...joten nyt tuli nopeasti tällaisia mieleen;) Kiitos♥ Juu, ei minusta ole enää on/off-linjalle. Just sitä kaikkea ihanaa, sitä me tarvitsemme, varmaan kaikki tarvitsevat.

   Sama täällä. Ihan eri tunnelmat kuin syyskesällä, jolloin alkaa minun sielullinen uusi vuoteni, se hyvä,vahva, joka hengittää luumujen ja krisikoiden kypsymisen tahtiin. Sepä juuri, minulla tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Siis mitä todella haluan ja haluamme.

   Me tehtiin tästä leffailta, sillä emme räiski raketteja eli se lefffailta-menu. Kiitos samoin kaikkea samoin sinulle!<3

   Poista
  2. Sama täällä: meillä alkaa olla uudenvuoden perinteenä pitää leffailta. Vähän parempia herkkuja ja kuohuvaakin, toki. Lasten iloksi tähtisadetikkuja. :)

   Ihanaa elokuvailtaa sinne, siis! <3

   Poista
  3. Katja, hyvin samanalaista ja kaiken kukkuraksi R. piipahti lähikaupassa ja löysi minulle tähtisädetikkuja! Kaipasin niitä jo jouluksi, sillä muistin yllättäen, että meillä niitä oli kuusessa ja oli suuri riemu saada niitä sytyttää. Nyt niissä oli kyllä niin paljon varoituksia, että ei niitä kai kukaan enää kuuseen laita.

   Kiitos samoin!<3

   Poista
 3. Voi Leena, hurja määrä lupauksia ;) Tuo en lue yli 100 kirjaa vuodessa kuulostaa ainakin minulle vaikealta, joten en pysty sellaisia lupailemaan.Noista helpon on 8 cm korot, joita en pysty pitämään ja joita en ymmärrä alkuunkaan...luontoon ja pihalle sopivat paremmin kunnolliset kumisaappaat tai maiharit.
  Tuplaan aamiaisen ja mahdun kotelomekkoihin, höpsöttelet, vähennä muuta syömistä ;)
  Tuo ensimmäinen kuva on todella upea, myös muut, mutta minua puhuttelee tuo sinisyys, tuo herkkyys, tuo poissaoleva katse, olen läsnä, mutta en anna kaikkea sitä mitä olet vailla. Ehkä siinä kuvassa lupaat sen minkä olet valmis jakamaan...joskus on parempi niin, sillä antamisesta ei tule koskaan loppua, jos ei itse pysty ymmärtämään omia voimavarojaan.

  Hyvää Uutta Vuotta, Leena ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, varmaan liikaa...Luin akoina vuosina 140, mutta meni yö kuin yö pikkutunneille. Nyt en sitä enää jaksa jatkaa. Tarkoitin tietysti kaupunkiin ja partyihin, mutta en vain pysty enää paitsi vaihtamaa kuviin ja niihinkään en aina huomaa. Selkä ei kestä ja toinen polvi väsyy ja alkaa särkeä. Tämä on nyt ensimmäinen 'ikäluopumus'. Rakastan kulkea tenareissa. Vedin niillä ne Salzburgin kilometritkin.

   Enkä höpsöttele, olen selvästi vähentänyt aamulla sylömistä ja meidän lounas on aina liian myöhään kiitos Reiman Vapaaherruuden eli emme ahlau enää herätä aikaisin, kun ei ole pakko. Alamme nauttia brunssia! Muu syöminen pois tarkoittaa pullaa, jääätelöä ja mitä vielä...

   Nyt minulle kävi samoin. Tuo on minullekin uusi Klimt, vaikka olen käynyt Wienin taidemuseossa, ostanut useita Klimt-kirjoja maailmalta ja seuraan häntä Pinterestissä ja vaikka missä. Just tuo sinisyys, tuo tietty sinisyys. Just: Pidän siitä, että 'olen läsnä, mutta et tidä minusta kaikkea, et tiedä mitä tein viime kesänä...' Niin se menee: Ellei ole mitään rajoja, kun on tällainen luonne, palaa kummastakin päästä loppuun ja lujaa. Minulla on hirveät enrgiapiikit, mutta sitten voin olla ihan down muutaman päivän, hyvä kun jaksaa kättä nostaa. Taidan ostaa kromia...

   Kiitos samoin sinulle, Mai♥

   (Anteeksi, että tämän vastaus myöhästyi. On ollut monta rautaa taas tulessa...)

   Poista
 4. Sinulla on positiivinen, iloa tuova blogi. Toivon, että kaikki se, mitä haluat ja kaipaat toteutuu, ainakin se, mihin voit itse vaikuttaa. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maca, kiva kuulla, kiitos <3 Kiitos kaikkea samoin sinulle ja hyvää uutta vuotta♥

   Poista
 5. Hyviä toiveita! Minullekin syksy on enemmän uuden alkamisen aika kuin uusi vuosi, joten meilläkin mennään rentoutumisen merkeissä. Ilotulituksia emme myöskään harrasta, joten elokuvien ja juustoilun parissa meilläkin :) Valoisaa ja onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, syyskesällä on kuin koko henki ja kroppa olisi vahvistunut kohtaamaan uuden, eikä tietoakaan siitä pienestä surumilisyydestä, jota koen vuoden oikeasti vaihtuessa. Nyt siis vain ollaan ja katsotaan leffoja ja nautitaan herkkuja;) Juu, ja tietysti juustoja! Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 6. Minä ajattelin lupausten sijaan toivoa. Ja kulkea niitä kohti:D. Ihanaa vuotta sinulle, Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttjatar, kulkekaamme siis sekä lupauksiamma että toiveitamme kohti. Kiitos samoin sinulle, Paluumuuttajatar!<3

   Poista
 7. Minä lupasin itselleni kaksi asiaa... http://omapaista.blogspot.fi/2015/12/agenda-2016-vaino-linna-jaoch-vart-land.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeilija, jätte bra! Minä käytän ruotsia vain Södergranin lukemiseen. Tästä muistinkin, että olen myös luvannut lukea vähän saksaa joka päivä!

   Onnellista vuotta 2016 sinulle, Arkeilija!<3

   Poista
 8. Mikä lista hienoja asioita! Onnea uuteen vuoteesi, Leena!

  VastaaPoista
 9. Pitäisikö katsoa the Affair, olen tuuminut jos on jotenkin raastava? Ihanaa uutta vuotta Leena super, olet ystävä sanan painavassa merkityksessä, kiitos siitä, tuesta ja lukemattomista sielukkaista kommenteista blogiini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, siis et ole katsonut edes ensimmäistä tuotantokautta? Tätä en olisi susta uskonut;) The Affari raastaa silleen, että kaipaat ja haluat sitä raastamista lisdää ja lisää. Elleivät ne nyt tee kolmatta tuotantokautta, alan kyllä itkeä!

   Kiitos samoin sinulle Tiia, Mun Enkeli ja mun Terrieri samassa persoonassa♥ Tämä vuosi oli niin paljon parempi, kiitos sinun!♥

   Poista
 10. Onnea ja menestystä uudelle vuodelle Leena! Elä täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämän krestomatia, kiitos samoin sinulle!<3 En muuta teekään: Ellei elämä ole seikkailu, se ei ole elämää. Rankka motto, mutta olen ihan hiljaisina hetkinä miettinyt, että siihen mahtuu myös rauha, se on se hetki just ennen seikkailua.

   Poista
 11. Hyviä lupauksia kaikki!
  Iloa ja onnea tulevaan vuoteen Leena ja perheesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuttuli, enähän kai ole muutamaan vuoteen mitään luvannutkaan. Tämä tuli ihan spontaanisti. Kiitos!

   Kiitos kaikkea samoin sinulle ja perheellesi♥

   Poista
 12. Heippa,
  Hyviä ajatuksia uudelle vuodelle!! Minäkin yritän toteuttaa niistä joitakin. Itse olen tehnyt yhden ainoa lupauksen; nyt on saatava se 10 kg pois vyötäröltä, joka tullut takaisin. On tärkeää terveyden kannalta ja himputti, minullakin on vaatteita, joihin haluan vielä mahtua.
  Oikein mukavaa vuoden vaihdetta 2015/2016!!!
  Lämpimin terveisin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Merja!

   Niinpä. Tässä on just sitä, mitä kaihdan blogissani eli en halua puhua mitää dieeteistä, koska en niihin usko. Tajusin vain, että syön liian vähän. Tai väärään aikaan. Ei voi nukkua, jos on nälkäinen eli kannatan iltaysyömistä, mutta jos syö klo 16 LOUNAAN, kaikki on metsässä: tämä meidän teinielämä alkoi kun R. jäi Vapaaherraski eli kukumme yöt, nukumme aamut pitkään eli just sen teemme, mitä aina yritimm ekieltää nuoriltamme terveyden nimissä! No, varhenanmme vain tunnilla ja tuplaamme aamiaisen eli alamme nauttia brunssin, jolloin arkena se klo 15-16 eka kunnon ateria ei ole niin haittaava. Mehän kuitenkin syömme terveellisesti, kuten kertovat kaikki arvommekin testeissä, mutta aikataulutus on väärä. Miksi hitossa se kaikki tulee vyötärölle!!!Minulla ei ole varaa heittää niitä mun ihania kotelomekkoja pois. Siinä on moneen lähtöön. Haastoin Bessun, lähde sinäkin mukaan: Kesäkuussa punnitaan!

   Kiitos samoin teille♥ Kuten tiedät, meillä on rauhallista, sillä ei ammuta rahaa taivaalle, vaan sekin raha menee vaikka eläinsuojeluun. Ihmettleen muuten milloin tuollainen roskaaminen kielletään.   Poista
 13. Upeita lupauksia! Suurimman osan voisin kopioida ...

  Ihanaa tulevaa vuotta sinulle & co ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marietta, kiitos! Ole hyvä vain.

   Kiitos samoin sinulle&co♥

   Poista
 14. Ihana lista! Siitä mallia meille muillekin monesta kohtaa! Ihanaa tulevaa vuotta Leena <3

  VastaaPoista
 15. Leena, Onnellista Uutta Vuotta!

  Piipahdin tänne ennen tinojen valamista. Meillä on perinteenä myös tehdä video, jossa mieheni kanssa haastattelemme vuoron perään toisiammme menneestä vuodesta ja siitä, mitä odotamme tulevalta. Mitään lupauksia en tee, mutta toivon paljon hyvää.

  The Affair on hyvä, mutta minun suuri suosikkini on Mad Men, josta katsoin juuri lopullisen lopun, 7. tuotantokauden. Sen ajankuva 60-luku on on niin hyvin kuvattu, lopussa ollaan jo vuodessa 1970.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos samoin sinulle!

   Oi miten kaunis tapa. Me emme tee uutena vuotena mitään erikoista, sillä joluaatosta noin viikon aikana on sekä joulu, hääpäivä että tyttäremme syntymäpäivä. Nautimme, että saamme vain katsoa leffoja ja syödä herkkuja. Minäkään en aina lupaile, tämä tuli ihan spontaanisti.

   Nyt olemme Mad Menin ihan missanneet. Katsomme vähän, mutta kun koukkuunnumme, se on sitten menoa. Luen USAsta kirjaa, joka alkaa siitä about '50-luvulta ja sitten siitä eteenpäin. Moni asia kohdevalistuu ihan uudella tavalla etenkin kun otetaan huomioon maailman pisin miehittämätön ja turvallinen raja eli Kanada. Itärannikko kaikkine kiehtovuuksineen...

   Poista
 16. On sinulla hieno lista. Oma listani on kovin lyhyt, en lupaa mitään. Mutta, toivon että lupauksesi toteutuu ihan kaikki.
  Onnellista Vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, kiitos. Ei pitänyut tehdä, mutta tuollainen vain spontaanisti syntyi. Kiitos♥

   Kiitos samoin sinulle&co♥

   Poista
 17. Hyviä lupauksia Leena. Hyvää uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, no näitä tuli yhtäkkiä mieleeni...;) Kiitos!

   Kiitos samoin sinulle!<3

   Poista
 18. Tuossa sinun listassasi on monta, mitä voisin itsekin luvata tekeväni. Kunnon aamiainen, jota ei kotona tule nautittua mutta annas olla, kun ollaan reissun päällä niin se kuuluu asiaan ja ei ole heti hiukova nälkä. Iltasyönti pois, mitä harrastan jatkuvasti ja se pieni napostelu. Korkeilla koroilla en ole pystynyt kävelemään enää vuosiin, tasapaino heittää kai tällä iällä ja jalat väsyvät. Meillä on täällä mahtava ilotulitus, kun naapurit paukuttelevat. Kävelystä vielä, että teen vähintään kolme kertaa viikossa lenkkejä jopa 6-7 km mutta eivät ne näy missään siis näissä vyötärömakkaroissa. Kaikista herkuista en ole valmis luopumaan mutta annoksia voi pienentää ja sitä ruokailurytmiä muuttaa.
  Kiitos tästä vuodesta ja monta ihanaa kirjaa olen löytänyt blogisi kautta. Hyvää uutta vuotta 2016!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beate56, no, kun meillä pakkaa nykyään tuo lounas tavallaan jäämään pois ellemme ole reissussa tai muuten jossain käymässä. Nyt on pakko ottaa käyttöön brunssi, muuten tästä ei tule mitään. Ennen kuin R. jäi Vapaaherraksi, söin lounaan täsmälleen klo 12 joka päivä. Nyt ollaan kuin jotain murkkuikäisiä...En aio kyllä nälkäisenä mennä nukkkumaan eli tykkään syödä päivän pääaterian klo 19-21, kuten teemme matkoillakin. Minähän syön eniten salaattia, kalaa, joskus kanaa eli aika kevyesti. Tänään esim. brunssina muanakas ja sitten myöhemmin kalasoppaa, mutta sen kanssa patonkia suoraan uunista.// Mulla väsyy selkä ja oikea polvi alkaa oirehtia. En hetiä uopeita kenkiäni pois, voin vaikka joskus huojua niissä jossain kuvissa, mutta en kävele niillä enää: Jotain on ohi nyt.// Eivät ne näy vyötäröllä, mutta ne tasaavat verensokeria, säilyttävät motoriikkaa, pitävät keuhkot kunossa ja tekevät hyvää mielelle. Liikunnan osuus painonpudotuksessa on tosi pieni ellei ole salilla tunteja päivässä. Yksi viineri on 300 kcl, joten kuntopyörällä kulutan sitä 18 kilsaa, mutta kevyimmällä vastuksella. Mielummin jätän viinerin syömättä! Reissussa en laska mitään, että nyt sitten lusin 3 viikon Apfelstrudeleita jäätelöllä ja/tai vaniljakastikkeella. Meidän lenkki on aina kun lähdemme vähintäin tuo viisi. Tulisipa nyt kunnon hiihtokelit! Mittasin lapsuudenkodinlautasemme, sen koko on sama kuin Arctican alkupalalautasen eli ei ihme, että vanhemapmme olivat hoikkia, vaikka kaikki eivät edes tehneet ruumiillista työtä. Meidän vieraslautaset ovat vielä isommat kuin Arctican normilautaset;) Säännöllinen ruokailu ja melko terveellinen, joten eiköhän se tästä. Kiitos samoin ja kiva kuulla. Hyvää uutta vuotta 2016♥

   Poista
 19. Minä lupaan käydä täällä taas kommenteeramassa joskus! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reijo, olipa kiva kuulla tuo lupaus: Kiitos. Hyvää uutta vuotta!<3

   Poista
 20. Lupaan antaa ruuhkavuosissani aikaa lukemiselle, se on melkoisen hyvä mittari stressiin, että voiko lukea vai ei! Hyvää uutta vuotta Leena Lumi ja yllätyskirjoja uudelle vuodelle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleue, lupaan antaa ruuhkavuosissani aikaa liikunnalle;) Nyt ruuhkavodetkin on määritelty uusiksi. Annan sinulle esimerkin en itseni kautta, vaan ystäväni: iso ok-talo, opiskelevat nuoret, jotka asuvat muualla, mutta tulevat ja menevät sulhasineen, miehen vaativa työ, omat vanhemmat kahdessa eri hoitolaitoksessa, oien vanhempien ok-talo sekä kesämökki, jossa hoitoa vaativa puutarha. Hän miettii mihin itse enää mahtuu. No, minulla osin samaa, mutta puutarha paljon isompi, vaan sehän on ilon ja lohdutuksen lähde. 88-vutias äiti, jonka luokse meno vie aina päiviä.Joskus ehkä viikkoja. Matkat pitkät sekä äidille että tyttärelle. Kalnteri täyttyy. Nyt on jo sovittu muutaman tosiystävän kanssa elokuun lopulle tapaamisia Siinä Yhdessä Paikassa, koska sitä ennen emme ehdi tavata. Perun monia menoja kauemmas lukemisen takia. Kun täältä lähtee vaikka Hesaan, se vie päiviä ennen kuin olemme takaisin ja sitten onkin jo alettava lämmittää leivaria, laittaa ruokia, pyykkikone pyörimään päiviksi...Meillä kaikki vieraat ovat yövieraita eli vierasmmakkarin siivoaminen pyykkeineen tuttua. Emme edes muista, millaista oli kun asuimme niin, että ei tarvinnut kaikkia öitseä. Nyt tulossa ystvä Itävallasta kuun lopussa...Mun ruuhkavuodet ovat nyt! Tämän rinnalla ei ollut mitään kun oli ura, vauva, koira ja talon rakentaminen, sillä perhe ja ystävät olivat lähellä. On varmaan monenlaisia ruuhkavuosia. Minä elän niistä sitä toista ja sinä toista.

   Mittaankin nyt, että saanko pari viikkoa aikaa vain lukea ja lenkkeillä.

   Kiitos samoin hyvää uutta vuotta sinulle Bleue ja yllätyskirjan just luin, mutta lisä on vain iloksi<3

   Poista
  2. Osuva vastaus. Olen huomannut tämän ilmiön. Se koskettaa työikäisiä isovanhempia, eläkeläisiä. Kiire, kiire, kiire. Mutta oikeastaan ainakin omassa ruuhkavuodessani kiire on ollut määriteltävissä. Yksi päivä töissä valitin millainen päivä oli edessä. Luottotyökaveri sanoi, että ja ihan itse sen itsellesi suunnittelit! Kyllä, en suunnitellut sille vuodelle toistamiseen! Kaikkeen en lähde, välillä menen siitä mistä matalin, kokonaisuutta on muistettava vartoa. Ja lenkkeilylle ja lukemiselle _on_ löydyttävä aikansa. Arjessa, viikossa, monta kertaa. Lepo ja kiireettömyys on eliksiiriäni, ilman sitä käyn vajaalla.

   Joten sopivan ruuhkaista vuotta Meille :))!

   Poista
  3. Bleue, nyt onkin viisautta osata ja tohtia mennä sieltä, mistä aita on matalin. Esimerkiksi tein tänä vuonna eka kerran lanttulaatikon valmiista survoksesta ja siitä tuli mielettömän hyvää. Samoin tein välipäville kalasopan niin, että käytin peruha-juurespakastesuikaleita. Mutta sitten toisaalta, haluan aina keittää etukäteen sen liemen kokoon perkeistä mausteineen, mutta ei se ole vaivalloista. En silitä enää mitään! Tyttäreni opetti sen minulle;) Keittiön kivilaataksi valitiin malli, jossa pikkuroiskeet eivät näy;) Ja monta monta muuta juttua, mutta meitä syövät nuo reissamiset ja osin öitsemisetkin, vaikka onkin kiva tavata ja seurustella pitkästi. Mutta olemme sitten aina ihan uupuneita kun laitamme vierasmakkaria jo seuraavalle tulijalle ja olen niin vaativa itselleni kuitenkin, että joku kutsuu meitä 7 tähden hotellliksi. Mutta juu, on asioita, joissa mennään sieltä missä aita on matalin ja on kiva kuulla, että en ole ainoa. Kaikkeen EI todellakaan kannata lähteä. Vei aikaa oppia sanomaan'ei, kiitos ei'. Minä olen kuin toiseus ellen saa happea ja riittävästi unta.

   Sitä meille: Prosit!

   Poista
 21. Ihania lupauksia - ja lupaavat iloa myös meille lukijoillesi ja ystävillesi <3
  Onneksi on kirjat - ja tähdet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady of The Mess, kiitos <3 Toivotaan, toivotaan...

   Älä muuta sano <3

   Poista
 22. ...ja tietenkin sitä upeaa, ihanaa, rakkauden täyteistä vuotta sekä sinulle että miehellesi <3

  VastaaPoista
 23. Mahtava kauneuden ja hyvänmielen postaus. Mikä rauhan ja levon tunne tulikaan tätä tekstiäsi lukiessa.

  Olet upea nainen Leena! Kaikkea toivomaasi tälle alkaneelle vuodelle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, arvasin, että pidät;)

   Kiitos samoin Birgitta! Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
  2. Mietin pitkään pitäisikö tehdä omat lupaukset pitkästä aikaa. Ja sitten yllätyksekseni teinkin. Heti tuli sellainen olo, että nyt alkaa taas tapahtua. Asiat etenevät ja uutta hienoa tulee tapahtumaan.

   Nuo kuvat, jotka liitit tähän postaukseen ovat upeita. Tämä sininen aloituskuva on suorastaan hehkeä. Klimt on niin mmmmmmm =D

   Poista
 24. Hyviä lupauksia...samalaisia voisin minäkin lupailla..:) Hyvää alkanutta vuotta Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irmastiina, nämä voivat sitten olla meidän yhteisiä lupauksia. Kiitos samoin sinulle, Irmastiina!<3

   Poista
 25. Hyviä lupauksia, osaan on hyvinkin helppo samaistua!
  Ihanaa uutta vuotta 2016 sinulle Leena Lumi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioni, kiitos.

   Kiitos samoin hyvää uutta vuotta 2016 sinulle Anu♥

   Poista
 26. Lupaan mennä punttisaliin yhtä usein kun luen kirjoja, hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, hyvä lupaus! Minäkin lupaan polkea kuntopyörää yhtä usein kuin luen kirjoja. Nyt lenkille lähdössä...Hyvää uutta vuotta sinulle♥

   Poista
 27. Loistavia lupauksia!
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 28. Upeaa UuttaVuotta ! Hieno oli lista..köhömm..mikähän sen silmänymp.voiteen nimi on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, kiitos samoin sinulle!<3

   Hyvä sinä! Minä jo ihmettelinkin, että eikö kukaan usko. Minulla on mysö ystävä, joka on mieluummin syömättä kuin ilman tätä voidetta: Lancome Rénergie Yeux Multi-Lift. Lila, pieni purkki, jota ilman et voi olla, kun olet viikon sitä testannut. Eikä ärsytä: Minulla on maailman herkimmät silmät, eikä mitään haittaa ole ollut. Mutta sitä laitetaan tietenkin vain silmän ympärille, ei silmään;)

   Poista
  2. Anneli, kun avaat tämän linkin, näet sen pienemmän purkin eli se on just se: http://leenalumi.blogspot.fi/2013/11/vessaremontti-vierasvessan-uusi-kuosi.html

   Poista
 29. Toivon listasi olevan toteutumiskelpoinen ja ettei se ahdista kun niin paljon lupaat. Onnellista vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, satakuntalainen pitää mitä lupaa;) No, kun lupaa paljon, sitten ehkä enemmän toteutuu. Toivon ainakin niin...

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 30. Vuosi on vaihtunut. Onnea, iloa ja terveyttä tähän vuoteen! Ihana lupausten lista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, ajan katoava virta...Kiitos kaikkea samoin sinulle&co♥

   Poista
 31. Leena, mikäli et katsonut eilen Uudenvuoden konserttia Wienistä, sinua saattaisi se kiinnostaa. Konsertin väliajalla näytettiin monipuolisesti rakastamaasi Salzburgia. Konsertti tulee tänään uusintana Teemalta kello 17.30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, ihan kuin olisit arvannut, että en ole Wienin konserttia kahteen vuoteen katsonut;) Kiitos vinkistä: Meillä on tänään vain aikaa, joten katsomme!

   Minulle Salzburg on kuin toinen kotikaupunki ja se on parhaimmillaan kovimman turistikauden ulkopuolella.

   Poista
  2. Antoisaa konserttikokemusta, kapellimestari oli tosi hauska. Nauttikaa myös viehättävän Salzburgin ja ympäristön kauniista maisemista!

   Poista
  3. Marjatta, kiitos<3 No, kaipaan silti Lorin Maazelia...Tuleeko enää hänen vertaistaan: En ole niinkään hauskan kuin dramaattisen perään ja hän niin taisi dramtiikan eikä ollut pahan näköinenkään;) Laitoin jo Merillekin veistiä, sillä hänkin pitää paljon Salzburgista ja oli lapsena aina tietysti mukana.

   Poista
 32. Kauniita lupauksia! Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anki, vähän kuin kauniit kuvat;) ...mutta saako lupaukset pidettyä? No, ainakin huhtikuun lopulle, toukokuussa alkaa puutarhahuuma ja silloin sitä ei enää keskity.

   Kiitos samoin sinulle Anki♥

   Poista
 33. Todella kauniita lupauksia...

  Toivotaan ensi vuoteen rakkautta ja tähtipölyä :) <3

  VastaaPoista
 34. Oikein hyviä lupauksia, joita omanikin mukailevat: rauhaa, armollisuutta ja nautintoa! Kaikkea hyvää vuodellesi 2016! -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, sinulla on varmaan lisäksi lupaus ryhtyä kirjabloggaajaksi....;) Kiitos samoin sinulle♥ Linnuntetä on pakahduttava teos.

   Poista
 35. Huumaavan hyvä listaus! Juurikin tähän malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akiss, arvasin, että löydämme toisemme juurikin toistemme listoissa<3 Alkoi heti tehdä mieli samanlaista kalenteria kuin sinulla...Kiitos!

   Poista