sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Ruhetag!Menemisten ja tulemisten kiireessä jään vähän somevapaalle eli Ruhetag...oder noch dazu Ruhewoche! Siis viikkokin voi mennä, mutta minut tuntien...ei ehkä mahdollista.

Love
Leena Lumi

Summerwine

18 kommenttia:

 1. Luulenpa, että vapaasta huolimatta olet kiireinen. Rentouttavaa somevapaata, se piristää. Itse pidin juuri viikon somevapaan ex-tempore ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, mistäs arvasit. Nyt pakataan...Hyvä sinä<3 Minun pitäisi tehdä sama nyt, katsotaan...

   <3

   Poista
 2. Hyvää somevapaata! Minä täällä jo melkein lasken, kuinka monta päivää on lomaan... Puolentoista viikon kuluttua alkaa! Suuntana tietysti hetimiten Turku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeilija, kiitos! Tottakai Turku. mun syntymäkaupunki. Itseasiassa olemme suuntaamassa Säkylään Luvialtä käsin eli isän jalanjäljillä kuljemme. Kutsuttuina isän syntymäkotiin ja minä vielä muistan talon nykyisen omistajan. Suurta tunnemyrskyä! Asuinhan melkein 7-vuotiaaksi Säkylässä ja myöhemmin vietin siellä Pyhäjärven rannalla kesiä...ja aina johonkin aikaan kesästä päärynät kypsyivät ja olivat makeampia kuin mikään muu. Jään kirkolla pois R. kyydistä ja kävelen yksin saman reitin kuin niin monta kertaa lapsena Amanda -mummolle.

   Mukavaa Turku -lomaa<3

   Poista
 3. Mukavaa somelomaa Leena! <3 Mutta mikä ihmeen kirja tuo Montgomeryn uusi Alppipolku on, joka on sivupalkissasi? Minulla ei ole mitään tietoa tuosta uudesta suomennoksesta. Vinkkaa, minulle heti kun olet postannut siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, kotiin on just tultu, mutta jatkan somevapaalla vielä kiiresyistä:) Kiitos<3 Se on L.M.Montgomeryn oma kertomus matkastaan maailmankuuluksi kirjailijaksi ja todellakin ensimmäisen kerran suomeksi! Siinä on kaksi kirjaa yhdessä eli mukana on myös ensimmäisen Anna -kirjan ilmestymisen 100-vutoismuoistoksi Minervan 2008 julkaisema Anna ja muut ystävämme Sisko Ylimartimon päivittämänä.Ilmestyy syyskuussa. Laita muistiin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos ♥ Just tultiin ja...jatkan vielä.

   Poista