perjantai 25. elokuuta 2017

Koiruuksia ja viikonloppua!


Merin ja Samin koiruudet ovat nyt mamilassa yli viikon hoidossa, sillä nuoret lensivät Pagueran turkooseihin vesiin. Tämä on tulosvaroitus, sillä olin aivan unohtanut parissa vuodessa, miten rakkaasti työllistäviä voivat olla kaksi eri-ikäistä koiraa. Dina on Grande Dame ja valtiatar, kypsään ikään ehtinyt sydämen ryövääjä. Taika -sheltti taas on noin kolmevuotias vipeltäjä, nopea kuin salama, mutta ajatus kuin ihmisen mieli.


Pus, pus...Lumimieskin saa kyytiä sillä Taikan kanssa tehdään vähän enemmän lenkkiä ja pelataan palloa kuin Dinan. Dina on mamin kulta ja heti jos vain istahdankin, Dina on sylissä. Huomatkaa kauniit maisemat. Tässä Paljaspään näköalapaikalla on otettu monet kuvat. Päijänne siintelee takana ja kalliota voi lasketua alas ilman köysiä tai köysien avulla.


Tämä hetki ei ole vielä, mutta tulossa on. En kuitenkaan jaksa uskoa, että vanhat syyshortensiamme yltävät tänä vuonna näin suuriin kukkiin, mutta seurataan. Onko elämää ilman hortensioita!


Nyt seison samojen lemmikkien kanssa samojen hostensioiden alla ja pensaat ovat niin korkeat, että mahdun seisomaan niiden alla. Kukkien koko näkyy vasemmassa yläkulmassa eli pieniä vielä ovat. Harmi kun uimavedet ovat niin kylmät, muuten olisimme koiruuksien kanssa polskimassa Päijänteessä. Tämä on ainoa asia, jota suvessa valitan, muuta en, sillä suvi on ollut ja on suurenmoinen.


Sain Suvipihan Mariettalta yllättävän lähetyksen sysiakileijan siemeniä ja tänään istutan ne. Kiitos kaimani Leena♥ Sen jälkeen kun on ensin käyty kaupat, posti etc. Ja grillattu yhdessä koiruuksien kanssa. Tähän lähtöön en löytänyt sysiakileijan kuvaa, mutta nautitaan nyt vaikka lyhtykoison voimaväristä. Raaskin viime vuonna leikata lyhtyjä lasimaljaan ja niiden värit ovat vieläkin haalistumattomat. Täällä lisää lyhtykoisoja Syyshortensiohin palaamme sillä nyt on odotettavissa etenkin tarkkaa syyshortensia Wim's Redin seurantaa eli ne kaikki kolme eri väriä.


Klassikko on kuitenkin klassikko eli varmaan tätä eniten odotamme♥

Kaunista elokuun viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

Love 
Leena Lumi

PS. Ilonan suklaantuoksuinen seinäkalenteri ehti kuin ehtikin mukaan arvontaani:


22 kommenttia:

 1. Mukavaa hoitoviikkoa! Naapurillani on kolme shelttiä ja ne ovatkin valloittavia vilistäjiä, etenkin nuoremmat pomppivat kuin superpallot :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, kiitos<3 Kahdeksan ihanaa päivää. Nimenomaan vilistäjiä, sillä Taika on tosi nopea, mutta tyttäreni on tehnyt upeaa, rakastavaa kasvatustyötä ja ei säntäile pihalta tielle eli mikä helpotus. Taikan kanssa on iltaisin mentävä erikseen heittämään alapuutarhan nurmikkokentälle palloa, että saadaan vähän virtaa pois:)

   <3

   Poista
 2. Sylin täydeltä koiruksia♥ mukavaa hoitoviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Suloiset koiruudet! Hauskaa hoitoviikkoa teille!
  Varmasti kunto nousee ja sydän pakahtuu noiden vilistäjien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, niin minustakin! Kiitos. ...juu, ja koko ajan tapahtuu:)

   Poista
 4. Ihanat koirat! Koirilla on työllistävä vaikutus (vielä kun saisi palkkaa, heh), mutta tuottaa ne sitten iloakin. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu V., minulla ja meillä on aina ollut koira/koiria,mutta nyt on ollut suuriruhtinatar Olgan jälkeen paussia. Onneksi tyttären koiruudet saapuvat meille nuorten reissujen ajaksi. Paljon iloa ja tähän nuoren koiran vipellykseen totun just huomenna eli seuraavan viikon la on taas kyyneleet silmissä, sillä niin paljon pidän koirista<3

   Kiitos samoin sinulle! (Pysy linjoilla, jotain suklaantuoksuista on tulossa...)

   Poista
 5. Ole hyvä <3.
  Koirien kanssa taitaa olla sama juttu kuin lastenlasten - heitä 'hoitaa' niin intensiivisesti ja haluaa touhuta yhdessä mahdollisimman paljon silloin kun he ovat paikalla.
  Syyshortensiapostauksiasi odottelen innolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marietta, kiitos♥ Istutettu on.

   Juuri niin:)

   Sama täällä, sillä nyt on jänisten pureksima Vanillekin innostunut.

   Poista
 6. Ihanat kuvat teistä ,ja ihanat koirulit:)
  Huomenna Leena on taas kansaionvälinen koirien päivä, se on aina elokuun 26 päivä,joten kaikki koirat ansaitsevat silloin jotain ekstraa. Tel Aviv järjestää taas suuren koiratapahtuman,kuten viimekin vuonna,mutta koska on lauantai eikä busseja,niin jäämme Bambin kanssa kotiin.ON niin kuumakin etten varmaan jaksaisi mennä vaikka oliskin busseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos<3

   Meillä koirat saavat joka päivä jotain extraa:) Meillä on nyt myös ensimmäistä kertaa Suomen Luonnon Päivä. Eikö kivampi kotona kuin ruuhkissa.

   Mukavaa viikonloppua, Jael!<3

   Poista
 7. Moi,
  Ihania kuvia teistä!!! Ja mitkä maisemat. Noihin ei varmasti kyllästy ikinä. Hienoa, että sääkin näyttää suosivan metsälenkkejänne. Dina on kyllä harmaantunut viime näkemästä. Kesä on ollut hieno, vaikka kylmää ensin riitti pitkälle. Ökyhelteet puuttuivat, ihanaa. Mukavaa koirien täyteistä viikonloppua teille ja Dinalle ja Taikalle rapsutukset. Lämpimin terveisin sisko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi sis!

   Kiitos<3 Ei voi kyllästyä veteen ja kalliohin, vuoriin ja metsiin. Kelit ovat kivat, mutta yllättävän kylmä on aamuisin. Mustat koirat...niinhän Juliakin harmaantui noin kymppivuotiaana. Dina on kyllä aika pirtsakka, mutta vaikeimmilla kohdilla nappaan sen syliini: Pikukoiruuden etuja:) Ihanaa tosiaankin: Kuka voi kaivata läähättävää hellettä, jolloin ei jaksa mitään ja pitää istua kellarissa. Ainoa haitta tästä on ollut, että uimavedet ovat jäätävät. Kiitos samoin ja raptuksia Jusulle.

   ♥♥

   Poista
 8. Hauskaa hoitoviikkoa toivottelen! Menoa ja meininkiä tulee varmaan olemaan :) Ihania kuvia. /Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia&Tommi, kiitos<3Aikamoista vipellystä :) Kiitos♥

   Poista
 9. Koiruuksien kanssa aika kyllä kuluu kuin siivillä ♥ Paljon hoivaamista ja puuhaa, mutta sitä enemmän iloa.

  Lyhtykoisot kuuluvat syksyyn. Nyt on jo ihan syksyä ilmassa, mutta se tuntuu aika hyvältä: kynttilöitä ja pallovaloja, herkkuja, omenantuoksua - kaikkea tätä, mitä joskus niin kaipaa.

  Hyvää lauantaita sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kaikki on kuin sekunti vain.Iloa ja naurua.

   Ne ovat niin syksyä, mutta sillä hyvällä tavalla.Osa Ledeistä palaa jo ja parit pallovalot, ajattelin vielä yhdetkin jonnekin...:) Kohta niitä omanapiirakoita sydämenmuotoisessa piirakkavuoassa.

   Kiitos samoin sinne!

   ♥♥

   Poista
 10. Mekin saamme ensi viikolla Lukan tänne hoitoon, iloitsemme jo etukäteen.
  Mukavaa koiruliviikkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelma, superkivaa!

   Kiitos ja kiitos samoin teille♥

   Poista
 11. Täällä on kaunista, niin kuin on ollut aina. Ihanat koirat.

  VastaaPoista