sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Toukoarvonnan voittajat Leena Lumissa ovat...


Lumimies arpoi jälleen voittajat ja toukoarvonnan onnekkaat ovat:

Between, Hannele Ruusukummusta ja Anna!Anna, hohoi..., muille lähtivät kirjat tänään.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille♥

Ottakaa yhteyttä leenalum@gmail.com ja ilmoittakaa, minkä kirjoista haluatte listalta sekä antakaa postitusosoitteenne. Toiseksi tulleet voivat ilmoittaa ykkös- ja kakkosvaihtoehtonsa, joten jos suosikki on mennyt, saa sitten toiseksi suosituimman ehdokkaansa. Heti kun valinta on tullut tietooni, merkitsen sanan 'varattu'.

Vanhan tavan mukaan ellei voittaja ilmoittaudu, nostamme uuden arvan. Kolmannen palkinnon saa Beate56! Onnea♥

*****

Mitä muuten? Puutarhan viemänä. Hassuinta oli, että kun vihdoin uskalsimme ottaa suojaverkot pois atsaleoiltakin, pihaamme ilmestyi keskellä päivää kaksi mitä suloisinta kaurista. Niiden sarvet olivat nukkapintaiset ja selvästi oli just ajettu emon suojista maailmalle. Ja minä näin, miten toinen alkoi napsia juuri atsaleoiden nuppuja. Tämä oli tasan ensimmäinen kerta, kun ajoin kauriit metsään, sillä siellähän pitäisi olla jo sapuskaa. Nyt Lumimies on verkottanut kaikki atsaleamme uudelleen:) Toivon nuppujen aukeavan pian, sillä kahta lukuunottamatta suloiset pikkupensaat ovat etupihalla.

Blogissa alkaa suven hidas tahti. Jos uusia kirjoja tulee, ne tietty teen, kuten Kim Wallin elämäkerran, mutta muuten haluan nyt nauttia puutarhapuuhastelusta ja nuoristamme, jotka tulevat je menevätä koirineen lähiaikoina monta kertaa. Puutarhaa tietty kuvailen...

Mukavaa sunnuntaita!

Yhteydenottojanne odotellen
Leena Lumi

8 kommenttia:

 1. Ihana uutinen tälle sateiselle ja kolealle sunnuntaille. Kiitos Leena!
  Todella vaikea valita, mutta onneksi olen jo aika monta näistä lukenut ja/tai hankkinut itselle. Taidan valita Ninni Schulmanin "Vastaa, jos kuulet." Luin esittelysi ja jo silloin totesin haluavani kirjan lukea edellisen Schulmanin jatkoksi. Laitan yhteystietoni sinulle s-postilla.
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, onnea♥ Meilläkin on koleaa, mutta kiitän sateesta! Ole hyvä♥

   Ninni on hyvä valinta! Minulla se alkoi siitä Schulmanin Tyttö lumisateessa. Kiitos: Vastasinkin jo. Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 2. Voi kiitos onnettarelle! Mikää ei voi olla parempi voitto, kuin kirja..:)

  VastaaPoista
 3. Huomenta Leena!

  LAitoin nyt uudestaan osoitetietoni...oli TAAS kerran kirjoitusvirhe..nyt osoitteessasi. MAhtaako olla enää mitään toivoa oppi rauhalliseksi ja harkitsevaksi ihmiseksi... tässä iässä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Hannele!

   Harkitsevuus ja rauhallisuus, mitä ne edes tarkoittavat:)

   Poista
 4. Leena, huomasin mailista, että pääsen taas kerran valitsemaan kirjan. Kiitosta taas onnettarelle herra Lumimiehelle. Menen valitsemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beate56, et ole ainoa monivoittaja, mutta toki yksi heistä. Onnea♥ Kiitän Lumimiestä puolestasi! Ole hyvä vain♥

   Poista