keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Mies ja koira!

True love ❤ Mies joka rakastaa koiria, voi olla yllättävin elämänkumppani ikinä ❤

Nappasin tämän kuvan Annen koirasta, joka suukottaa Reimaa facebook-sivullani, sillä tässä on sitä jotakin. Sira on kiertänyt mieheni sormensa ympärille ja ihmekö tuo, sillä meillä oli oma punaturkki kahta kuukautta vaille 15 vuotta. Koirat mukaan uimaan!


Olen jäämässä breikille, mutta sitä ennen hemmetisti kitkemistä ja kastelua yms. Ja ehkä yksi kirjakin kohta. Suomen Tahitilla hautoo. Ensimmäistä kertaa myös tosi paljon ja kiukkuisia hyttysiä tms. Puutarhan prime time lähestyy, mutta se jää kotolaisemme iloksi.

Illasta suihkutan paljon itseeni Offia ja yritän kuvata. Ja arvatkaa vaan kaipaanko Lohjanjärveä vaikka täällä saarella asummekin. Ihan erilaiset vedet...ja Yyteri vielä oma lukunsa.

Tämä on jo mennyttä hetkeä ja tänään lähtevät verkot etupihan atsaleoilta. Japanilaisessa rinteessä saavat vielä olla hetken. Nyt aukeavat sydänsuven odotetuimmat

Kirjasta Erään avioliiton muotokuva "Sissinghurstin puutarhan oli oltava kesytön ja sen oli kartettava järjestystä. Villikukkien oli saatava tunkeutua puutarhaan ja rhododendronit oli karkotettava ja niiden lempeämpi serkku azalea, sai korvata ne..." Näiden tuoksun kun saisi pulloon.

Bis bald!

Leena Lumi

Leena Lumin puutarhassa

12 kommenttia:

 1. Ihana kuva hauvelista ja Reimasta. Onko samaa rotua mitä oli Olga?
  Oikein hyvää breikkiä Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, eikö vain♥ On eli novascotiannoutaja.
   Kiitos paljon♥♥ Laitan sulle privaa...

   Poista
 2. Oi miten suloinen suukkokuva <3

  Kyllä nyt on ollut upeita kelejä ja raikas uimavesi tarpeen. Toivottavasti Lohjanjärvi kutsuu pian ja toivottavasti saat häädettyä kaikki inisevät itikat (en itse kestä sitä ääntä laisinkaan ;-))

  Iloa viikkoonne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, no eikö vain♥

   Lohjanjävessä oli mitattu jo jotain +20...Niitä on nyt kaikkialla. Joku kirous. Tosin järvessä kun joko sukellan matkaa tai harjoittelen vapaauintia, en tiedä muusta kuin autuudesta. Minullakin on kammotus niihin inisijöihin...

   Kiitos samoin teille♥

   (Laitan lyhyesti privaa...)

   Poista
 3. Koirat ovat parhautta! Hyvää taukoilua!

  VastaaPoista
 4. Se yhä anonyymi ja nimetön...
  Edellisen postauksesi otsikko 'Hyvästi' pysäytti... Aamuyön tunneille valvomiseni menetti lumovoimaansa... En tuntenut runoa. Runoja olen lukenut nuoruusaikojen (venyvä käsite "in my book", heh) jälkeen aivan liian vähän, Aulikki Oksasta vielä vähemmän. Ei hyvä. Pitäisi lukea enemmän...
  Mutta eniten huomasin toivovani, että eihän "Öitteni Valo" vaan ole luopumassa bloginpidostaan... Että breikkaa, Sinä Lahjakas Lady, mitä breikkaat, mutta tulethan takaisin? Omassa tahdissasi, mutta kumminkin?

  Lämpimin (huh!) ajatuksin - ja kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, no ehkä ei olisi pitänyt käyttää runon otsikkoa...Olen niin pahoillani! :Luulin kaikkien tuntevan Oksasen runot, jotka on tehty myös lauluiksi Chydeniuksen sovittamana/säveltämänä. Ei ehkä kaikkia, mutta...

   "Öittesi Valo" ei varmaankaan katoa kokonaan, juttelin asiasta just tänään yhden kustantamon omistajan kanssa. Hän sanoi, että 'kirjoitat kun jaksat', öitä ei valvota ja istumista vähemmän eli palaan askeliin. Nythän olemme ruuhkavuosissa ja ajelemme edestakaisin Lohjan ja tämän kotisaaren väliä sekä myös Luvialle. Kiitos kovasti, mutta olen myös 'sehr müde' runsaan 12 vuoden jälkeen, joten ehkä valo himmenee hieman. Lukijoita on kiitettävästi. Viime kuussakin 41 033♥♥

   Juu, yritän jatkaa, mutta joskus on kiva olla somesta myös pois. Teen tätä nyt pitkin kesää, joten älä pelästy: Vielä palaan! Yritän etsiä sitä omaa UUTTA tahtiani.

   Kiitos samoin ja kiitos!

   ♥♥

   Poista
 5. Mahtavaa aikaa nyt, valosta pitkät yöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, muuten ihanaa, mutta ei ikinä hyttysiä näin paljon. Tulin just kuvaamasta, sillä teemme lähtöä Lohjalle remonttiin Merille ja Samille avuksi...Haluan ensin näyttää puutarhani parhaat nyt.

   ♥♥

   Poista