torstai 14. maaliskuuta 2024

Helsingin Sanomien Teema -lehdet


Teema -lehti tulee vain kuudesti vuodessa, mutta sillä on omat kiihkeät lukijansa. Taisin ensin tilata lehteä, mutta jos aihe ei kiinnostanut, ei ollut kiva. Nyt ostan irtonumeroina juuri, mitä eniten haluan. Kun kuulin, että 15.2. ilmestyy Teema Ukrainasta, olimme monta tuntia sitä etsimässä. Lehtihän lupasi Ukrainasta muutakin kuin sodan kurjuuden ja minua kiinnostaa. No, viimeisestä kohteestamme, lehti löytyi juuri 15.2.

Tavallaan minä olen tässä, sillä Barack Obama on edelleen suosikkilistallani, Helene Schjerfbeck ja taiteet vievät. Saksa on se ulkomaa, jossa olen eniten ollut Sveitsin ja Itävallan ohella ja 'Muti', Angela Merkel vaikuttava persoona. Rakkain on Teema numero 6/19, sillä 20-luku olisi niin ollut aikani. Minun. Ranskasta kiinnostaa moni asia ja tietenkin myös Macron. Lisäksi ranskalainen musiikki ja kirjallisuus. Ja vihdoinkin Ukraina, jota olen ehtinyt vain vilkaista. Minua odottaa mm. luku Eilen, tänään, huomenna Näin Ukraina kääntyi länteen. Niin paljon kuin Putin vakuuttaa Ukrainan olevan Venäjää, niin paljon sanon vastaan, mitä olen kirjoista lukenut heidän haluavan olla osa länttä.

Seuraava Teema 2/24 ilmestyy huhtikuussa. Odotan kiinnostuneena aihetta. Ja sitten on jo aikaa sitten luettu Ukraina kannesta kanteen. Nyt on vain sellaisia kummallisia kiireitä, että en saa toimeksi paljoakaan. Se voi tarkoittaa, että luvun alla on kiinnostavia kirjoja sekä takkahuoneen televisiossa kiinnostavia sarjoja. Ja onhan sitä kaikkea muutakin.

Tämä on oma ideani tätä mainostaa. Esa Lilja, Teeman toimitussihteeri ei tähän ole puuttunut mitenkään paitsi tekemällä ryhmänsä kanssa kiinnostavaa lehteä. Kiitos teille♥♥

Nyt otan ison mukillisen teetä ja sulkeudun kirjani suosioon.

Voikaa hyvin ja älkää liukastuko♥♥

Leena Lumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti