lauantai 16. maaliskuuta 2024

Oi keltainen kuu....maaliskuu!


Mikset sä jo tuu? Multa mennyt jotain ohi, sillä on jo maaliskuu ja tässä kuussa pääsiäinen. Kynttilät vaihtuvat niin lyhdyissä kuin pöydissä keltaiseen. Maaliskuu maata näyttää ja keltainen huonevehka on juuri tätä aikaa. Kauheaa sanoa, mutta ilman lunta puiden oksilla ja osa maasta paljaana ja osa kinoksissa, ei ole mun juttuni. Tämän kuukauden voisin olla jossakin...

Kevään värit, etenkin lime, ovat kyllä ihania. Kalevantuli Multialta tarjoaa hyvää mieltä ja lupausta onnenpensaista sekä puista lehdissä. Lehdettömät, alastomat puut keväällä ihan eri juttu kuin lokakuussa. Ensi viikolla lähden noutamaan ensimmäiset kukkasipulit: Kerron sitten!

Puttipajasta vuonna koivu ja tähti ostetut kynttilät saavat joka vuosi palaa hetken. Älkää unohtako noita 'linnunmunia' vai ovatko ne jo loppu liikkeistä.

Lintuja älkäämme unohtako, sillä ne ovat nyt tottuneet syöttöpaikkaansa ja eivät selviä ilman syötön jatkumista. Olen ilolla näidenkin hoviväkeä♥♥Lankoni iki-ihana kuva♥

Talvi ainakin Keski-Suomessa jatkuu vielä. Istumme takkatulilla ja unelmoimme. Tuli on taikaa♥ Tämä on kuvakaappaus vuosien takaa toiveella saada edes samanlainen takkaritilä, mutta eihän kaikkea voi saada. Eikä tarvitsekaan. Kuvat ovat suuri ilo itsessään ja joskus jotain on niistä seurannutkin. Maailmankirjat ovat nyt niin sekaisin, että ilo löytyy ihan puutarhaliikkeistä ja voi samalla saada uusia ideoita. Tulilla kuitenkin löydän sen rauhan, jota kaipaan, voidakseni unohtaa erään itänaapurimme järkytykset. 

Oi keltainen kuu...maaliskuu♥♥

Leena Lumi

2 kommenttia:

  1. Täällä on tänään aivan valkoinen maa ja taivaskin. Ja minunkin sisälläni asuu jo kevään vihreän odotus. Sulla on aivan mahdottoman ihania keväisiä värejä kotona.
    Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos samoin♥ Tämä on vasta alkua:) Kiitos samoin teille♥

      Poista