torstai 18. toukokuuta 2017

Ilona Pietiläinen: Tärkeimmät hetket Kauneimmat ajatukset -kalenterikirja & kuulumisia!


Ilona Pietiläiseltä on ilmestynyt hurmaava kalenterikirja Tärkeimmät hetket Kauneimmat ajatukset vuodelle 2018 (Docendo 2017)


Kirjassa on kalenterisivut, joihin voi merkitä menemisiä ja tulemisia, syntymäpäiviä, tyttöiltoja...


Jokaiselle kuukaudelle on oma kuvansa sekä sen vieressä blanco sivu omille muistiinpanoille. Voi merkitä vaikka puutarha-asioita, tärkeän kasvin nimen, kirjoittaa tärkeitä runoja ja sitaatteja muistiin, listata lukuvinkkejä, kirjoittaa muistiin kuukauden suosikkiresepti...


Toukokuun tytöille tietysti herkkuja ja vaaleanpunaista!


Syyskuussa rapsutetaan lampaita ja eletään hetkessä.

Tätä kaunista kalenterikirjaa voi kurkkia lisää täällä Samalla löydät tilaus&hintatiedot.

Minä odotan tätä jo kovasti, vaikka tämä onkin ensi vuodelle, mutta on niin kiva alkaa fiilistellä, vaikka roikunkin hetkessä kiinni kaikilla sormillani.

*****


Ilona Pietiläisen valokuvausfirma on syntynyt: Storygraphy! Ilona haluaa yhdistää kuvan, tarinan ja stailauksen, mistä viime mainitusta varmaan monikin osaa olla helpottunut. Firman nettisivut ovat valmistumassa...

Lapsi-, hää-, juhla-, perhe- tai lemmikkikuvauksen voit valita haluamasi mittaiseksi. Mahdollisuus on saada mukaan päivääsi myös kaksi kuvaajaa. Kuvaajan taitojani kehitän jatkuvasti, tällä hetkellä Helsinki Design Schoolissa.
Jos haluat yrityksesi tuotteille tarinallisia kuvia ja tekstejä autan sinua mielelläni. Kuvauspaikan loistoon saamiseksi tuon paikalle tarvittavan rekvisiitan ja puen sen toiveidesi mukaan valmiiksi. Voit myös lähettää tuotteita tuotekuvausta varten. Tuotteet voidaan kuvata rannalla, metsässä, kasvihuoneessa, kesäkeittiössä tai kauniissa kotimiljöössä. Kuvauspäivän jälkeen sinulla on monta tarinaa kerrottavana.
Istutaan alas ja suunnitellaan yhdessä sinun tarinasi.
Ilona
Waude! Onnea Ilona♥
Love
Leena Lumi

12 kommenttia:

 1. Kiitos ihana - onnea tarvitaan! Ja me nähdään Leena puutarhaunelmissa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kirja. Ostin joululahjaksi esikoiselle Fridan kalenterin. Ehkä tämä on sitten ensi vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, niin minustakin. Hyvä lahjaidea, mutta ilo myös itselle.

   <3

   Poista
 3. Kaunista! Olen jotenkin tosi iloinen siitä, että kalenterit - siis paperille painetut, muistikirjat jne. - ovat ikään kuin tehneet paluun. Vastaisku sähköisille kännykäkalentereille! ♥ Jokohan tässä voisi alkaa hankkia ensi vuoden kalenteria... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, eikö vain. Nimenomaan paperille painetut muistikirjat tai muistikirjakalenterit, ovat palanneet. Kai se on vain myönnettävä, että osa lukunautinnostakin on siinä, kun paperinen kirjan sivu kääntyy♥ Olen aina hankkinut kalenterini ajoissa ja nyt tavallistakin aikaisemmin:) You too!

   Poista
 4. Minulla on tänä vuonna Minna Immosen Kalenteri 2017, johon mahtuvat kaikki menot, mutta joka on täynnä hurmaavia Minna tekemiä maalauksia. Kaunein kalenterini tähän mennessä. Ilonan kalenteri näyttää suloiselta ja kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, minullakin on Minnan seinäkalenteri 2017. Siinä on se huhtikuun taustaaväri just samaa vihreää kuin on meidän keittiö, joten oli vaikeaa vaihtaa toukokuuhun:) Syys- ja lokakuu siinä myös erityisesti makuuni.Jännitän millaisen joulukuvan Ilona on laittanut. En siis ole vielä saanut kaikkia kuvia kaleterista puhumattakaan.

   <3

   Poista
 5. Onpa herkulliset valokuvat Ilonan kalenterissa. Näyttää todella kauniilta :)

  VastaaPoista
 6. Oi! Minähän olen tähän kalenteriharrastukseen vallan hurahtanut, pakko kai tämäkin hankkia ;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, minä olen aina sitä ollut ja tulen olemaan. You too! Tämä on ihana!

   <3

   Poista